Klicka på dom osynliga länkarna...

Imorgon blir det jobb, sen ska vi på visning. Ska kolla på ett hus i Bro och ett i Kungsängen. Det ska bli spännande. Båda husen har ju sina för- och nackdelar. Får se hur allt slutar! :)
.
Godnatt♥

tråååååk

Pappa och Oskar ligger och sover och har gjort så i nån timme. Mamma är kvar på jobbet. Har absolut ingenting att göra.. Trist som fean. Ska åka och träna med Iss snart i alla fall. Ska ta i som en idiot och ska ha svår träningsvärk till imorgon hade jag tänkt :)
.
Nästa sommar kanske? hahh elr inte.
Jaaa så tråkigt har jag....

So you do


Kyligt väder

Blev både stan och Kista idag. Hittade två jackor som jag ville ha, fast dom fanns inte i min storlek. Men i Kista fanns dom! Så åkte dit efter stan och köpte båda två + ett par skinnhandskar. Hittade ett nit skärp i stan iaf :) Johanna köpte ett par jättefina Converce. Hur allt såg ut får ni se imorgon! Pusse ♥

Nu har jag brottom!!!

Bidde ett löp på springbandet med Isabelle imorse. Skönt för nu är jag pigg! Fixad och klar är jag och nu bär det av mot stan med Johanna banan. Ska kolla lite på vinterkläder, jeans, skor m m. Får se om jag hittar nåt värt att lägga flitigt arbetade pengar på! Hörsss
.

Morgondagens planer

♥ Gymma 09:00 med Iss.
♥ Stan med Johanna.
♥ Medel-jumpa med Iss & Beccis.
♥ Förbereda mig inför London (Boka buss till Skavsta, lägga undan kläder osv).
♥ Städa mitt rum.
♥ Betala räkningar och "hyra".
♥ Laga middag.
.

Ingen bra rubrik till detta

Nu är papperna skrivna och allting är nästan klart. Hejdå vårt fina, fina hem som vi i nästan 18 år har bott i ♥





Så många fina minnen. Dem kommer alltid att finnas med mig.

oh herregud

speechless.

Spontan middag och bio

Jobbade idag med som sagt. Inte mindre folk idag heller... dom får aldrig nog! Dagen har rullat på i ganska snabb takt ändå. Efter jobbet åkte jag och mina kollegor till Kista och käkade. Blev en Club Sandwich Chicken för alla förutom Veronica som tog en beef istället. Efter middagen gick vi och köpte biljetter till Flickan som lekte med elden. Filmen var riktigt bra!!! Fattar inte varför den fått så dålig kritik? Jag ger den 4/5 helt klart! Nu är jag nyss hemkommen efter att ha yrat runt i kista/rissne/rinkeby- området.. Så går det när man har dåligt lokalsinne och tvingas köra ut på andra sidan byggnaden.


Nu ska jag försöka sova bort huvudvärken. Imorgon är jag ledig och ska sova ut så länge jag bara kan :) Godnatt ♥

Godmorgon

Hoppas ni är pigga och utvilade. Det är inte jag. 3.5 timmes sömn inatt bara. Jag kunde inte somna, hatar sånna nätter. Aja! Ska packa ihop träningsväskan och åka ner till gymmet när det öppnat. Tänkte ta ett springpass i min ensamhet innan jag börjar jobba. Cya.

Framtiden

Kom på att jag inte berättat nåt här i bloggen om mina planer inför framtiden.. Nu framåt kvällen kommer alla dessa tankar upp så kan ju passa på att skriva dem samtidigt.

I våras sökte jag fastighetsmäklar-programmet runt om i landet. Kom in på alla förutom i Lund. Men jag tackade även nej till alla. Känner mig inte redo att börja plugga än. Jag menar, jag har ju inte bråttom nånstans. Och om det är nånting jag verkligen inte vill skynda på så är livet, eller vuxenlivet rättare sagt. Efter att jag gått min utbildning vill jag stadga mig, alltså hitta ett jobb och arbetsplats jag trivs på, hitta min man, skaffa barn hus osv.. Men nu vill jag leva spontant. Strö-jobba, resa, träffa nya människor m m. Jag vill göra nått. Nått kul och galet innan jag fortsätter. Tankar och idéer. Små planer och visioner. Nånting av dem ska förverkligas. Det är bara att våga ta steget. Jag har friheten att göra precis som jag vill. Och jag älskar den känslan. Ju mer jag tänker på det ju mer känner jag ett sug i kroppen, en rastlöshet och iver att bara packa och åka. Sätta mig på första bästa plan och låta ödet/slumpen bestämma vart den tar mig. Kanske inte riktigt så extremt, men ni fattar känslan :)

I våras så tänkte jag att om jag kommer in på fastighetsmäklar-programmet så är det meningen att jag ska gå den. Om jag inte gör det så är det meningen.. Nu blev det inte så. Ibland får man lita på sin magkänsla. Har nyss upptäckt att jag har en sån. Annars är jag velig av mig. Men inte i sånna här frågor och funderingar. Då är jag bombsäker.

Tankarna som går nu är väldigt annorlunda än dem jag hade i våras. Är inte säker om fastighetsmäklare är ett jobb för mig. Jag kan inte se mig själv som en säljare. Om jag tänker efter så skulle jag nog bli en urusel fastighetsmäklare. Kan inte ens placka på kunderna på KappAhl kläder utan att det känns som att jag står och ljuger dem rakt upp i ansiktet (även om jag inte gör det - men det känns så). Nu funderar jag på läraryrket istället. Matte/naturlärare. På mellanstadie-nivå. Och ju mer jag tänker på det, ju mer ser jag fram emot vuxenlivet. En riktigt bra magkänsla helt enkelt.

Just nu i livet står jag mitt i ett vägskäl. Det känns och syns så tydligt, hur folk väljer olika vägar. Man kan aldrig veta om man gjorde rätt beslut eller ej. Och det är ingen idé att fundera över det heller. Efter som man ändå inte kan göra nånting åt det. Gjort är gjort. Ont som gott så tar man lärdom av det, av sina val, så är man lite klokare till nästa gång man står där och ska välja väg. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka hur mitt liv hade sett ut om jag gjort som jag först tänkt. Bli fastighetsmäklare. Om jag hade valt den vägen så hade jag träffat helt andra människor, träffat en annan man, flyttat till ett annat hus, få andra barn, ett helt annat liv än det jag kommer få nu, när jag väljer att gå åt ett annat håll.

Oj vad jag flummar nu känner jag. Men jag har så mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Det här är bara toppen av ett isberg. Life has its mysterious way som man brukar säga. Jag hoppas och tror att det kommer bli bra. Spännande är det i alla fall!


Ps. En eloge till er som orkade läsa er igenom allt! :P


Så här blev håret förresten


Födelsedag

Grattis till mamma som fyller år idag! Ska strax gå ner och fika med familjen + morfar, moster och kusin som kommit och hälsat på från Örebro. Sen blir det till att stressa iväg till jobbet. Ser verkligen fram emot att jobba denna löningshelg... not. Aja. Det som är kul är iaf att jag tänkte köpa en tröja och en väska som jag spanat på ett tag.

Hörs!


You never seem to know when to stop


Jag är kär

Liten och lätt. Bra pris, fick alltså mycket för pengarna.

Här är den, min lilla svarta pärla:


Jag vet, den är blå på bilden. Men ni får använda er av er fantasi helt enkelt!

Hurtbullen

Fan vad skönt det är att vara ledig :) Skulle egentligen jobbat idag, men dom ringde igår och sa att det inte behövdes så fick vara hemma om jag ville!

Igår fick jag lite saker gjorda på morgonen. Bl a gå till tandläkarn och åka till jakan och köpa nödvändigheter som hårspray, torrschampoo och lite annat. På eftermiddagen ringde Oskar och undrade om jag ville gymma. Tackade nej för jag skulle på ett medel-jumpa pass på kvällen. Men ångrade mig precis efter vi lagt på så vi möttes upp på gymmet och tränade en timme. Hem, käka, vila lite sen medel-jumpa på 75 minuter. Tro det eller ej men den var faktiskt riktigt jobbig!! Orkade inte ens hoppa tillslut, hur mycket jag än försökte blev det bara nån slags knäböj upp och ner istället.. hahh sjuktttt.  

Idag har jag gymmat igen, men med Johanna :) Ikväll blir det kanske ytterligare träning med Beccis. Jag ligger i nu!! Trodde inte detta om mig. Jag är annars en väldigt lat person, och då menar jag väldigt lat.

Har inga bilder att bjuda på, så ni får en låt ist:


Färga håret?

Jag har funderat ett tag på att kanske färga håret. Tycker rödbrunt hår är så jäävla snyggt. Men vet inte om jag skulle våga. Folk har lite olika åsikter om jag ska färga eller ej. Har aldrig färgat håret förut (förutom underhåret i 8an.. usch) Har alltid varit blond. Men det skulle vara kul med en förnying/förändring. Men vet inte om jag skulle passa, eller om jag ens vågar färga. Tar sån tid att få tillbaka samma hårfärg igen. Hm.



Jag ljög

Är inte alls ledig 4 dagar framöver ;/ Kollade på fel vecka... Men är ledig imorgon i alla fall. och i helgen, i like it!!!! Kom hem för inte så jättelängesen. Jag, Iss och Beccis var på det jobbigaste spinningpasset jag någonsin varit på. Svettades som en gris. Herregud. Men nu känns det bra :D

Imorgon blir det ännu mer träning = jympapass med Beccis :) Känns bra att ha kommit igång med träningen igen. Hoppas att det håller i sig en lite längre tid denna gång..

Och ingen sovmorgon imorgon inte. Har lite ärenden att fixa på morgonkvisten. Får spara sovmornarna till helgen istället :)

Nu ska jag sova snart för jag är trött. Godnatt ♥


Loveli <3


Helgen

Helgen gick fort trots att jag har jobbat. Träffade iss på lördagen ist, kollade på film och pratade av oss om det ena och det andra. Saknat det! Igår jobbade jag, bara kassa i 6 timmar. Då blir man trött. Somnade kl 19:00 och vaknade lagom till ensam mamma söker. Sen kunde jag självklart inte somna om igen. Vet inte hur många varv jag kan ha vridit mig inatt ihopp om en bättre sovställning. Öppnade fönstret för att få in lite frisk luft och för att det var så jävla varmt. Imorse vad det lika kallt i mitt rum som det var ute skulle jag tro. brrrrrrrrrr.

Idag ska jag jobba igen. Lite blandade åsikter om det. Helst hade jag velat vara hemma och kolla på tv. Men det får vänta till imorrn, då är jag ledig + 4 dagar frammåt :)

Nu blir det morgonpromenad med Leo. Pusshej!

 


mera jobb

Jobbar idag med, och imorgon. Skulle egentligen varit ledig hela helgen. Men när dom frågar om jag kan jobba så tackar jag inte nej, jag gillar ju pengarna. Idag jobbar jag iofs bara 4 timmar = sköönt. Händer väl inte så jättemycket annat i helgen. Ska träffa Isabelle på söndag efter jobbet. Det ska bli kul! Inte setts på jättelänge... :/

Nu ska jag och mamma ta en promenad med Leo :) Hare bra.


workin'

12:00-20:15


Sorrrry

Ska snart köpa en datorn. En ny och fin och bra dator som inte går sönder bara sådär. Vet inte vilken jag ska ha bara. Finns så många att välja mellan, svårt att veta vilken som är bäst. Men har några favoriter iaf. Jobbar hela veckan ut så det får bli till nästa vecka att köpa dator.

ps. Håret blev ok. Lite för kort i nacken tycker jag........  men det växer väl ut igen! Bild får ni se när jag har en dator att ladda in dem i :)


Godmorgon

Jobbat två dagar och nu är jag ledig två dagar igen :) Gick upp vid halv 8 idag, skulle lämna bilen på verkstan så igen sovmorgon här inte. Idag ska jag klippa mig. Kl 16. Jag är nervös. Hoppas det blir fint!! 

Har inte kunnat skriva nånting under helgen. I lördags firade vi Siham som fyllt år nydligen. Middag, efterätt, alkohol och sen Riddarn. Det var kul! Var inte kvar så länge dock, skulle jobba dagen efter så blev en lugn kväll för mig! 

 Har inget mer att säga nu.. Lägger upp en före- och efterbild på håret sen :) Puss hej!


Ledig dag nr2

Blev ingen tränging igår i alla fall. Vi hade visning igår så blev lite struligt med bil osv. Men i helgen ska vi träna är det bestämt! Visningen var under kvällen så jag, Oskar och mamma passade på att gå ut och käka. I kungsängen bara men ändå, det var mysigt!

Idag har jag bokat tid för klippning. Är trött på mitt barr så nu åker det av. Halva iaf, på längden alltså. Page kallas det :) På måndag sker det! Sitter ju vid pappas dator nu så snokar runt lite och tittar på gamla bilder som jag inte har på min dator. Här har ni en bild från nian:

Inte vacker men kolla längden på mitt hår. Inte jättelångt i era ögon kanske. Men i mina. Så långt hår kommer jag nog aldrig kunna få igen. Nedrans hårfön och plattång :@

Aja. Idag är jag ledig igen iaf. Ska ut och promenera med Leo sen kanske spela tv-spel med Oskar.

Pusshej ♥

Morgonmusik

 

Herregud vilken tränisngvärk jag har! Men det ska inte hindra mig. Idag blir det spinning med Isabelle. Länge sen vi träffades. För länge sen. Ändring på det!!


Lyssna på låten nu. Den är bra.


090909

Jobbigt att inte ha någon dator. Brukar spendera den mesta utav min fritid där annars.. hahh tragiskt. Men får låna pappas just nu för tillfället :) Har jobbat de senaste dagarna så har inte hänt så jättemycket. Förutom en dag när jag kom hem från jobbet så sa pappa att jag hade fått post, och så visade han fram ett silvrigt brev. På brevet stod det mitt namn och adress i rosa, fin Helene-skrivstil. Blev så glad och rörd att jag började gråta. Mamma med för att jag blev så rörd. Jag fick alltså en födelsedagspresent från Helene i London skickad på posten. Jättesöta trosor och en Starbucks coffee-chocklad. Tack så jättemycket Helene!!! :D

Sen har det inte hänt så mycket mer förutom idag. Beccis ringde igår kväll och frågde om jag ville träna idag. Jag skulle jobba tyvärr, började tovl. Gymmet öppnar 08:00 fick jag till svar och inget mer med det. Dagen efter (idag alltså) klockar 07:50 hämtade Beccis mig här utanför och vi åkte till gymmet och tränade för första gången på flera, flera månader! Känndes riktigt bra!!!! Springa + mage och rygg.
Tillbaks hem, fixa sig och äta frukost. Få skjuts till jobbet. Jobba till stängning och köpa lite kläder (mycket fina sådana). Komma hem lagom till kl 21:00 oc

h titta på idol. Nu är jag piggare än någonsin och jättesprallig. Äntligen är jag frisk, peppar peppar.. Fylld till fullo med livsglädje och energi. Och nu är jag ledig två dagar. Kan det bli bättre??! :D



Tröjan jag köpte. Köpte även ett par jeansleggins typ inga sånna som åker ner i grenen, utan ett par som inte gör det. Nu vill pappa ha tillbaka datorn. Vi hörs! ♥

 


Noooooo

Min dator har kraschat. Fick Sims 3 spelet av Oskar i födelsedagspresent och när jag skulle börja spela så dog datorn och nu går det inte att få igång den igen!!! :( Måste formatera den, får se när den vill komma igång igen.. Hoppas det går att rädda alla bilder och sånt bara annars blir jag lessen!!

Godnatt


Egoist

Idag sjukanmälde jag mig från jobbet. Och det känns förjävligt. Vill jobba, känner ett stort ansvar men samtidigt känner jag att jag inte kan. Jag vill bara bli frisk och må bra. Känner mig svag och ynklig, både i kropp och knopp.

Sliter ut mig på alla möjliga tänkbara sätt. Inte konstigt att jag mår som jag gör.. Så idag ska jag bara vara hemma och föröka återhämta mig. Hela familjen är hemma nu oxå, och där finns det mycket energi att hämta ♥

26 september 1999, Trinidad.


X

Jag vill bara krypa under en sten och stanna där ett bra jävla tag. Förstår inte hur jag ska orka denna helg. Eller nästa vecka, eller veckan efter den heller... Känner mig typ 100 år gammal. Man har ju mått bättre i sina dagar. När ska det vända?

Svårt!!

Vet inte hur jag ska göra ikväll riktigt. Ska egenligen jobba på Esset ikväll men jag känner mig inte helt kry. Fortfarande lite ont i halsen och känner mig hur sliten som helst. Egentligen så skulle jag bara vilja vara hemma. Men kanske går på mötet som hålls innan iaf.. Får se hur jag gör, kan inte bestämma mig ännu.

Bilder från båten


Galaxy.

Var som sagt på kryssning ons-tors. Det var kul! Blev en hel det dricka båda dagarna dock... Igår slutade med att jag och Beccis hamnade på Sportbaren och fortsatte öka vår promille-halt. Fick skjuts hem sen runt halv 12. Skönt att få sova i sin egen säng! Sovit som en stock och vaknade stax efter 7, mer sliten än utvilad. Usch ush. Ont i halsen, magen och benen av förklarliga skäl. Nu ska ner och hänga tvätt. Bilder kommer med tiden!

öh

Snickers och Ahlgrens bilar till middag idag. Ingen höjdare, redan hungrig men mår illa. Kom hem så sent så jag orkade inte ställa mig för att laga mat. Mamma och pappa är inte hemma, dom är på kryssning, och då måste man göra sin egen mat. Lyckat det blev.

Imorgon är jag ledig. Ska åka och köpa nått att ha på mig på kryssningen, jag har ju växt ur alla mina kläder typ, helt sjukt. Nu lämnar vi det... Ska i alla fall på kryssning med 8 tjejer imorgon kväll. 25:- fick jag betala för den. Billigt och hoppas på bra! Nu ska jag sova. Godnatt ♥


Esset.

På Riddar Jakob på fredag den 4 sept!!! Alla ska dit!

Från och med nu så jobbar jag och Johanna där, på Esset, som inkastare. Najs? Ja. Kom dit på fredag och fira vår första dag på jobbet!!! ;D




of to work.

Men först ska jag bara kliva upp ur sängen, äta frukost och fixa iordning mig. Jobbar mellan 11-20:15 vilket betyder att jag stänger. Jag som ville vara ledig idag!! Efter jobbet mitt ska jag och Johanna på ett möte.... vad det är för möte och vad det gäller får vi veta sen ;)

SeeYa!

Godnatt.


 


RSS 2.0