Godnatt och sov gott

Gick helt ok att jobba idag ändå, trots att våra kära kunder stökade till i både provrum och ute i butiken som aldrig för... Helene kom och hälsade på och bestämde oss för att luncha tillsammans lite senare. Så vid lunchtid hämtade hon mig och min laxmacka och vi åkte till McDonalds och satte oss på bänkarna där. Tack för trevligt sällskap! ♥

Imorgon jobbar jag igen, mellan 10-16. Efter det blir det en snabb vända hem för att käka, för sedan vid 19 ska jag hjälpa till att invetera på Johannas jobb. Vet inte hur länge det kan ta? Så det är väl lika bra att gå och lägga sig nu. Vet bara inte hur jag ska lyckas somna i denna hetta, det är typ bastuvärme här inne just nu. Gjorde misstaget igår natt att sova med öppet fönser....Ajaj vad det kliar och sticks. Satans mygg!


Härlig helg

En slapparhelg har det varit! Varmt som tusan också. Igår gjorde jag inte mycket alls, spelade lite badminton med mamma osv. Igår kväll firade vi Sarvins pojkvän Daniel med överaskningsfest och efter det drog vi vidare till White. Hade riktigt kul så länge det varade!

Idag har det varit så varmt att det inte ens gick att vistas i solen.. Så har kollat på tv och suttit i skuggan och löst korsord med mamma ♥

Imorrn ska jag börja jobba igen. Usch. Vill vara ledig hela sommaren och bara ta det lugnt....................................

söndags ångesten väller över mig nu. fanfanfan

 

Myspys i Kungsan

Dagen idag har spenderats i Kungsträdgården med Helene, två askar jordgubbar och två hekto bigarråer som vi köpte på Hötorget på vägen dit. Superhärligt väder har det varit och blåst sådär lagom mycket. Träffade Lise också som jobbar i Kungsan och hon hade med sig chokladbollar fast vita typ (vet inte vad dom heter) som jag och Helene fick dela på. Asgott! Fick även två glamour-påsar med lite roligt innehåll bland annat ett halsband från Pilgrim och boken "Djävulen bär Prada" som jag tänkte läsa under solen i morgon! Det har varit en supermysig dag med världens bästa Helene!




Nu ska jag återgå till mitt Eva & Adam maraton, haha. Älskar den serien! Passar ju bra att kolla på det nu när det inte går nånting sevärt alls på TV, så är det alltid på fredagar och övriga helgdagar konstigt nog...

En dag på stan med Helene

Nu har jag preics packat ner en filt m m och ska snart åka in till stan med Helene!
Berättar mer när jag kommer hem! ♥


Hemska tanke :/

Idag har Fellis varit här och vi har legat och solat hela dagen idag också. Tog även en promenad runt Ängsjö :)

När jag skulle skjutsa henne till bussen höll det på att hända nåt jättehemskt... Jag åker ju genom ett villa område med massor med höga och täta häckar när jag åker till bussen. Så jag kör alltid extra sakta där ifall att det skulle dyka upp en bil och jag måste stanna. Det kom inga bilar så jag fortsätter köra men då helt plötsligt från ingenstans kommer en liten kille i kanske 6-års åldern i full fart på sin cykel och cyklar rakt ut framför bilen. Jag tvärstannar och han också så han nästan trillar av cykeln. Jag är bara några centimeter från att köra på honom. Herregud. Jag har nog aldigt blivit så rädd. Kollar runt sen för att se om hans föräldrar var i närheten för att hjälpa honom men icke. Så jag frågar honom om det gick bra och han tittar på mig med tåriga ögon och svarar lite tyst "aa" sen cyklar han iväg igen i lika full fart. Asså det var sååååååå nära på att jag skulle köra på honom. Vågar knappt tänka på det. Att köra på ett barn.. Aldrig aldrig aldrig vill jag vara med om en sån olycka. Tur att jag han stanna och att jag körade så sakta som jag gjorde. Tänkte på det sen att folk brukar köra mycket fortare där än vad jag gjorde. Då hade det inte slutat lika bra som det gjorde den här gången. Usch var och är fortfarande helt skärrad :(

Underbaaart

Ska snart till Johanna och käka och dricka. Ska som sagt ut ikväll med några tjejer. Får se vilka det bli, några har redan bangat. Illa. Idag har jag och Johanna solat hela dagen. Och mer bränd har jag blivit. Badade lite granna också. Även Johanna hoppade i ganska så snabbt då hennes handuk blåste i vattnet, haha. Tog lite bilder, som jag lovade :)



Nu hinner jag inte lägga upp fler för idag tyvärr, för jag måste fixa det sista nu innan jag åker. Hörs imorgon! ♥

Bränd

Har blivit lite bränd efter att jag vistats i solen hela dagen. Isabelle sov här från igår till idag. Gick upp i skaplig tid och tog en morgonpromenad innan frullen. Sedan gick vi ner till bryggan och solade hela dagen, förutom när vi badade emellanåt. Har till och med bränt mina läppar känner jag nu.. Men det skiter jag i för jag ska sola lika hårt imorrn!! Sista veckan av ledigheten nu så måste ju passa på :) Dom ringde från jobbet idag och undrade om jag kunde jobba imorgon. Men jag tackade nej! Kändes lite dåligt att säga nej till jobb. Men måste få lite ledigt ibland också.

Isabelle och jag för många år sedan nu...

Imorgon blir det även utgång. Är ett helt tjejgäng som ska med nu faktiskt, kul! Får se var vi hamnar men funderar på Village.

Och imorgon lovar jag att ta lite mer bilder!! ♥


 

Sommardag

Dagen har varit riktigt skön idag. Vaknade ganska sent däremot..  Måste ändra mina sov-vanor nu genast! Johanna kom hit vid halv 3 tiden och så tog vi en joggingrunda i Ängsjö. Tungt som fasiken var det men gav inte upp för det! Riktigt skönt så här i efterhand iaf. Vi badade också. Skönt det med men det tyckte inte Johanna, men i kom hon iaf. Mysig dag om jag ska samanfatta den :)

Jag och Helene tog en kvällspromenad nu för inte så länge sen. Ingen powerwalk kanske utan strosade mer runt. Snart kommer Isabelle hit också, vi ska tälta i hytten (internt) så blir det stek stek i solen imorgon! Har inga bilder från idag tråkigt nog... Helene tog några från prommisen så får se om hon lägger upp dem eller ej :) Jag älskar sommardagar. Finns typ inget bättre! Man kan göra mycket mer saker nu än under vintertid. Hoppas solen stannar kvar ett tag nu, helst under resten av sommaren skulle ju vara perfekt!

Kanske bloggar lite mer ikväll :) ♥

Vecka 26

Det ser ju riktigt lovande ut!! :)


Enligt klart.se

En söndagskväll

Nu känns det att man hållit igång hela helgen. Känner mig trött och tom, men glad! Ser fram emot veckan som kommer nu. Är ledig även då. Så ska det ju bli fint väder också vilket gör mig väldigt glad! Imorgon blir det joggingrunda med Johanna. Nån dag ska jag träffa Helene också eftersom hon också är ledig hela veckan! :). Onsdag & lördag är det planerad utgång. Övriga dagar ska jag väl bara ta det lugnt, får se vad som dyker upp!


Natti!

Grym jävla helg!

Nu har jag tillbringat fyra dagar hos Johanna/Nyllis. Måste säga att helgen inte kunde blivit bättre!

Midsommar var asbra! Härligt och glatt folk, god mat, tårta och roliga lekar. Fan vad vi gjorde detta bra Johanna! :) Blev lite att städa dagen efter dåra.. men det gick det med, även fast jag var lite smått trött. Men de var bara och skärpa till sig för att på kvällen sen igen var det bara att starta om! Jag, Nyllis (Johanna!) och Johanna var det som gick ut. Sjukt vad jag skrattade mycket under kvällens gång. Har några blåmärken här och där - blev ju nerputtad i både buske och dike, haha. Om jag skulle vara Nyllis just nu så skulle jag vara på min vakt ett tag framöver, pay back time, big time!

Orkar inte skriva mer ingående om vad som hände osv. Men kan sammanfatta hela helgen som: helt sjukt bra!!!

hahahaha aaasåååå jag älskar den här filmen♥ haha

Från igår kväll!

Evelina flyttar in...

... hos Johanna över helgen! Har varit här ett tag nu och städat inför midsommarkalaset imorrn! Fick lite gott att dricka till också vilket gjorde det hela lite roligare :) Får se hur mycket jag hinner blogga nu över helgen.

Ni får ha en glad midsommar om vi inte hörs!! ♥

Jag hoppar bungyjump

 sommaren 2007 då..! Isabelle som filmar, haha så söt :)


Funtar på om man ska göra det igen snart kanske, sååå jävla kul! haha

Mat-handlardag

Idag har jag och Johanna varit ute och shoppat mat inför midsommar. Fick prova på att köra Johannas bil och kan säga att det var lite svettigt. För det första var ratten osvängbar och för det andra saknade bilen dragläge! Men framåt gick det iaf. Är nästan klar med alla inköp nu oxå. Bara jordgubbarna som saknas men de får vi fixa på fredag morgon istället.

Beccis ringde nyss och undrade om jag hade lust att följa med till sportbaren för att bara dricka och snacka lite medans man ändå kan sitta ute i det fina vädret. Men får se lite hur det blir, övriga folket verkar inte så taggade idag...

En busig Evelina och Rebecca för kanske 12 år sedan? haha

Idag

Dagen idag har varit najs! Vaknade ganska sent dock.. vid halv ett tiden. Johanna ringde sen vid ett och undrade om jag skulle med och luncha  med henne och det ville jag gärna! Blev en "den franska" för mig och "hälsotallrik" för Johanna på Tasty´s. Mycket gott! Satt ute och käkade också :) Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit ute lite gran och nyss kollade jag på Paris Hiltons program; My new BFF. Riktigt underhållande är det faktisk!



Vi hörs sen hörrni ♥

När det är fint väder...

...måste man ut och roa sig så gott man kan! kul man kan ha ibland asså, hahaha






Fick inte till det lika bra som broder min, men men. Nu ska jag ut och forstätta leka medans solen ändå har vägarna förbi!

Midsommarplanerande hos Johanna

Kom hem från Johanna för inte så länge sen. Har bland annat planerat lite om hur vi ska lägga upp midsommar, och än så länge ser det jävligt bra ut om man får säga det själv! Får hoppas på fint väder bara. Eller i alla fall inget regn och att man kan vistas ute en liten stund också.. Vill inte avslöja för mycket vad som kommer att ske. Men sill, nubbe, tamponglekar , mera alkohol och egendomliga händelser från var person är någonting som mycket väl skulle kunna hända en midsommarkväll hos Johanna...

TAGGELITAGGGG!



Hade riktigt mysigt hos Helene tidigare idag också! Spelade nya Monopol (kort ist för kontanter) med Lise och Love och senare spelade vi tjuv, ett kortspel. Aaaasakul, synd att man inte kan spela det med sig själv också.. Sov gott allesammans! ♥

Grattis på 19-årsdagen Josse!

Ska snart in i duschen och fräscha upp mig lite gran. Ska träffa Helene nu på dagen. Sen senare på eftermiddag/kväll ska jag och Johanna träffas! Får se vad vi hittar på :) Skulle egentligen tagit en promenad nu men Isabelle, men Helene kunde bara ses idag på hela veckan, så måste ju passa på då! Får gå imorgon istället, ska bli finare väder imorgon också har jag hört och då passar det ju bra med en promenad!

Idag är det ingen vanlig dag heller... För idag fyller Josefin 19 år!
 GRATTIS GRATTIS GRATTIS! ♥

För att vi har ingen vettig bild på oss tillsammans.. haha. (Skolavslutningen, förra året)

Johanna Björk har skaffat blogg!

Ja, det är sant! Se efter själva:  http://nyllis.blogg.se



länge leve regnet?

Nu, äntligen är jag ledig!! Behöver verkligen en längre vila nu. Är inte van att jobba hårt! Blev en sen sänggång igår ändå trots att jag inte var ute. Gick och la mig vid två.. Hämtade mamma och pappa i Stäket vid halv 2 eftersom dom hade druckit och inte ville gå hem!

Nu har jag inget mer vettigt att komma med... ciao!

Jag kan också hålla mig sysselsatt en lördagskväll!

Alla är ute ikväll. Precis alla utom jag!!!!!!!!!!!!! Skitsamma.

Nu har jag i alla fall städat. I en och en halv timme utan avbrott! Har även vikt alla kläder i lådorna också istället för att bara trycka ner dem, haha. Ser ur som en galen städtant just nu med spretigt hår och lökringar.. haha usch. Tänka sig att det är så fysiskt krävande att städa ordentligt, för det är inte bara undanplockat, utan det är rent oxå! Nu är det bara jag kvar.. in i duschen!

Pusshej ♥

Sliten

Känns som jag åldrats typ 30 år under dessa dagar. Har ont i fötter + knäleder + rygg och är trött trött tröttt! Jobbar imorgon också, men då bara i 5 timmar. Har bara haft ledigt en dag denna vecka så kanske inte är så konstigt att jag känner mig sliten! Men sen är jag ledig!

Har inte gjort nånting sen jag kom hem. Tänkte städa i mitt rum men jag orkar verkligen inte. Men jag måste. Det är ju visning imorgon så kan inte skjuta upp städningen längre.



Blir bara hemma ikväll som sagt. Får se om jag hittar på nåt att göra ändå.. Mamma och pappa är bortbjudna ikväll så är typ själv hemma. Eller Oskar är ju också hemma men honom ser man ju inte mycket av eftersom han inte bor kvar i huset. Synd att det inte går nåt bra på TV!! Aja, kanske lika bra. Måste ju ändå städa ;/

Ha en mysig/rööjfyllt lödagskväll! ♥





Normal? Jag? Nejnej....

Varför ska jag envisas med att inte gå och lägga mig? Att vara vaken några minuter till bara? Även fast jag är så trött så att ögonen nästan går i kors och jag vet att jag ska upp tidigt imorgon så sitter jag ändå här och drar mig för att sova. Sova som är så himlans skönt! Kommer vara sur på mig själv imorgon för att jag inte gick och la mig tidigare så jag kunde fått sova längre. Samma visa varje gång! Men varför? Vad är det jag väntar ska hända den timme jag håller mig vaken istället för att sova? Ingenting spännande eller intressant alls väntar mig denna timme, det vet jag ju egentligen. Så vad i all sin dar gör jag uppe?!

Det är någonting jag undrar.

Inlägg nr: 200

Är helt slut nu efter en lång arbetsdag. Denna arbetsdag bidde inte min sista innan ledigheten som jag trodde. Dom undrade om jag kunde jobba i helgen oxå så jag tackade ja... Känner mig som Jim Carrey i "Yes man" (om ni inte har sett den, se den!!!) Får bara tacka ja till allt. Ska du med ut? Självklart.. Kan du jobba lördag? Yes.. Kan du jobba söndag oxå? Absolut..  Aja, jag vill ju jobba så mycket som möjligt ändå så det är ju bara bra att dom frågar!

Så det blir ingen utgång för mig på lördag! Och denna gång ska jag hålla det!!

Detta är mitt 200 inlägg jag skriver! Bra jobbat till mig själv måste jag säga. Kommer inte på nåt mer att skriva nu.. Hörs sen istället!


Haha såååå kul!!

t

Herregud vad jag har varit trött och inte i ett okej skick för att jobba idag! Aldrig mer utgång dagen före jobb. Nu har jag lärt mig det! Men det var kul igår i alla fall. Blev många som drog ut. Bara jag och Johanna av tjejerna men Jonas och övriga stäket-ligan följde med. Vi var först på Laroy och firade Thengan där. Sjuuukt mycket folk var det! För mycket för man kunde knappt ta sig fram i massorna. Jag och Johanna gick vidare till White senare på kvällen och var där ett tag. Sen sprang vi hela vägen från White typ till Seven eleven vid centralen för att möta upp Jonas och Doug. Kommer inte ihåg sist jag sprang så långt, haha, och i högklackat till och med! Delade svarttaxi med dom så slapp nattbuss! Sov hos Johanna sen för att hon bor närmare mitt jobb än mig. Så fixade hon asgod frulle med ägg och allt och så fick jag med mig en matlåda oxå! Jättesnällt!

Jag och Johanna @ Laroy

Jobbar imorgon med. Sista innan ledigheten på två veckor! Hoppas på fint väder då, men det lär ju knappast hända!!!

Måste bara säga tack till Farmor och Farfar som ringde idag och berättade att dom ska sponsra mitt lägenhetsköp senare med en X summa pengar! Blev så jävla glad!! Tacktacktack :)

Vi höres och synes, Herråååå! ♥

Jag har ingen diciplin

Det spelar ingen roll heller vad det gäller. Men nu äre så här och det blir nycktert ikväll iaf, även om jag inte befinner mig på hemmaplan...



Laaarroy here we come!




nej jag ska inte ha glajorna på mig ikväll, dom råkade ligga i närheten bara :) hihi

Godmorgon!

Har varit uppe ett tag, sen halv 8 faktiskt. Skjutsade mamma till bussen då och sket i att gå och lägga mig igen. Idag har jag lite saker att fixa. Ska:
  • Ta en joggingrunda med Leo
  • Städa mitt rum/huset
  • Åka till Kista och shoppa
  • Handla mat
  • Laga mat
Inte världens längsta lista, vilket är bara bra ;) Dagens mål helt enkelt! Dax att sätta igång. SeeYa.

Bilder från slutskivan

hahah fy






My beloved monster

Idag har jag bara jobbat hela dagen. Känns rejält i fötterna nu. Måste skaffa mig några sköna tofflor eller nåt som jag kan ha på jobbet. Kommer få fot- och ryggproblem annars. Börjar redan känna av i ryggen. Men annars går det riktigt bra att jobba! Triv asbra faktiskt. Skönt att ha nåt att göra om dagarna, annars ligger jag ju bara här framför datorn och degar. Men imorgon är jag ledig. Kommer en spekulant och ska kolla på tomten imorrn så måste hålla mig på hemmaplan fram tills efter två i alla fall. Efter det tänkte jag åka till kista eller stan kanske och shoppa lite. Har en del saker jag måste köpa.



Tänkte försöka komma upp i skaplig tid också. Börja dagen med en springtur kanske? Men bara om jag är frisk på morgonen. Har skiitont i halsen varje morgon när jag vaknar, sen är jag hostig och har pyttelite ont i halsen om dagarna. Är man sjuk då? För jag känner mig inte ett dugg sjuk? Jag och vill börja träna!!! Länge sen, såå länge sen.  Men mitt rum ska jag iaf städa. Annars har jag inget planerat eller några måsten = slappaaa♥

Har bestämt mig nu att jag ska skita i det där med att gå ut på onsdag. Jobbet i första hand, roa sig i andra. Helgen är ju inte allt för långt bort heller och då är jag ledig! Har mina första semersterveckor nästa vecka och veckan efter den. Jag vill göra nåt då. Typ åka nånstans! Men tror att alla jobbar? Får höra runt lite helt enkelt...

Hörs imorrn dåå :)

Jose Gonzalez - Crosses

Har verkligen förstört min dygnsrytm eller vad man säger. Sov, sov och sov i lördags och natten till idag kunde jag inte sova alls.  Sov kanske max 2 timmar. Sen skulle jag upp tiidigt och skjutsa mamma och Oskar till bussen och efter det jobba 8 timmar. Får verkligen hoppas att jag kan sova i natt annars kommer jag nog göra massor med fel på jobbet imorgon och allt kommer bara gå segt och trögt.

Och bara för att jag jobbar på torsdag ska typ alla ut. En bekant, Thengill, fyller 21 och ska firas på Laroy och det lär ju bli ett jäävla drag där. Fan jag vill oxå ju!!! Aja får se hur jag gör...



Don't you know that I'll be around to guide you
through your weakest moments to leave them behind you
 Returning nightmares, only shadows
We'll cast some light and you'll be alright
We'll cast some light and you'll be alright, for now

Flickvänner från förr

Kom hem för inte så länge sen. Har varit på bio med Johanna i Kista. Såg filmen "Flickvänner från förr". Den var riktigt bra faktiskt! Många visdomsfulla ord..


Imorgon ska jag jobba. Förhoppningsvis får jag mitt sommarschema då också så jag kan börja planera sommaren lite :)

Sov gottt! ♥

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEN!

...FYFAN VAD VI ÄR BRA!!

Jag har aldrig haft så kul som jag hade i fredags! Hela dagen var verkligen jättelyckad, men flaket var helt klart roligast. Orkade inte skriva nåt igår. Sov till halv 3 typ och sen somnade jag igen på kvällen. Var såå sjukt trött. Höll igång från 04:00-04:30. Inte konstigt att man var trött. Kommer sakna allt och alla. Det som är baksidan med det här med studenten. Man känner sig helt tom nu efteråt. Blev inte så jättemånga kort tagna igår tyvärr, eller inte från min sida iaf. Dom flesta togs blev inte så bra heller, haha. Men dom som blev ok ligger uppe på facebook iaf :)

Så här såg jag ut dagen då jag tog studenten:



Flaket <3

ImorrrnimorrnIMORRRN!

Ska upp om exakt 4,5 timmar och börja fixa mig. Ska ut i skogen och plocka lite björkris till flaket imorgon oxå! Champagnefrukosten börjar kl 07:00 hos Becka! Ska försööka få lite sömn nu. Inte för att jag tror att jag kommer somna. Är alldeles för uppspelt! Herreeegudars. Men taggad är jag. Nu ska det mest bli kul! Men vattenfast maskara till imorgon hade nog varit en bra inköp. Men icke. Får försöka spara på tårarna helt enkelt... lycka till till mig! Hörs kanske imorrn, annars på löööördag! PUSSS

...

Nu har vårt hus äntligen kommit ut på internet! Jättefina bilder faktiskt, brukar bo lite stökigare i vanliga fall ;) haha.

Klicka på bilden om ni vill läsa mer

Fångarna på UBG

Idag hade alla 3or tävling om vem som ska få springa ut förts imorgon. Tyvärr van inte vi, men nära var det. Missade bara en nyckel av totalt evla! Iofs smörade vi till oss tre utav dem, haha. Dagen har varit regnig och kall med det hindrade inte oss från att ha kul inte! Riktigt lyckad och mysig dag med klassen :). Har däremot fått blåmärken på benen, och dom är inte små heller! haha. Eftersom jag är minst av alla i klassen fick jag ställa upp på en del grejer, bl a att ligga och "sväva" på ett rep - därav nya smeknamnet Spiderpig, haha.

Alla bilder är tagna av Sara Lidén!


Kommer att sakna er! ♥

Har du en famn för mig

Snart är det slut. Efter fredag lämnar jag inte bara bakom mig en skola, så som jag lämnat Illjansboda, Kolarängen eller Källtorp. Utan nu lämnar jag också mitt liv, min livsstil, min vardag. Skolan har varit min vardag i 12 år, och om man räknar in dagis också blir det ytterligare några år. Och att ge upp något som man levt med varje dag är inte så jävla lätt! Fredagen den 5/6-09, som är den dag som jag längtat efter i tre år, är nu så nära att det är skrämmande. Vill inte att allt ska ta slut än. Kommer sakna så mycket folk. Även dom som jag kanske inte pratar med så ofta men som jag ser och träffar varje dag. Vissa kommer jag aldrig mer få se igen! Herregud! Snacka om att man blir uppriven med rötterna. Jag vill inte bli vuxen än. Jag vill fortfarande vara ung och ta allt lite hipp som happ. Jag tycker att saker och ting är bra som det är. Jag vill ta ett krumelurpiller, ett sånt där som Pippi tog. Så man förevigt får vara liten. Tiden går för fort, hänger inte med riktigt. Känns som om det glider ur händerna på mig, som sand rinner mellan fingrarna. Jag får inte riktigt tag i det. Jag vill trycka på paus. Andas lite och ta in allt som händer, sen gå vidare. Sakta. Varför måste tiden ha så brottom? Jag och Helene pratade på telefon häromdan och om dehär med studenten. Började nästan grina. Studenten kommer vara en av dom roligaste dagarna i mitt liv, utspring, flak, mottagning, slutskiva, FRI. Men också en av dom sorgligaste! Men jag antar att det är så det ska vara. För då får jag ju bekräftat att det liv jag lämnar bakom mig inte bara görs med glädje utan med just sorg, jag kommer att sakna det livet, och det visar ju verkligen att jag faktiskt varit riktigt jävla nöjd med det!



Som man brukar säga - man vet inte vad man har förens man förlorar det!
Ta vara på tiden!!!!!! :)


Catch up

Har ju inte bloggat på några dagar nu.. 

Har varit för fint väder för att sitta inne och så har jag haft fullt upp också. Men nu när regnet bara öser ner så är det ju ett perfekt bloggväder.

I fredags kväll var jag, Johanna, Sarvin och Mimmi inne i stan och käka. Åt på ett ställe som heter Vapiano som ligger på sturegatan. Fint ställe, jättegod mat, mycket mat på tallriken och schyssta priser! Det enda negativa var att det var hög ljudnivå så det var lite svårt att höra vad den andra sa, men annars var det super trevlig! Betalade lixom 155 kr för trerätters!! Men då blir man inte serverad vid borden utan man går till en "disk" och så lagar dom maten framför en typ. Ett ställe jag rekomenderar i alla fall! Gjorde ju mattekompleteringen dagen innan och skulle få mitt resultat på kvällen där också. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att kolla min mail. Och jag klarade det! Jag får G i matten!!! Så skönt att inte behöva tänka mer på det!

I lördags jobbade jag hela dagen. Men på kvällen sen var det dax för Filippas skiva! Jag, Isabelle och Jessica åkte in till den. Skivan var på Viper, giller det stället sådär måste jag säga. Dom hade bara öppet på övervåningen, trots att det var fullt med folk och trångt som bara den på övervåningen. Var inte kvar där länge alls, tog sista tåget hem. Jag och Isabelle träffade Oskar i Kallhäll som oxå hade varit ute och härjat. Vi tre ville såååå gärna till Donken i Stäket men dom hade stängt (såg ut som det från bussfönstret iaf) Illa! Skönt på söndag morgon i alla falö att man hade gått och lagt sig i skaplig tid :)

I söndags låg jag och solade precis heeela dagen! Bränd blev jag såklart men jag vill så gärna få lite färg till studenten. Hellre röd en vit - faktiskt!! Gjorde även  de sista uppgifterna och skickade in, Så nu har jag ingenting kvar att göra. Skööönt. Men ändå är jag stressad? Har alltid haft något att plugga de senaste 3 åren och sen plötsligt en dag har jag inte det. Har lixom blivit van med att ha den där känslan att jag måste plugga. Den kommer nog sitta i ett tag till skulle jag tro.


I går (måndag) hade vi betygsprat på morgonen. Sedan åkte jag hem och solade lite till. Mäklaren var här och tog lite kort också. Jobbet ringde vid 13 och sa att dom behöve mig jättejättemycket så jag åkte dit! Eller var först tvungen att åka tillbaka till skolan, skulle ha ett till betygssamtal men han dök aldrig upp, sen åkte jag till jobbet och jobbade till stängning. Var hemma strax efter 9.

I inlägget under skrev jag att jag inte blev nöjd med det betyg jag fick i samhäll. Det blev tydligen inte min lärare heller efter närmare tanke, så han skrev ett mail till mig idag och sa att han skulle höja betyget! Gissa om jag är asglaaad. Jag och Johanna ska snart åka till jakan. Ska följa med henne och kolla på en klänning :) Egentligen skulle jag jobba idag med att sälja nallar vid utspringen men dom har lagt ner det pga dålig efterfrågan. Lite skönt är det, men ändå inte. Skulle bli lite kul ändå. Men kanske inte om man inte får nått sålt.. Sen ska jag till jobbet igen vid 16 och jobba natt, ska invetera då.

Hörs imorrn! ♥

RSS 2.0