Ny blogg!!

Jag har skaffat mig en ny blogg nu, som jag funderat på att göra ett tag: http://evvi.devote.se. Den är lite lättare att komma ihåg en den jag har nu!
.
Klicka på bilden för att komma dit :)


Jag och Isabelle

Idag har Isabelle "flyttat in".  Hade sista onyttighetsdagen ikväll och har ätit mängder av godis och ben & jerrys glass - half baked. Nu mår vi båda illa. Imorgon ska vi iväg och gymma vid 9 på morgonen! Jag är ledig men Iss ska till skolan lite senare. Har inte varit nere och gymmat sen jag vet inte när? I oktober, november nångång kanske. Det är länge sen!! Nu ska vi kolla på TV/ SATC. Natti ♥

Jag längtar till löning

Skulle boka spinningpass nyss - äntligen har jag fått tummen ur. Så är mitt gymkort inte giltigt längre!! Det har redan gått ett år sen jag köpte det. Ironiskt nog så var jag mer i form då, innan jag köpte gymkortet, än vad jag är nu.. haha. Men ändring på det! Får nalla lite på sparkontot och ladda på mitt kort igen på måndag. Hälsan först, sen ekonomin.. Eller hur?
.
Jag och Isabelle diskuterar lite om detta nu, träningen inför sommaren. För att puscha oss själva till att nå våra mål så har vi gjort ett vad. Den som inte uppfyller detta krav får betala den andra en summa pengar.. Slutdatum: 1a juni. Jag, eller vi ska klara det!!
.

Friday

Idag har jag jobbat bara. Kunde gå lite tidigare för att det  var så lugnt. Åkte hem till mamma och pappa och hade "pizzakväll" och kollade på Lets´s Dance. Mysigt! Kom hem för inte så länge sen. Jobbar imorgon också så ska gå och lägga mig i tid.. som var för kanske mer än en timme sen?! Aja. Ska iaf krypa ner nu och läsa Illustrerad Vetenskap! Har precis börjat prenumerera på den och fick första tidningen idag :) Konstig tidning att prenumerera på kanske ni tänker nu. Kul läsning tycker jag!
See ya!

How does it feel?


H&M

Slappar dag idag. Det enda vettiga jag gjort idag är att handla lite mat. Annars har jag bara suttit här i soffan och glott på TV och kollat runt på internet. Skickade precis iväg en beställning på H&M kläder till mamma nu. Lite kläder inför Florida och sommaren.
.
Imorgon ska jag jobba. Jobbar över helgen också. Tänkte försöka komma iväg och gymma innan jobbet. Börjar vid 13 så jag hinner ju va där en timme eller nåt i alla fall. Är så himlans trött efter jobbet så det blir aldrig av att jag går dit..
Ska strax sova. Är galet trött.. Nattinatti ♥

life with no stress.

Kvällen blev lyckad igår! Mötte Johanna på Fridays och gick därifrån vidare till Ego där Krippa och Jonas satt och vänta. Senare kom toffe m. fl. för att fira Johanna också. Stannade där nån timme, mötte upp Sarvin och gick till Nype. Hög volym.. Bra drag! Vid 02 tror jag gick vi vidare till White. Länge sen jag var där. Hade glömt hur jävla kul man kan ha där! Hemgång skedde runt 4a. Taxi hem. Skönt!
.
Jag och ett födelsedagsbarn.
.
Nu ska jag iväg och handla lite mat och sånt. Ska bli skönt att komma ut. Behöver lite frisk luft känner jag! Ha en bra dag. ♥


Inväntar kvällen

Tvingar i mig ett andra glas vin och väntar på att snart få åka in till staden för att börja festeeenn. Ska börja på Ego och sedan gå vidare till Nype där Michael Mind ska spela. Jag tror på denna kväll!! Pusshej♥
.
.
repeat. repeat. repeat.

GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN JOHANNA!!

Ikväll ska vi fira denna skrutt riktigt ordentligt!!! ♥
.


Har ni sett så söt?


Uppesittarkväll

Kom just på att jag missat Paradise Hotel både idag och igår!! Inte bra. Nu blir det dubbel-avsnitt x2.

De senaste dagarna..

I lördags var vi som sagt ute. Började här hos mig, blev från mig + 2 till ganska så snart mig + 7. Hade riktigt kul och det blev en hel del dans på MP.
.
.
I söndags åkte jag hem till Helene. Tog lite kort ute i snön. Efter en stund blev det lite för kallt för att vistas ute så vi gick in och gräddade våfflor och spelade monopol. Bytte julisar också. Fick kökshanddukar, vinglas, trosor, godis och en monkey. Jättefina paket! Tack så mkt igen ♥ På kvällen åkte jag hem till mor, far och bror och spelade bingolotto. Somnade på soffan strax efter vi spelat klart och sov som en stock hela natten fram tills 10 då jobbet ringde och undrade om jag kunde jobba. Fick jobba extra idag också för det har varit fullt ös på rean.
.
.
Imorgon är jag däremot ledig och då tänkte jag äntligen pallra mig iväg och träna, med eller utan sällskap. Ska i alla fall dit! Där med basta. Framåt kvällen sen blir det utgång. För det är så att Johanna fyller hela 20 år imorgon och det måste ju självklart firas!!
.
Nu har jag suttit uppe och fixat detta inlägg, ny bloggdesign och drömt mig iväg till fjärran länder tillsammans med Helene via msn. Om snar framtid (knappt ett år) så kan denna dröm uppfyllas! Det är vad jag hoppas och vill!!
.
Godnatt och sovgott :) ♥

tålamod.

Vill blogga, men hinner inte! Ska iväg och jobba nu. Skriver när jag kommer hem!! ♥

.

aldrig mer.

GÄSTBLOGGAR

Haallihallå i stugan :D nen dragen siham som sitter här och gästbloggar. Alla är astaggade och nu ska vi slå klackarna i taket på RIDDAN!! VI SES DÄR ANTAR JAG. PUSS OCH KRAM!!

UTGÅÅÅÅÅÅNG!


SES PÅ RIIDARR JAKOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irriterande.

Idag har jag jobbat. Det gick bra. Ikväll blir det ingen utgång för det är kallt ute och för att jag vill sitta hemma!
.
När jag ändå sitter här och skriver kan jag berätta om en sak som jag stört mig på hela dagen..
Det började igår kväll när jag kom hem från bion med Johanna. Jag hade pyttetlitet ont i mitt pekfinger på vänster hand. Jag tittade noggrant på mitt finger och upptäcker en liiiten svart prick. Lilla pricken är en liten sticka. Skit i den tänker jag och så lägger jag mig ner för att sova. På natten/tidigt på morgonen vaknar jag av att jag har ännu mer ont i mitt finger. Drömmer lite om det också, hur ont jag har i fingret. När det är dax att kliva upp har jag jätteont i mitt finger. Tänker att nu ska den lilla stickan bort så jag trycker ut den + lite var och blod (äckligt, jag vet). Stickan var verkligen minimal men den har verkligen orsakar stor smärta!!! Kunde inte böja mitt finger efter det, och kan fortfarande inte böja det helt och hållet för då gör det ont. För det första så fattar jag inte vart stickan kommer ifrån? För det andra undrar jag hur den kan göra så ont?! Nog om detta va.
.
Imorgon blir det Ikea + Jakan. På söndag ska jag träffa Helene!♥
Ha en trevlig fredagkväll.

I'm only gonna break break your break break your heart.


Bio med Bupp

Har som sagt jobbat idag, till stängning. Efter jag slutat plockade Johanna upp mig utanför jobbet för att åka till Kista och gå på bio. Såg trubbel i paradiset. Filmen var väl ok. Middagen fick bestå av popcorn och för mycket godis. Har precis kollat några avsnitt av SATC och nu funderar jag på att lägga mig. Kanske kollar på ett avsnitt till bara... Natti-natti ♥
.

Godmorgon

Sitter och väntar på att mina ägg ska bli färdigkokta. Ska iväg och jobba idag med. Idag tar jag tåget. Igår tog jag bilen. Varför jag inte tar bilen idag också är för att radion startas av sig själv och laddar ur batteriet i bilen... Det upptäckte jag igår nämligen när jag skulle till jobbet. Bilen gick inte att starta och jag visste inte vad jag skulle göra. Ringde till Anna på jobbet jag sa att jag skulle bli lite sen. Ringde pappa och han sa att han va i stan och kunde inte komma och hjälpa mig. Fick numret till min farbror Mattias som bor i närheten men han svarade icke. Stod ute och frös i min kalla, kalla lilla jacka i 20 minus och funderade på om jag ska börja röra mig mot tåget. Men då kommer en kär vän, Europark, som gett mig p-böter 2 gånger. Han vill gärna hjälpa mig men han har inga startkablar. Inte jag heller självklart. Han erbjuder sig att köra mig till OK Q8 så jag kan köpa startkablar, så vi rullar iväg. Jag springer in köpter dom och så åker vi tillbaks och han fixar allt. Så jättemycket tack till killen från Europark!!!! :)
.
.
Känns ändå ok att åka tåg idag. När Anna såg min kalla jacka så sa hon att så får jag inte gå i vinterväder så jag fick låna en varm dunjacka av henne (tills min vinterjacka är tvättad). Tack Anna! :D
.
Nu är mina ägg klara. Hejs svejs ♥

brrrr

Herregud så kallt det är. Till och med brödet i mitt skafferi hade fryst. Tur att man har brödrost. Tur att jag lånar bilen idag så jag slipper stå och vänta på tåg och buss i kall jacka. Jobbar fram till 16 idag. Sen ska jag hem och äta middag med familjen :) Höres. ♥

:)

Jobbade halvdag igår ändå, mellan 16 och 20. Innan det han jag äta frulle hos farmor och åka till IKEA med pappa och bror. Köpte byrån som jag ville ha, den sista som fanns kvar till och med. Sån tur brukar jag inte ha! Så nu är jag i full gång att bygga ihop den. 42 steg/ 27 sidor att ta sig igenom. Än så länge går det bra, inga större misstag ännu :)
Idag är jag ledig i alla fall. Ska sysselsätta mig med byråbygge och storstädning (han inte göra klart igår...) Ha en bra dag!! ♥

mmhm

Kom hem för inte så länge sen. Har haft julafton i efterskott med moster. Annars har jag bara jobbat idag. Börjar lugna ner sig med folk i butiken nu.. skönt!
Imorgon är jag ledig ♥. Ska äta frukost hos farmor, sen ska jag pappa och Oskar till Ikea och köpa min byrå som jag var för klen för att ta hem själv. Sen blir det storstäd hos mig och efter det gym med Iss! Har inte vart nere på gymmet sen jag flyttade hit....och det är lite mer än två månader sen. Har väl tappat all kondis nu, men men. Bara att börja om från början! Har bestämt mig för att köra hårt nu. Ska bli vältränad till Florida vilket blir i April eller nåt. Det måste jag väl hinna. Får köra på hårt som sagt, stenhårt!!!!

Meet me halfway


2010

Nyår var grymt! Orkade inte skriva nånting igår, hade världens huvudvärk. Kan bero på för mycket skumpa eller att Johanna tappade mig på huvudet...
.
Johanna, Johanna, Sandra och jag.
.
Orkar inte lägga upp några fler bilder heller tyvärr men alla finns uppe på facebook om ni vill kika :).
.
Är trött så trött just nu. Jobbat idag och ska jobba imorgon också. God fortsättning! ♥

RSS 2.0