Födelsedag: Mera bilder + en film.


Godmorgon


Ivrig hund


Broder spelar lite för mig


På väg in till stada


Jag och papi



På Capri. Åt världens godaste pastarätt med räkor, havskräftor, musslor, calamari och små bläckfiskar. Mums! På det åt jag världens godaste Tirami Su som hade ett litet ljus i mitten :) hihi.


Jag vill bara säga innan du tittar på filmen. Ta den inte seriös. Var inte tänkt att den skulle upp från början. Men lillebror lyckades övertala mig på nåt sätt... bara för att den är så jävla ful, haha. Så taren den men en skopa salt (och medans vi ändå talar om det så får jag ursäkta mitt stökiga rum och jag gör till mig lite när jag sjunger, inte för att jag kan sjunga annars heller. Men ändå..)

- Kanske lägger upp den sen. Vet inte om jag vågar, haha. Men håll utkik ifall att ;)-



Det var min dag idag. Hur härlig och mysig som helst. Tack så mycket för det ♥ och tack så mycket för alla fina gratulationer :D


Födelsedag

Tänkte visa vad jag har fått för fint :)


Tre böcker: Twilight, Väninnan och The charming man (Varav två är på engelska!)


Foundation (bästa enligt mig), dag- och nattkräm, rengöringsgel.


Ska få en silverring sen oxå. Men den ska jag välja ut själv så den får ni se senare!

Farmor och farfar kom över på fika och av dom fick jag detta:


Iittala vinglas och rosor.

Beccis och Jonis kom oxå förbi och sa Grattis. Det var kuul :D Även jobbet ringde och sjöng för mig! Men dom undrade oxå om jag kunde jobba imorgon och fre-söndag. Mindre ledighet = mer pengar!


Nu ska jag fixa till mig lite. Ska ut och äta med familjen inne i stan. Ska till Capri på Nybrogatan :) Det ska bli mysigt!!!!

Pusspuss

 


Läs

En veckas (på ett ungefär) blogg-paus är väl ganska lagom ändå? En vecka går så fort. Känns mer som en helg eller nåt. Under denna vecka har jag bara jobbat. Typ. Filmkväll med maggan-gänget en kväll och filmkvällar med familjen har det varit gott om. Inte lika mycket dator för en gångs skull!

Sitter och pillrar lite med blogg-designen oxå. Så otroligt trött på min gamla. Men nu orkar jag inte sitta och pillra med den längre. Det får vara lite halvklart för tillfället.

Idag är det den 31 augusti. Samma dag som min födelsedag. Grattis till mig! Fick frukost och presenter på sängen. Vad jag fick får ni se sen. Nu ska jag ta en sväng ut med leo. En låååååång promenad ska jag ta. Fan va skönt det ska bli. Länge sen jag rörde på mig......

pyss ♥



yepp yepp

Nu är det såhär att det blev inga bilder igår. Hade med mig kameran men glömde självklart ta fram den under kvällen. Det jag vill visa var sushi-buffé middagen som maggan-gänget + Sandra var på igår! Ni får skapa era egna bilder i huvudet helt enkelt... Kul var det iaf!

Jag är heller ingen höjdare på att blogga nu förtiden har jag märk. Det får nog bli en liten blogg-paus för min del! Hur länge återstår att se :)
 


Pusshej ♥

...

Bloggar senare ikväll. Bilder bjuds det på då också! :)

workoholic

Känns som jag jobbar jämt. Tung dag på jobbat idag och imorgon lär det bli en ännu tyngre dag eftersom jag jobbar 8 timmar. Det är mycket folk och det är stressigt. Har klarat sånna situationer galant tidigare. Grejen är den att jag är sjuk nu. Orkar inte röra mig när jag kommer hem. Stupar rakt ner i soffan och känner hur hela kroppen bara värker. Lyckas förflytta mig upp till sängen där jag slocknar medsamma. Vaknar nån timme senare. Äter lite mat. Stupar ner i soffan för andra gången för att vila min blick på tvn (Sex and the city-maraton). Så har mina senaste dagar sett ut och så lär det fortsätta ett tag skulle jag tro.

Har några kommande ljuspunkter denna höst i alla fall.

2-3 september: Kryssning med girlsen
8-11 oktober: Hälsa på Helene i London
13-15 november: Magaluf reunion.

Tre små punker som gör mig glad. Vill fylla på denna lista med fler små punkter som gör mig glad. Det årterstår att se i så fall...


orkar inte mer!!!

jag är så sjuuuuuuuuuuuk :(

Trött och sjuk.

Vaknade imorse med att jag inte kunde öppna ögonen = ögoninflamation. Ska snart badda som små stackarna med kokt saltvatten (tipps från Johanna som oxå drabbats). Har jobbat idag med. Helt stört mycket folk idag. Inte en enda lugn stund. Lär väl vara lika mycket folk imorgon skulle jag tro. Pallanteeee. Är fortfarande jättejätte trött och matt i hela kroppen. Är väl så man mår när man är sjuk skulle jag tro. Nu har jag inget mer att säga förutom att vi.är.bäst:


Den påminner också om nätterna i Magaluf.


I gotta feeling that tonight's gonna be a good night.

Jag vill sitta på en balkong och dricka vin för 11 kronor. Få damp på en cd-spelare som inte funkar. Hänga över balkongräcket för att se om det finns några som ser intressanta ut på närliggande balkonger. Andas in lite fuktig luft och beklaga sig över att det är så jävla varmt. Tagga lite inför kvällen. Tänka på alla mjölkdrinkar och strawberry daiquiris som man snart kommer hälla i sig i mängder och känna hur man verkligen inte bryr sig om nånting. Jag gillar det.

Födelsedags-firande (kräftis).

Igår firades jag och Isabelle med kräftskiva hos henne (Isabelle har fyllt och jag ska fylla så vi slog ihop det). Beccis, Johanna, Emilie och Jessica var där och vi hade det riktigt mysigt. Var egenligen planderad utgång efter det. Men jag ska jobba idag och Isabelle hade också nånting som hon skulle göra idag så vi stannade där hela kvällen. Konstigt nog blev jag, Johanna och Beccis taggade på utgång när vi satt där. Så borde inte vi känna. Vi borde känna tvärtom efter Maggan! Hur som helst så fick jag:

Blommor och vin av Emilie och Beccis


Tro, hopp och kärlek-halsband av Jessica


Trosor och ett rosett-halsband av Isabelle

Tack så jättemycket för mina fina presenter :). Snart ska jag iväg till jobbet och hosta lite på kunderna. Stackars dom, dom kommer tro att dom blir smittade av svine-flue. Stackars mig som måste må så här.

Vi hörs.


Hemkommen.

En vecka kan verkligen gå fort!! Hade jättekul i Magaluf med de bästa tjejorna! ♥

Har inga bilder därifrån ännu. Men medans vi väntar på dom lyssnar vi på denna låt som kommer få mig att tänka på Magaluf varje gång jag hör den!

Nu ska jag sova. Natti natt.

Magaluf eller!!!!!?

+ en till tjej som jag inte träffat än.

Tillbaks 18/8.

Övertaggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Min bästa vän Helene

 
Ville bara säga att jag kommer att sakna dig. Önskar dig all lycka till, jag tror att det kommer gå jättebra! Och som vi sa tidigare så säger jag inte hejdå, utan på återseende! Jag älskar dig!

Sommarkvälls-aktiviteter.

Johanna kom förbi här ikväll. Tog en promenad runt Ängsjö och luftade tankarna lite. Sedan gick vi ner och la oss på bryggan och tittade på den blåa himlen. Samtalsämnet blev till verklighet då vi sprang upp för att hämta fiskespö och spade. Det fanns inga maskar i jorden tyvärr. Eller två pyttesmå. Det fanns inget fiskespö heller. Men två pimpel-spön.  Och det funkade lika bra det! Jag fick en abborre, sen en brax som snorade ner min hanske när jag skulle ta av kroken. Braxen fick bli frisläppt ner i vattnet igen. Abboren fick Johanna. Johanna fick ingen fisk. Eller en liten en som fastnade på kroken av ren otur (men tur för nyllis) när vi skulle ge upp. Jag tror det gjorde hennes kväll faktiskt!

Min firre.... som jag gav till Johanna.


Juste. Jag och mamma var ute i skogen och plockade blåbär imorse (därav jag fick min fästing). Förutom den insidenten så var det supermysigt! Plockade massor med blåbär och har ätit massor med blåbär nu under kvällen.



Tack för idag. Slut för idag.

Paniiiiiiiiiiiiiiiik!!!

Mamma tog just bort en fästing på mig. Ingen sån där liten en utan en stor jävel som djur brukar ha på sig. Kände att det kliades lite mellan brösten under BHn typ. Dom är så jävla ä c k l i g a. Nu känns det som det kryper och sticks på hela kroppen. Panik panik panik!

En sån hade jag på mig.

Update.

Nu har jag kollat på Wallander med mamma och ätit så mycket onyttigheter att jag var tvungen att knäppa upp översta knappen på brallorna OCH lätta lite på dragkedjan också... Nu går det inte att stänga igen, då gör det ont. Herregud så jag delar med mig. Men har inte så mycket annat för mig!

Vill ha the Sims spelet. Eller så kanske man ska ner och spela TV-spel. Men det är inte lika kul om man är själv. Plus att jag inte kommer ihåg hur man gör för att starta playstation:et. En till film orkar jag inte kolla på. Och alla bloggar som jag följer har jag läst. Ingen kul inne på msn eller facebook. In i dimman drömmen kanske vore en bra idé eftersom jag ligger efter med min sömn. Om det funkar så. Har hört att man aldrig kan få tillbaks förlorad sömn? Det är ju inte bra om det är så!
 

Godnatt sov gott och dröm sött. Synd att jag inte är trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Så.det.så

Nu ska jag ner och kolla på Wallander, äta ostbågar och godis som mamma köpt hem just för att jag ska vara hemma ikväll :D hihi. Ha de bra o festa lugnt!

Om igår:

Ligger efter lite i bloggandet känner jag. Ingen mer igår rubrik framöver!

Hur som helst. Igår efter jobbet åkte jag direkt till Filippa som hade avskedsfest. Hon ska ju också sticka. Hon är au-pair i USA i 13 månader. Hon hade amerikanskt tema så alla hade klätt ut sig så fint. Har tyvärr inga bilder från igår. Måste skaffa mig en kamera, tar pappas hela tiden. Det var riktigt trevligt hos Filippa! Bjöds på hamburgare, chipps och dipp och lite senare  på kvällsfika med kaffe, brownies och nån annan kaka som hon hade gjort som var hur god som helst! Igår var också sista dagen som jag träffade Helene innan hon åker. Usch vad jag grät. Har inte gråtit så mycket på flera år. Kommer faktiskt inte ihåg sist jag grät så mycket. Har väldigt blandade känslor om det där. Vill så klart att hon ska åka. Men samtidigt vill jag inte det. Åååh. Hatar att allt ska förändras. Tycker det var bra som det var. Kan det inte bara fortsatta så?

Fick ett jättefint sms från henne på hemvägen som betydde jättemycket för mig ♥. Men en sak som är bra är att jag kommer och hälsar på snart :)

Sommaren 2008

Idag ska jag jobba. Sen är det fler som ska ut. Men jag får se hur jag gör. Känslomässigt instabil + alkohol är nog ingen bra kombination.


Sen vill jag bara säga att Isabelle är världens bästa vän och jag är så glad att jag har dig kvar. Vet inte vad jag skulle ta mig till ifall du också hade åkt nånstans.

Ni två är det finaste jag har.

Gårdagen

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Kallhäll till Abborrebergen där resten av tjejerna redan satt. En sista kväll tillsammans innan Helene lämnar oss och åker till London ett år :(. Det blev ingen grillning för min del eftersom jag kom så sent. Skulle stänga på jobbet så kunde inte komma tidigare :/. Men jag han trycka i mig en deln av Beccis godis iaf! Det var verkligen hur mysigt som helst att sitta där och snacka massa skit bara. Sen var Helene + fler tvugna att röra sig hemmåt. Men jag, Josse, Emelie och Beccis satt kvar ett tag till. Kvällen bjöds senare på nakenbad och ännu mer snack som spårade en del, haha...

Så fina tjejer ♥

Måste passa på

Jag är sjukt stressad. Jag har inga måsten att göra egentligen. Men det är det att jag vill hinna göra så mycket. På jobbet är det lika dant. Hatar när jag måste gå hem och jag inte är helt klar. Jobbar nästan hellre över och gör klart. Men jag måste gå hem när jag slutat. Jag vill hinna jobba mycket också, många dagar. Vet inte hur det ser ut till hösten, hur mycket jag kommer att få jobba osv. Därför jobbar jag som ett djur nu så jag får in lite extra på sparkontot. Jag vill också hinna träffa Helene massor innan hon åker. Vill hinna träffa Isabelle innan höst-terminen drar igång och hon har massor att stå i. Vill hinna sola, bada och vistas utomhus nu när det äntligen är fint. Vill hinna njuta av allt också innan jag tänker på allt annat som jag vill hinna. Stress, stress utan vettig anledning egentligen. Måste lära mig att koppla av och att varva ner. Nått jag får jobba på helt enkelt.

Just nu är jag hemkommen från jobbet. Fick i uppdrag att handla på hemvägen. Köpte hem potatissallad och flintastek som ligger på grillen just nu. Efter maten blir det storstädning av mitt rum. Vi har privat vinsing imorgon av huset så jag måste städa.

Nej nu ska jag gå ut. Puss!

Svensk skärgård...

...jag älskar den. Och jag älskar dig. Underbar dag ♥




Jag och Isabelle åkte som sagt och nu också sett till Sandhamn idag och njöt av den svenska sommaren, som faktiskt är oslagbar när den är som bäst. Sola, äta skagenmackor (mycket enkla sådana), promenera, plocka blåbär, dricka latte, promenera lite till, sola lite mer, bada, äta jordgubbar och kulglass. Det är vad vi har gjort idag. Visst låter det härligt? :)

Grönalund och extreme shopping!

Idag har jag spenderat hela dagen med Helene ♥. Åkte till Grönan och köpte ett 5-kampshäfte. Grattis till vinsten Helene! Åkte även kanonen/katapulten?, Tilt och Insane. Känns fortfarande som jag har massor med blod kvar i i huvudet från den.
Helt insane!


På tåget in.


Jag och Helene fick i alla fall varsin klubba (tröstpris för att vi var så usla).


Helene med tröstpris + annat pris (hula-hula halsbandet).


Dom borde ha pallar bakom som man kan ställa sig på... Hur som helst. Helene och jag som får!

Efter Grönan så shoppade vi lite. Eller Helene shoppade lite. Inte jag. Hittade en heeel del fint. Allt var på rean förutom en kjol. Men den fick jag rabatt på iaf tack vara Helenes personalrabatt! :) Och helene hittade ett par jättefina skor!

Detta fyndade jag:


Zara. Två kjolar, två linnen.

Ginatricot. Fyra trosor, en body, en väska.


Din sko. Ett par kilklack.

Åhléns (att.) Ett linne. En kjol.

Imorgon ska jag också upp tidigt. Inte för att jag ska jobba. Har ledigt ännu en dag. Utan jag ska ut i skärgården med Isabelle ♥. Har inte setts på evigheter!!! :/ Så nu är det verkligen dax. Vi ska till ut till Sandhamn över dagen och sola och bada och bara ha det bra. Hoppas att det blir lika fint väder som det har varit idag! Blir väl kvar där hela dagen skulle jag tro. Efter det blir det kanske grillning på kvällskvisten med några. Om det hinns. Får se. Hörs när vi hörs! Puss.



Huvudvärk.

och det gör o.n.t.

RSS 2.0