Årets första dopp - sista april


Idag tog jag och Isabelle årets första dopp! Ringde henne efter mösspåtagningen och frågade om hon hade lust att komma hit och bada, lite tveksamt, men hon va på! Haha, sjuuuukt kallt var det!! Efter vi badat stekte vi ett tag i solen, fick lite färg faktiskt.






Mösspåtagningen var trevlig. Men den var över väldigt fort. Drack ingenting dock för var inte så sugen på alkohol imorse.. Men ikväll ska vi ut! Tror det blir Riddarn ikväll, många som skulle dit! Orkar inte åka in till stan, även om det skulle vara kul. Men får se, man ska ju aldrig säga aldrig, hahh.


Skriver mer senare ikväll. Puss så länge!

Mösspåtagning & Valborg


Lessen att jag inte kunde skriva nåt igår men hade helt enkelt inte tid. Drog till stan efter matten för att hitta en ny klänning som jag kunde ha på mig på min skiva igår. Det tog en väldans tid!! Kom hem vid 16 och då blev det brottom. Jag hade riktigt kul på skivan igår och ni som inte var där missa nåt! Middagen var jättebra, förutom efterätten som var jätteäcklig, haha. Jag och Johanna drog vidare till White sen iaf, hade kul där oxå! Åkte hem med pappa sen, asskönt o slippa ta första tåget hem som förra gången. Vet inte om det blev så mycket bilder igår? Vet inte om det blev n¨n bild alls faktiskt :/ Återstår att se.. Lägger upp dom sen isf. 

Idag är det mösspåtagning och valborg! Ikväll blir det utgång igen tror jag. Dom flesta ska ju till Terassen, eller Sportbaren som den heter nu förtiden. Men tror inte vi ska dit. Har hört att det kostar 150:- för inträde? Eller e de bara ett rykte? Hur som helst har jag verkligen inte råd med det! Spenderade en del pengar igår, inte braaaa. Aja, får väl skylla på att det var min skiva och den händer bara en gång i livet så, då måste man ju få spendera lite extra. Ska försöka ta lite mer bilder då. Sitter redan med mössan på mig nu, haha. Aja ska ner o käka nåt, är fortfarander full tror jag.... hahh uschh. Hårt liv vi studenter måste leva denna tid. Men snart är det över!

SeeeeYa!

Aktivitetsdag


Har haft aktivitetsdag idag. Skulle egenligen varit i skolan på olika föreläsningar och så men jag orkade verkligen inte åka dit, var smått bakis imorse.

Kvällen igår var lyckad! Hade riktigt kul på skivan :) Stannade till stängning skulle jag tro. Idag har jag varit i jakan och fixat lite bankärenden och köpt en klänning på H&M som jag kanske tänkte ha på min skiva imorrn. Men börjar vela lite nu om jag verkligen vill ha den imorgon. Den är ganska sommrig. Kanske ska spara den till slutskivan istället? Får åka tillbaks till jakan imorrn igen och kolla om jag hittar nåt annat jag kan ha på mig. Det finns så mycket fint nu ute i butikerna, vill bara shoppa loss men jag får inte det ;( Måste spara pengar till resa i sommar. Men kunde inte låta bli att köpa en blus som var såååååå fin så fin!! Fick bli ett litet undantag bara!

Juste. Jag har ingen mobil för tillfället. Har bytt operatör från 3 till Comviq, men mobilen är låst, så nu funkar inget utav simkorten! Satt vi vet..

BILDER FRÅN SKIVAN:










Skiva ikväll!


Ska snart åka iväg och föra hos Emilie, ska bara vänta på att hon ska ringa :). Hoppas att de är kul och inga dryga vakter eller b-musik. hahh. Får skjuts in till stan av Filippa oxå, superskönt att slippa åka komunalt. Ni får ha en braaa kväll och vi ses på skivan (resturang södermalm - ett ställe, SP3b:s skiva) ni som ska dit!


Krulltott


Hade inget annat för mig imorse så passade på att våga håret. Det tar ju sån tid annars som man känner att man inte har om mornarna. Ska åka nu och äta lunch i skulan. Pusshej.


-

kshslkfjÖALSFÅOISHGÅDOIhsg!!!!!! Jag måste skärpa mig NU. De här funkar ju inte längre, och har aldrig gjort heller! Pucko

John Legend - Everybody knows


Orkar verkligen INTE jobba idag. Vill bara vara hemma och ta de lugnt ute i solen. Men man måste ju ha pengar oxå.. Det blev inget plugg igår kväll heller. Istället blev det grillkväll hemma hos Jojo och sedan åkte vi vidare till Skälby där Tim och några andra oxå hade haft grillkväll. Åkte därifrån runt 12 nångång. Det var trevligt igååår :) Ikväll ska jag hem till Isabelle och plugga matte. Har ju prov imorgon ;/ Åååh det kommer gå sämt.



Vi hörs sen. Pusshejj.

Lördag


Det blir en lugn helg i helgen. Blir alltså ingen utgång. Det var ju skiva i onsdags och är skiva igen på måndag. Måste ju vila mellan varven oxå, hahh. Igår kväll var jag och Johanna och Jojo och kollade på Heartbreak kid. Det var mysigt!

Ska strax åka iväg till jobbet nu. Jobbar bara fyra timmar idag så det är skönt! Efter jobbet ska jag åka till Camilla och plugga lite projekt. Har inte kommit så långt med vårt arbete och det ska vara klart snart (vet inte när men snart iaf). Hoppas att det löser sig!! Aja, måste åka nu. Ha en bra dag :)



Löningshelg <3


Vilken härlig dag! Riktigt skönt väder, förkänningar av sommaren :) Blev inte mycket till att plugga idag.. Hade ju mina saker i skåpet i skolan så åkte dit. Men kom på sen att jag hade skåpnyckeln i min jacka som var hemma hos Johanna. Köpte iaf slutskivebiljett, sålde en biljett till Sebbe och gav pengar till Helene som jag varit skyldig henne. Åkte till Johanna sen för att hämta nyckel och sen tillbaka till skolan. Efter det åkte jag och Johanna till stan. Vi pratade med Fritidsresor och Ving om utlandsresa i sommar. Men innan vi bokar nåt så ska vi ringa Apollo och kolla lite oxå. Innan vi åkte hem köpte vi oss varsin mjukglass i Kungsträdgården och satte oss i solen ett tag. Mysigt!

I helgen ska det bli 22-23 grader ute, är inte det underbart! Jag ska ju iofs jobba hela helgen.. haha. Men jobbar inte så länge som tur är så jag hinner nog oxå njuta lite av sommarvärmen :)

Idag fick jag min första lön på snart ett år faktiskt! haha. Kändes riktigt bra!!

Vi hörs!

Kompisskiva och FN-rollspel


Kompisskivan igår var helt ok. Lite mindre folk än vad jag trodde att det skulle vara, men stämningen var på topp! Jag, Iss, Emilie, Fille och Jesper började lite smått hos Johanna innan vi åkte till Nivå och förade. Där mötte vi upp Beccis och Sandra oxå :) Var där nån timme innan vi gick till kompisskivan. Blev mycket dans som vanligt!  Jag och Johanna drog vidare sen till White. Där var det riktigt kul faktiskt! Haha han Johan, gbg:aren, från Den rätte för Rosing var där och när jag och johanna gick förbi sa han:

Johan: Oj, förlåt jag trampade på din fot.
Jag: Nej, det gjorde du inte :)
Johan: Nehe men förlåt i alla fall.
Jag: Ingen fara!

haha skum typ dedär!

Hur som helst så var vi kvar där till halv 5. Kanske inte det smartaste jag gjort. Var hemma lite före halv 7, åt frukost osv och han sova i några minuter bara innan jag var tvungen att gå upp och åka iväg igen. Hade ju FN-rollspel i Jakanskolan vid 8. Haha var heelt borta efter dom få minuter jag han sova när mamma skulle väcka mig.

Mamma: Evelina?
Jag: zZzz
Mamma: Evelina, ska du gå upp nu eller ska du stanna hemma idag?
Jag: Det blir bra
Mamma: Men du måste gå upp nu om du ska hinna.
Jag: Men jag sitter bra här

Hahah så knäppt det kan bli! Dagens och gårdagens knäppa konversationer ;) haha

FN-rollspelet idag var ju värdelöst. Herregud vilken otroligt seeeeeg dag. Kan kanske bero på sömnbrist men ändå, dedär bidrog en hel del!! Orkade inte vara kvar till halv 5 så åkte hem vid 14 nångång istället. Ska dit imorrn oxå egentligen men jag hoppar det. Har annat jag måste plugga på faktiskt. Så det får bli en pluggardag hemma istället.

NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR!














TAGGATAGGATAGGAAA !!!

    - för snart är det kompisskiiiiva!

Ska åka iväg till Johanna nu. Orkar inte sitta här helt själv och vara jättepepp, haha. Kommer inte hinna blogga fören imorgon kväll. Ska ju vara i jakanskolan imorgon mellan 08.00 - 16.30 och ha FN-rollspel. Herreguuud vad jag inte kommer må bra då. Aja den dagen den sorgen, hahh. Ses ikväll ni som oxå ska dit!!!!!!


Inga lektioner idag = leeeedig


Alla lektioner är inställda så jag fick vara ledig istället! Skulle egentligen ha matteprovet imorse men fick göra det på måndag istället - toppen bra för jag måste plugga mer på det! Så idag ska jag inte göra så mycket mer än att slappa. Måste i och för sig förbi en sväng till skola. Måste hämta lite böcker och sånt sen så ska jag oxå (kanske) köpa en till biljett till kompisskivan för Emilie ville oxå gå! Hon är lite sjuk nu men hoppas att hon kryar på sig för jag vill att hon oxå ska med!!!

Jag är så sjukt taggad på skiva nu!! Tror den kan bli riktigt lyckad faktiskt! :) Ska hem till Johanna först, sen så tänkte vi åka till Nivå och föra lite innan vi åker till Frans August där skivan ska vara. Nu är det 6,5 timme kvar tills jag måste fixa mig! haha seeegt.

Skriver mer senare, ha det bra så länge!

Det börjar bli dax för skiva!!


Min skiva är om exakt 8 dagar. Och jag måste börja sälja mina biljetter nuuu! Den är på Café Umbra, den 29 april. Biljetten kostar 120 kr, inget tema eller nåt annat jobbit heller. Självklart att ni ska komma! Säg till mig NU helst om du vill ha biljett och dom som ska få biljett, ta med pengar så snart som möjligt

Och dom som inte förstått det än, så går jag inte i samma klass osm Isabelle, Helene och Johanna och dom, utan jag går i SP3A :)


OCH SÅ SKA VI RÖÖÖÖJA!!!!! såklart.. :D:DD

Måndag


Vaknade nyss typ, somnade en liten stund ute i solen. Riktigt skönt väder ute faktiskt, så härligt! Har varit lugnt i skolan idag. Började vid tolv, och kort därefter hade jag hål/eget arbete fram till tre då jag hade matte. Så åkte hem en stund. Jobbet ringde idag oxå så jag ska jobba hela helgen. Det är ju bra, då så får jag in lite mer pengar till skivorna + annat som jag måste köpa!

Nu ska jag sätta mig och skriva klart mitt resolutionsförslag till FN-rollspelet som vi har torsdag-fredag tillsammans med jakanskolan. Ska vara där 8 på morgonen och dagen före är ju kompisskivan. Kommer va så tröttt! Men skitsamma. Tror skivan kan bli riktigt lyckad, har hört massor som ska på den. Av oss tjejer så blir det jag, Iss, Beccis och Johanna som ska gå :)

SeeYa!

Lite om igår och idag


Tack för en lyckad kväll tjejer! Hade riktigt kul :) Det bjöds på kyckling med tillbehör och sen en sjuukt god (hemmagjord) dimetårta. Var kvar hos Amanda till 1 nångång skulle jag tro. Sen åkte jag, Tilly och Emely till Riddarn. Dom har höjt åldersgränsen till 21 på lördagar nu, sämst!! Hur som helst, inne på Riddarn träffade jag Beccis och Josse. Slutet av kvällen spenderades på dansgolvet med Beccis. Var hemma runt 4 sen.

Idag har jag pluggat och på eftermiddagen åkte jag till Tim. Vi såg klart på The Mirrors, en skräckfilm. Jag vågade inte se klart den förra gången, haha men nu var det ju ljust ute så jag kände mig lite modigare faktiskt! Efter att jag varit där ett tag åkte jag till Kraftkällan (skolarbete). Mötte upp Henkan och Arash i kallhäll. För dom som inte vet vad kraftkällan är så är det en religiös församling. Vi fick komma på besök under den helande mirakel timmen. Jag var tvungen att gå sen för jag klarade inte av att vara kvar. Folk som blev "helade" låg typ och skakade och gjorde konsitga läten på golvet och var heelt borta, eller tagen av guds närvaro. Hur obehagligt som helst. Uschh jag som är så lättskrämd oxå. Ångrar lite att jag gick.. Men men vad gör man inte för skolan.. hahh.

Några bilder från igår.. Resten finns på Tillys blogg!





Födelsedagsbarnet!


Tjejmiddag!


Nu ska jag börja röra mig, ska som sagt till Amanda och fira Julia som fyller år snart :) Ni får ha en jättebra lördagkväll!


Fjortisbild, jag vet. Men skitsamma :)

Mysfredag hos Helene


Ikväll var jag hos Helene och kollade på Talang, Berg flyttar in och på Singing Bee. Det var riktigt mysig! Åt massa glass och popcorn oxå :) mums! Det är så skönt att umgås med dig Helene, det är så avslappnat på nåt sätt, vilket jag verkligen gillar! Åkte hem sen runt halv 12, tänkte att det kanske är bäst att vara pigg när man kör hem. Jag tycker det är jobbigt att köra i mörker, jag ser typ ingenting då..

Tänkte vara duktig och ställa klockan på 10 imorgon så man kommer upp i skaplig tid. Hela dagen blir så seg när man sover för länge konstigt nog. Så ska snart släcka lampan och lägga mig och sova. Jag drar mig alltid för det, att just sova? Fattar inte varför, sova som är så skönt ju.


Från i fredags förra veckan :)

Äntligen fredag!


Såå skönt med helg igen! Men har en del att göra under lovet helgen ändå. Men det löser nog sig. Idag blir det bara lugnt, ingen utgång alltså. Måste spara på småslantarna! Imorgon däremot ska jag hem till Amanda och fira Julias födelsedag :) Bjuds på middag och allt så de ska bli trevligt! Har inte så mkt mer att säga just nuu. Skriver mer imorgon!

Torsdag


Kom precis hem från Helene. Jag var och hämtade min vågtång som jag glömt kvar där och så köpte jag en biljett till deras skiva också som är den 27 april. Stannade kvar ett tag och snackade bara, det var mycket trevligt :)! Jobbet ringde när jag var där, de undrade om jag kunde jobba mellan 12-19 imorgon, kunde inte det men kunde jobba mellan 14-19 istället. Så dom skulle ringa upp igen och se om dom kunde hitta nån annan eller om jag skulle komma iaf. Skulle vara bra om jag fick komma och jobba faktiskt.
I Need the money.
Väligt mycket, väldigt mycket.

Hade extramatte idag som vanligt. Den lektionen är verkligen guld värd. Jag fattar allt han förklarar och det är nästan enkelt till och med! Förstår inte varför Ingela måste krångla till det så förbaskat? Hoppas att jag gör bra på provet som är nästa vecka så jag visar henne att jag faktiskt kan.

Ångest, ångest en sån ångest!!!


Projektarbetet ska vara klart snart och asså det går åt helvete!! Spyr på det här snart. Sjukt vad allt kan gå fel ibland. Ibörjan lät allt bra men det ena efter det andra blev inte som tänkt. Och så har man lagt massa pengar på en Islandsresa som inte gav så mycket. Skulle behöva dom pengarna nu!!! Aja, att gnälla hjälper ju inte det minsta. Snarare tvärt om. Camilla kommer hit ikväll så ska vi väll försöka få ihop detta på nåt sätt. Det här måste lösa sig, det bara måste.

Hur som helst. Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan. Hade matte första lektionen sen ett lååångt hål som vanligt. Skjutsade Oskar till jakan, han skulle ha med sig datorn och grejer så. På religionen idag fick vi besök av en katolsk präst också. Diskuterade saker som preventivmedel, abort och homosexualitet. Kändes som att man kom från två olika världar när man diskuterar om vad man tycker är rätt och fel..

Funderade på om man kanske skulle ta och åka iväg till gymmet och träna lite gran. Oskar ringde nyss och sa att han skulle till gymmet. Det var ett tag sen jag var där. Men nej jag måste lägga fokus på att göra klart allt ogjort nu. Som tex projektet. Så det är väl bara att sätta igång nu.... En riktig pina är vad det är, huuua.

Camilla trött på Island - och jag kan verkligen hålla med!

Svååååååååååååårt!!!


Sökte nyss in till olika högskolor. Planen är ju att jobba/resa under ett år och plugga vidare till nästa höst. Men fick panik och sökte iaf. Sista ansökningsdagen är ju imorgon så är verkligen ute i sista sekund. Tror ändå inte att jag kommer komma in, och om jag gör det så måste jag ju inte tacka ja heller. Det jag har sökt är fastighetsmäklarprogramet. Det finns ju inte i här i Stockholm. Så dom högskolor som har dessa program ligger i Gävle, Malmö, Lund eller i Trollhättan. Så om det blir så att jag börjar där, så måste jag ta studielån. Och jag vill inte det!! Åhhh det är så blandade känslor oxå. Har ju funderat på att bli fastighetsmäklare ett tag nu, det verkar vara ett bra yrke (förutom att det är mycket helgjobb osv). Men dehär med studielån känns inte bra. Aja, får se hur det löser sig i framtiden?

Skulle vilja tjuvkika ibland och se hur allt artar sig men ändå inte.

 

Reklam

Hahah, juste. Hos Iss igår satt vi och kollade på reklam innan filmen skulle börja. Båda började asgarva när denna reklam visades:



hahaha humor.

Alla dessa långa håltimmar


Hade bara en lektion imorse som började 08.30, fick gå därifrån efter en halv timme. Nästa lektion börjar 13.20. Suck. Så nu sitter jag här hemma igen och gör inte mycket alls. Ska plugga lite matte/projekt tror jag, Sen kanske jag sätter på nån film elr nåt.

Igår kväll åkte jag hem till Isabelle och kollade på Harry Potter och Den vise sten. Hennes tv slutade fungera efter ett tag, men hon hade filmen oxå så fortsatte kolla där. Men den var däremot dubbad. Haha. Orkade inte se klart hela filmen, sjukt trött, så jag åkte hem. Men ändå kunde jag inte somna? Sist jag kollade på klockan hade den precis slagit över till 02.00. Lär väl däcka ikväll skulle jag tro!


Jag, Pappa och Oskar - Julen 1999, på Grenada

Sista dagen på sista lovet


Det blev filmkväll med Tim igår oxå :) Och idag har jag varit på påsk-lunch hos farmor. Hur mycket mat som helst + efterätt på det. Brukar vara så hos farmor och farfar. Men det var riktigt trevligt faktiskt. Älskar att sitta och lyssna på när dom berättar om när dom var unga, dom har verkligen varit med om mycket!

Nu vill jag i alla fall inte äta mer påskmat! Jag är trött på ägg och sill. Skulle inte sitta fel med typ falukorv och makaroner till middag idag. Men jag tror faktiskt att det kommer bli rester, påskmat alltså.

Imorrn börjar skolan igen. Vill inte!!

Trötter


Vaknade precis, guud så trött man kan vara! Ligger nog efter lite med sömn. Skönt att ta en liten powernap såhär mot kvällskvisten :) Jobbandet gick bra, jobbade ju bara i tre timmar idag så det var inte så farligt. Annars har det inte hänt mycket alls idag. Så får bli ett minikort inlägg igen! Pusshej.

Påskdagen


Det fick bli en lugn kväll igår eftersom jag ska jobba idag. Var hos Tim och kollade på film och så, men de blev rätt så sent ändå. Var hemma runt 2. Ska ut och sätta mig lite i solen nu innan jag måste åka. Haade bra sålänge.

Magenta >Amba >Hell's Kitchen


Hade kuul igår! Började kvällen med förkrök hos Johanna. Sedan åkte vi till stan och satte vi oss på 1900 medans vi väntade på Emma, Sarvin och Mimmi. När dom kom gick vi till Magenta. Det var väl helt ok där fast vi var inte kvar så länge. Var där nån timme bara skulle jag tro innan jag och Johanna gick vidare till Ambassadeur. Där var det väl drag som vanligt! Vet inte riktigt när vi gick därifrån men vid 2 halv 3 skulle jag chansa på. Johanna kände nån som jobbade på Hell's Kitchen elr hur det nu var så han fixade in oss där :) Men var där nån timme kanske bara innan vi åkte hem. Usch nattbuss helvete. Den gick bara till Kallhäll och bussen mot Stäket skulle inte komme förens om 45 min.... Så jag ringde mamma så fick hon hämta mig där. Så för att sammanfatta kvällen hade jag riktigt kul - förutom nattbuss och misshandlade fötter.

Nu kom precis min moster hit, ska äta lite påskmiddag med henne! Blir nog så att vi sätter oss på verandan, såååååå härligt väder!! Nej nu ska jag gå ner och vara lite social. Glad Påsk på er!

Det blev inte så många bilder iaf... Men tre blev det. En innan jag gick, en på Johanna inne på Hell's Kitchen och på en padda vi träffade på vägen ;)






Ambassadeur/Magenta/?


Nuu ska jag åka iväg, ska ut ikväll! Får se var vi går men stan är det tänk iaf. Bilder kommer imorgon!!! Pussss

Bilder från Klubb Onsdag


Dom är seega på att lägga upp sina vimmelbilder tycker jag.. Aja här är några bilder från i onsdags iaf. Det blev några stycken, haha. (ps. kameran är inte snäll, inte mot mig iaf)


Staffansson, Helene och Isabelle


Isabelle,Jessica, Emilie, Helene och jag


Isabelle och Jessica


Helene och Isabelle


Marcus, Staffansson och Tobbe


Matte och Staffansson


Jessica och jag


Jecssica och jag

Visdomens ord


I min almanacka så står det varje vecka några visdomsord längst ner i hörnet på sidan. Dom ger mig verkligen en tankeställare eller ett nytt sätt att tänka varje gång jag vänder blad och läser dessa ord. Blir förundrad ibland över hur dom lyckas uttrycka sig så starkt och tankeväckande på bara ett fåtal ord.

Några favoriter som jag fastnat för:

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter.

Michel de Montaigne

Du missar 100% av alla de skott du inte skjuter.
Wayne Gretzky

Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodligen inte göra mycket av något.
Win Borden

Vänskap är en själ som tagit bostad i två kroppar.
Aristoteles

Håll fast drömmarna, för om drömmarna dör är livet som en skadad, vingskjuten fågel som inte kan flyga.
Langston Hughes

Människor kan indelas i två grupper, en som går före och uträttar något och en som kommer efter och kritiserar.
       - Seneca

Har inte läst alla än utan läser allt eftersom veckorna går. Så kanske skriver några visdomsord varje vecka nu framöver ifall att jag tycker att det lämpar sig :)

Kryssning och Klubb Onsdag!


I tisdags drog jag och Johanna en Galaxy kryssning. Skulle egentligen åkt två till men dom bangade, inte bra!! Men vi ville så gärna åka så vi åkte ändå. Jonas och co skulle oxå åka så vi bestämde oss för att överaska dom.. Så vi sa inte att vi skulle åka. Satt och drev med dom lite grann innan. Johanna skickade sms och fråga om dom skulle ut ikväll osv. "Du vet mycket väl att  vi ska på kryssning." Haha dom hade inte en susning. Men dom blev jävligt glada när vi sågs! haha. Kryssningen var iaf riktigt lyckad. Hade sjukt kul! Dagen efter var det ju bara att börja dricka igen.. fyfan, vin och cider är inte det första man vill dricka efter en baksmälla. Jag och Johnanna hade köpt med bröd (som var jättegrovt), riskakor med pizzasmak och räkost oxå. Mmm supergott! Haha Jonas kom över på fyllekäk hos oss och hans spontana kommertar när han fick sin macka var: Meeh det här är ju jord?! hahaha helt allvarlig var han oxå, haha.

Emilie ringde sen när vi var på båten och frågade om vi var sugna på att dra till klubbonsdag. Johanna skulle jobba men jag var på. Så de blev till att stressa hem och fixa om sig igen. Gjorde mig klar på under en timme. Personligt rekord faktiskt. Då han jag både tvätta håret och äta middag oxå. Det var kul på KO. Blev en massa dans, enda fram till stängning!

Idag blir det avgiftning så ska inte göra nånting. Måste kanske plugga lite med det återstår att se. Det jag ska göra iaf är att kolla på Wipeout och Andra avenyn. Aja nu äre dax att äta lite frulle!

Galaxy kryssning:

Uppe med tuppen


Undrar just om jag har sömnproblem? Gick och la mig stax innan 01 och sen vaknade jag vid 04 nångång och sovit lite till och från. Vid 06 orkade jag inte vakna om fler gånger så gick upp istället. Måste lära mig att somna ordentligt. Blir så trött under dagarna ju. Så tråkigt att vara vaken först av alla. Man måste vara så tyst för att inte väcka dom andra men jag är inte så bra på det..

Idag ska jag till Johanna. Ska åka iväg så snart som möjligt men hon ligger nog och sover fortfarande skulle jag tro! Skriver kanske lite mer senare. Annars så hörs vi imorrn igen :)

Första dagen på sista lovet..


Ringde nyss till lärkarhuset på Odenplan, men dom hade ingen kirurgmottagning. Orkar inte ringa runt och kolla, vet inte om man måste ha en remis först heller innan man får komma? Så jag har bestämt mig för att skita i det här och hoppas att min tå fixar sig av sig själv. Dumt kanske men ringer igen om en vecka om det blivit värre.

Nåt som är bra är iaf att det är looov och att det är hur fint väder som helst! Imorgon är det kanske kryssning på gång oxå.. men får se lite hur det blir med det :) Skulle vara kul iaf! Ska sätta mig i solen lite nu sen måste jag börja lite smått med middagen. Min tur att laga mat idag. Pepperstekt lax får det bli!





Melissa Horn - Hanna



Svårt ju!


Har suttit ett tag nu och försökt fixa om min bloggdesign.. skitsvårt! Vet inte om det blev så mycket bättre.. haha. Är inte klar än men orkar inte lägga ner mer tid på det just nu. Aja, känner mig fortfarande smått sliten faktiskt. Har bara mig själv att skylla för det. Har inte hänt så mycket mer idag förutom att jag var på middag hos min moster vilket var trevligt :)

Några bilder från igår. Och jag vet, jag ser jätteblek ut..


PoK!

Herregud.


Bakisdag. Skönt att man är ledig en vecka nu så jag inte behöver ha ångest för att jag inte pluggar idag. För idag ska jag inte göra nånting. Blev lite för mycket av det goda igår kanske.. Från och med nu blir det varannan vatten som gäller :) Annars hade jag askul igår! Det blev bara jag, Isabelle och Fille som drog ut. Men träffade K-sängen gänget på villan och mötte upp Amanda senare på Riddarn. Det blev en heeeel del dans under kvällens gång. Och det resulterade i att jag måste ringa till kirurgmottagningen imorgon pga min tå. Förlåt, men helvetes jävla skit vad jag har ont!!!!!

Som sagt så ska jag inte göra nånting idag. Eller ska åka till min moster och äta middag senare ikväll men annars ska jag ligga här i min säng och bara vara lat. Skönt för min del att det inte är så fint väder ute så slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte är ute.



Jag och Iss tog massor med kort igår så kan lägga upp några här sen :) SeeYa.

Ew hjärta Iss


Kom precis hem från en mysig skogspromenad med Iss. Var ute i nästan 2 timmar. Såå härligt väder! Satte oss på en stubbe och solade lite gran faktiskt, haha. Pratade lite om hur vi ska lägga upp kvällen oxå; ska hem til Iss och kolla på Robinson och dricka vin. Sen blir den Villan ett tag och senare Riddarn! Får se vilka som hakar på :)


Hörs senare igen!

mmmmmh.............


Tränandet fick superbra, känner redan av i benen.. Kommer ha sån träningsvärk imorrn! Filippa kunde tyvärr inte följa med och träna, hennes mobil hade blivit snodd så :/. Efter träningen drog jag och Iss ner till Francos som sagt och åt en god sallad. Sedan skulle jag handla en snabbis på Hemköp oxå. Och nu sitter jag här och har aldrig haft tråkigare någonsin tror jag. Det här suger!!!

hejdå


Lovade att lägga upp lite bilder. Fick bli en bild ist, resten finns på facebook.

Sista lovet någonsin!!


Jobbade ju igår som sagt men mycket längre av vad jag trodde att jag skulle. Kom ifrån jobbet strax innan 21. Hade ju inte ätit nån middag eller nåt så jag var väldigt trött, hungrig och yr. Kändes som jag skulle svimma ibland men det va bara att hålla masken. Kunde inte hjälpas att jag råkade försova mig lite grann i morse.

Kom nyss hem från skolan, har bara en lektion på fredagar :) Innan jag åkte hem så stannade jag och Isabelle till i centrum och köpte en varsin glass på pressbyrån. Årets första klass blev en Solero Berry Berry (hur god som helst) för mig och en Twister för Iss. Fick verkligen ett vår-rus i kroppen när vi satt i solen och värmde oss. Jag älskar våren! Och nu är det påsklov oxå, äntligen! Superskönt med lite ledighet. Sista lovet nu då... herregud vad tiden går fort! Studenten närmar sig med stormsteg.

Senare idag ska jag iväg och träna med Isabelle och Filippa. Efter träningen tänkte jag och Isabelle belöna oss själva med en god avokadosallad på Francos! Mums.

Här är min påskkyckling som jag pratade om förr ;) Fin va? haha.

Monsterskivan


Sjukt bra kväll igår! Rööjigt förkrök och riktigt kul på skivan oxå! Verkligen lyckat!! Synd att vakterna var så hårda bara. Det var många som inte kom in eller som blev utkastade, vissa utan vettig anledning tycker jag. Ett under att jag både fick komma in och stanna kvar, haha. Men mina fötter har fått ta massor med stryk igår kväll. Precis alla på hela skivan lyckades trampa på mina fötter nångång under kvällen känns det som.. ajajajj. Kan knappt gå nu asså för det gör så ont! Fick köra hem barfota från isabelle (jag sov där) och jag kan säga att det fan inte är lätt att köra utan skor! haha. Efter skivan och donken såklart delade jag, Isabelle, Helene, Damon och Fille på "taxi" hem. Ska nog börja göra det lite oftare. Nattbuss och sen gå en kvart är inte alls kul.

Blev inte många bilder från igår från min sida. Men Isabelle, Johanna och Helene hade med sig kamera så när jag fått deras bilder så lovar jag att lägga upp några. Däremot filmade jag lite grann :D

Från föret hos Robin


Senare idag ska jag åka iväg och jobba. Usch och fy vill bara vara hemma och göra ingenting! Kommer bli sjukt trött under dagen. Vaknade innan nio nån gång och har varit vaken sen dess.. Ska försöka sova lite innan jag åker men om jag känner mig rätt kommer jag inte att kunna somna. Yess, men ha en fortsatt trevlig dag!
puss

Aprilapril..


Nationella provet gick väl sådär.. Skitsvårt att skriva i en speciell form ju. Jag kan inte göra skillnad på artikel, debattinlägg eller essä? Det blev väl nån blandning mellan dem. Satt i hela 3 timmar och 10 minuter. Aja, får se vad jag får. Ingen idé att grubbla över det. Skönt att det är över bara!

Efter skolan åke jag, Iss och Helene till jakan. Köpte ett par skoooor och lite annat :D Tänkte ha skorna ikväll faktiskt ! Är helt sjukt taggad för monsterskivan! haha. Ska bli gryyymt kul! Peppar peppar.. Har precis ätit middag nu och ska hoppa in i duschen snart. Jag och Isabelle åker till Helene först innan vi åker till Hansson och förar :)

Ska försöka ta mycket kort ikväll! Haaa de bra och vi ses på skivan ni som ska dit!

TAGGATILLNU!


Haha juste, måste erkänna att jag blev lurad idag.. är ju trots allt 1a april! Helene lurade i mig att hon hade svimmat i duschen och inte kunde komma på skivan :O En riktig elaking!  Aja bra att det itne var sant iaf föör då hade de inte vart nå kul!

RSS 2.0