Snart är den min!


Den 25 november

Först vill jag säga grattis till min lillebror Oskar som fyller 18 idag!! Det ska firas med japansk middag ikväll inne i stan nånstans tror jag! :)
.
Sen vill jag säga välkommen hem Helene och Beccis som varit borta ett bra tag (Helene i London och Beccis i Portugal om ni inte visste det) Beccis stannar däremot bara i två veckor innan hon åker iväg igen, denna gång till USA, Beverly hills i tre månader... fatta att jag är avundsjuk på denna mänska!! Helene är i alla fall hemma för gott nu hoppas jag! ;D
.
Uppdaterar snart igen :) I promise... ♥

Mer musik


I like.

Mitt senaste köp och jag är nöjd. Jättenöjd till och med!

För er som undrar är det en zebramönstrad golvkudde :)



Unusual you


Regrets.

Jag sumpar chanser utan att ens veta vad det är jag vänder ryggen till. Viftar bort saker och ting som kanske skulle betytt något om jag gav det tid, om jag lyssnade på mig själv istället för på andra. Nu vet jag inte vad jag ska göra.
.
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize.


Wooh

UTGÅNG!!!


Viktigt

Min mobil orkade inte längre... igår kväll la den av och vägrade starta igen. Men imorse köpte jag en ny! Har inga nummer dock... så om Ni vill att jag ska ha Ert nummer så är det bara att säga till så fixar jag det..
Natti <3

Men hej

Har inte bloggat på ett bra tag nu. Ursäkten är den att jag inte har skaffat mig något internet än. Jag trivs som fisken i vattnet i mitt nya hem trots saknad av internet (och TV för den delen). Har varit en del på IKEA och köpt hem lite möbler och så. Ska dit imorgon igen med farmor och köpa ett matbord, för det saknar jag också. Det enda jag har egenligen är en säng och mat och böcker hemma hos mig just nu.. Men jag får tiden att gå ändå. Lite ensamt är det, speciellt de första 3 nätterna. Men nu börjar jag bli van och tycker faktiskt att det är riktigt skönt med helt egen tid. Ska lägga upp lite före och efterbilder på lägenheten när jag fått lite mer ordning på det hela. Badrummet är i stort sett klart iaf så ska försöka få upp lite bilder så snart som möjligt :)

Hörs om ett taaaaaaaaaag ♥


RSS 2.0