Tisdag


Dagen idag har varit väldigt lugn. I skolan var det 2 grupper som skulle redovisa och efter det var det påsk-pyssel, haha. Fick påskägg med massa gott i och påskmust oxå såklart. Alla fick i uppgift att göra en kyckling som vi sedan satte upp på tavlan i hus 5 ;)  Inte så givande kanske, men kul var det! Kan ta ett kort på den imorgon så ni får se hur fin den blev, hihi.

Efter skolan åkte jag hem och kollade på skönheten och odjuret som är världens bästa Disneyfilm! Vet inte hur många gånger jag sett den? Kan inte tröttna på den. Sedan blev det matlagning och efter det ett medelpass (gympa) med Helene! Det gick riktigt bra. Blev skittrött och kommer ha träningsvärk i magen imorrn kan jag lova! Trodde inte att de skulle vara så jobbigt som det var faktiskt.. haha.

Imorrn är det nationella skrivning i svenska mellan 08.30 - 13.30. Usschhh så opeppad på det. Kommer bara stressa igenom för jag vill hinna fixa lite grejer innan jag måste börja fixa mig för monster-skivan! Jag är GALET TAGGAAAAAADdDDDd!!!!!!!! Ska till jakan och köpa ett par strumpisar och lite annat smått.

Nu ska jag göra ordning mig för kvällen, krypa ner i sägen och kolla på Andra Avenyn! Pousshej ♥

Halo



Mm


Dagen idag har varit ganska seg och jag har varit trött. Gick upp strax efter 6 för att gå med Leo. Gick bra att gå, han är så söt när han leker i den lilla snö som finns kvar på marken :). Gick upp så tidigt för att jag ville ha gott om tid på morgonen. Men bara för det så tog jag det extra lugnt så fick stressa iväg sen när jag skulle åka. Gick på historian sen hade jag ett lååångt hål så jag och Isabelle åkte hem till henne och kollade på OC och åt glass, o så var man fast där... inte bra och det kommer inte att hända igen, i prommis. Åkte sedan till Willys i Bro, mamma var redan där och hade plockat i det mesta. Skönt det för jag kunde knappt hålla upp ögonen. Väl hemma igen så har jag inte gjort nåt vettigt alls och tänkte fortsätta i den stilen nu oxå. Kanske letar på "engagemang och påverkan"-häftet och läser igenom det en gång till. Men är nästan säker på att den ligger kvar i mitt skåp i skolan.

Saker som jag verkligen ser fram emot just nu:
  • Studiebidraget
  • Monsterskivan på onsdag - taggataggaaaa!!
  • Helg - sova (?)
  • PÅSKLOV
  • Träffa Helene nåndag framöver, allt för länge sedan sist!

Bäver & Iller sommarn 2006 ♥

Lista


10 saker ni kanske inte visste om mig
  1. Jag älskar Sci-fi och fantasy filmer, alltifrån Sagan om Ringen till Star wars.
  2. Jag tycker kyrkmusik är jättefint, alltså körer som sjunger i kyrkan.
  3. Denna resa.
  4. Jag äter kanske 7-8 frukter om dagen.
  5. Jag skulle vilja vinna på lotto så jag inte behövde jobba alls.
  6. Jag har ingen aning om vad jag ska bli eller arbeta som?
  7. Jag är naturligt blond.
  8. Jag älskar mat, finns inte mycket som jag inte äter.
  9. Jag är en nattmänniska, men skulle hellre vilja vara tvärtom.
  10. Jag åt myror när jag var liten.

Söndag = Segdag


Ska upp om ca 5 och en halv timme och ta en morgon-promenad med hunden. Mysigt men kanske inte sååå tidigt på morgonen. Sedan blir det en lång dag i skolan och efter det storhandla på Willys i Bro. Har fått bli lite av min uppgift nu eftersom jag alltid har bilen. Jamen det kanske är bäst att jag går och sover nu då :) Nattinatt.

Gaaaammal bild på mig o vovsen.


Inlägg nr: 100!


Är helt slut nu efter en helgs jobbande! Är verkligen inte van att jobba.. haha. Annars brukar jag ju bara dega på helgerna och göra ingenting. Kommer inte orka med denna skolvecka. Har nationella prov i svenska på onsdagen och samma kväll är det skiva. På torsdagen ska jag jobba igen. Kommer va så trött trött trött! Får se om det blir nån utgång till nästa helg om jag inte jobbar. Behöver vila upp mig emellanåt oxå..

NU ska jag åka iväg till Camilla. Det ät dax att ta itu med projektet nu... Åhh orkar egentligen inte men det måste göras. Måste iaf prata om hur vi ska lägga upp allt.


Juste detta är mitt 100-inlägg! Det trodde jag aldrig när jag började skriva blogg. Saker och ting brukar ju inte bli som man tänkt sig, båda på gott och ont. I detta fall; gott. Det är faktisk kul att blogga!


Earth Hour + lite annat viktigt


Igår var det ju earth hour, jag hoppas att ni deltog! Det blir så mysigt när man släcker ner och tänder en massa ljus istället. Tror jag ska börja göra det om kvällarna faktiskt. TVn fick stå på iaf, ville ju inte stänga av mitt i Robinson! Man stänger ju inte av kyl/frys och sånt så det kändes ändå inte så farlig att låta TVn stå på trots allt :)



Jobbandet igår gick väl bra. Väldigt mycket folk bara! Man var ju aldrig sysslolös om man säger så. Kassan klarar jag nu men alla dessa rabatter och erbjudanden gör mig lite förvirrad. Ska jobba idag igen. Är inte van att jobba, fått ont i kroppen av att stå i kassan.. haha. Aja jag vänjer nog mig.

Idag är det en månad kvar till min studentskiva! Och det är verkligen dax att köpa biljetter nu, eller iaf säga till om jag ska hålla undan nån. Skivan är den 29/4Café Umbra, biljetten kostar 120:-. Klart ni ska komma på min skiva! Kontakta mig på nåt sätt isf :)

Kan inte sova..


Läste Tyras blogg för ett litet tag sedan och hon länkade till denna sida: http://www.photofunia.com/. Där kan man göra om sina egna bilder till andra koola bilder!

Här är några exempel

Fredagsmys


Provet idag gick väl ok tror jag. Vågar inte hoppas på nåt men G borde jag få iaf. En sak som var lite pinsamt var när fråga nr 4 kom upp på pappret: "Nämn tre socialdemokratiska statsministrar". Oki, Göran Persson, Olof Palme...... ??! Asså jag ska gå samhäll och kan inte nämna 3 socialdemokratiska statsministrar? Illa illa! Sneglade lite på Jesper papper och såg Per Albin Hansson, så skrev dit det jag med. Aja nu kan jag det iaf.. Efter provet åkte jag och tränade lite snabbt innan jag och Johanna åkte till stan. Skorna som jag tänkte köpa var helt slut :/ Och dom får inte in några nya heller... Får ringa runt till andra butiker och fråga om dom har kvar ett par. Vill ha dom!!!! Köpte iaf en liten grej, ett hippieband från Åhlens. Tänkte kanske ha det på skivan på onsdag, men får se om jag vågar.. haha. På vägen hem sen var tåget försenat så jag missade bussen och fick stå och vänta i en kvart i det jävla vädret ;/ Varför kan det inte bara bli vår nu? Vill inte ha mer snö!

Har precis kollat på Let´s dance. Laila borde ha vunnit tycker jag! Hon e ju grym! Men Magnus är väl bra på sitt sätt oxå. Ska krypa ner i sägen och sova nu tänkte jag. Ska ju upp ganska tidigt imorgon och jobba. Lär vara fullt upp på jobbet, löningshelg och allt nu ju.

hippie

hippie

hippie


Sov gott!

frefrefredaag


Har precis ätit lunch och ska snart åka iväg till skolan och ha sam-provet. Ska gå igenom igen lite snabbt innan jag åker. Usch. Kommer gå så dåligt. Och Schajjans prov ska tydligen vara sjukt svåra oxå. Kan ju bara sluta på ett sätt då.. Aja kan ju alltid hoppas att jag har turen på min sida idag. Efter provet får jag se om jag åker och tränar eller om jag stannar kvar i skolan och pluggar projekt? Johanna slutar inte fören 4 så måste fördriva tiden på nåt sett innan vi åker till stan. Superskönt med helg nu. Ska jobba hela helgen iofs så ska inte ut nåt har jag bestämt. Men det kanske dyker upp nåt kul ändå?

Nej nu måste jag pluggaa! Ha en bra dag :)


Pluggpluggplugg


Nu har jag suttit och sammanfattat massa text om ideologier. Sjukt tråkig och ointressant. Jag och Sabina delade upp häftet vi fått och gjode halva var så det var bra iaf. Vettefan hur det kommer gå på provet imorgon.. Har en känsla av att det kommer gå s.ä.m.s.t.

Just nu har jag ont i magen. Men får skylla mig själv för jag har ätit nästan en hel burk russin (500g) hahhh ajaj. :/ Ska sova nu snart. Tänkte gå upp lite tidigare imorgon för att plugga. Börjar inte fören vid 12.20 så har lite tid på mig. Efter skolan ska jag och Johanna till stan var det tänkt. Jag tänkte kolla och kanske köpa ett/två par skor som jag sett i en ny affär. Hoppas dom sitter braaa!

Nattinatti.

En torsdag


Glömde helt bort att vi hade svenska i morse och att det bara var dom som skulle hålla sitt tal som skulle gå. Så det var bara att vända och åka tillbaka hem. Gjorde egentligen inte så mycket. Nu kunde jag iaf göra iordning en god frukost till mig själv. Det blev gröt med linfrön, kanel, och äpplen i. Sen hade jag i lite lingonsylt oxå. Asgott!!

Ska snart åka iväg till skolan igen och ha extra matte. Var inte där förra gången och läraren blev tydligen jättearg.. Hmm hoppas att jag slipper en utskällning för jag känner att jag inte orkar ta det just nu. Jaja, hoppas ni får en bra dag! Pusshej.

PS. Jag fick våfflor igår kväll som jag önskade. hihi tack så mkt mamma! :D

Våffeldagen


Hejj.
Idag har vi verkligen inte gjort någonting i skolan.. haha. Vägverket hade föreläsning på morgonen (don't drink and drive). Det var faktiskt en bra föreläsning. Tragiska historier bara.. :/ Efter föreläsningen hade vi "diskussion". När den var klar vid 10.30 typ var det lunchdax och sedan hål fram till 12. Det var bara redovisningar denna gång. Har redan redovisat så satt bara och lyssnade. Sedan var den skoldagen slut. Har varit hemma och inte gjort nåt vettigt alls. Lyssnat på musik och lite sånt. Väntar på att jag ska hämta mamma vid bussen så jag och Oskar kan åka och träna. Sen ikväll blir det råplugg och inget annat.


En oretuscherad och ganska osminkad bild på mig för en gångs skull. hehh

Idag är det våffeldagen oxå! Får se om jag kan övertala mamma att göra några våfflor till mig ikväll! Vore inte så dumt.. Kommer inte ihåg sist jag åt våfflor? Länge sen var det iaf.

Måste bara säga att jag är en riktig lyckost för jag har världens bästa vänner! Känns som om jag säger det för sällan men ni är verkligen BÄST. Synd att vi ses så sällan bara.. Pluggandet drar ut massor över fritiden och det är skit trist att det ska behöva vara så! Aja, ville bara att ni skulle veta det :)

Heråå.

Åhhh


Asså ska det vara så svårt att hitta en låt utan nån "dirty south remix" eller nåt annat skit.

Vill ha den här låten..
.. men den finns ingen stans!!

Tycker den är bra som den är. Skicka den till mig om du har den. Vore evigt tacksam! hahh. ;/



Första dagen på jobbet!


Kom nyss hem från jobbet. Första riktiga dagen idag! Gick riktigt bra faktiskt. Dom tyckte jag var jätteduktig, hihiii :) Fick stå i kassan hela tiden, så nu har jag lärt mig den. Ska jobba nu i helgen oxå. Då är det tryck på kassan sa dom, eftersom det är löningshelg.. Så får se om jag lyckas klanta till det då. Stress är ju inte min bästa vän direkt. Dom har nån jeans-kampanj nu oxå så jag fick en T-shirt som jag ska ha på mig till nästa gång jag ska jobba.

Dagen i skolan har väl varit ok. Kollade fel på schemat bara så råkade försova mig. Annars har det varit lugnt. Nästan för lugnt. Jag blir så trött när jag inte gör nånting, höll nästan på att somna på mitt hål då jag bara satt vid datorn och gjorde ingenting. Ikväll lär jag nog inte göra så mycket heller. Ska väl försöka börja plugga lite till samprovet som vi har på fredag. Sen kommer ju "Den rätte för Rosing" ikväll oxå, det får jag inte missa! Hadebrasålänge ♥


dumt internet!!!!!!


Internet har inte funkat som det ska så har inte kunnat blogga nånting. Men nu hoppas jag att det har slutat krångla. Hatar när sånt händer. Blir nästan galen när datorer och sånt krånglar ;/ Mamma och pappa är ju på kryssning nu så ingen av dom har kunnat fixa så det funkar igen. Men tillslut fick Oskar det att fungera så det va bra. Idag har jag hade jag mitt tal iaf och det gick jättebra kändes det som! Får fråga Mona imorgon vad hon sätter för betyg på mig. Nu har jag precis ätit och ska snart åka ner till gymmet. Ganska taggat på träning faktiskt!

Har inte hänt så mkt mer så har inte så mkt mer att berätta. hehh. Men ha de bra så länge!

Lördis


Ikväll blir det en hemmakväll - med mig själv. haha. Mamma & pappa är på middag och broder min har flyttat ner till lilla huset på tomten så honom lär jag inte se mycket utav nu framöver. Har inte gjort så mycket fram tills nu. Har suttit och klurat på vad fasiken jag ska hålla tal om, och nu plötsligt kom jag på vad jag vill tala om! Talet ska ju ha någonting med engagemang och påverkan att göra. Och något som påverkade mig otroligt mycket var filmen män som hatar kvinnor, så att hålla ett tal om det är ju helt perfekt :D Nu gäller det bara jag skriver talet oxå. Har iaf hittat en text som jag ska refferera till, bara bilden som fattas nu.

Ikväll börjar ju Robinson igen, tänkte kolla på det och se om det är nåt att följa. Vid 21 börjar love actually på tv4-film, den måste jag ju bara se oxå :)  Mamma ringde nyss och sa att det fanns hallonglass i frysen om jag ville ha. Så kvällen blev lite bättre än tänkt iaf!


Satt och kollade litegrann på H&Ms hemsida och hittade denna fina bikini. Den kommer iaf jag att ha på mig i sommar! Vill ha sol och värme nuuuunuNU.

Ambassadeur


Kvällen var riktigt bra igår. Efter föret åkte vi till Amba. Velvet gjorde releasspeling där igår så det var ganska mycket folk! Fick skjuts hem till Johanna sen från stan. Superskönt att slippa nattbussen!




Måste börja skriva på mitt tal nu oxå. Uschh vill bara ligga i soffan o kolla på tv. Får aldrig tid för sånt längre ju. Ikväll blir det nog ingen utgång. Inte som jag känner just nu iaf. Skriver senare igen :) pusshej

Nu ska jag åka! Ha en bra kvälllllllllelelell! :D <3



Klicka för större bild :)

Partyfredag


Det har varit en väldig kort dag i skolan idag. Började inte förens vid 12.20 och då hade vi besök av en nyliberalist som berättade lite om hur han tycker att samhället borde fungera. Intressanta tankar, men håller inte med i det mesta. Efter "debatten" elr vad man ska kalla det så slutade vi för dagen. Skjutsade upp Henkan, Anton och nyliberalisten till stationen, haha.

Kom hem från gymmet för inte så länge sen. Tränade med Oskar. Gick ganska bra idag. Tappat lite kondition bara känner jag.. Aja, satsar stenhårt på magen nu fram till sommaren ;)


Ikväll blir det uuuuuuuutgåång! Taggad som alltid! :D Först blir det förkrök hos Sarvins pojkvän på söder sen får vi se var vi tar vägen! Kanske skriver senare igen... PUSS!



torsdag


Har i princip varit ledig idag. Skulle egentligen inte ha nån svenska imorse eftersom det bara var dom som skulle ha nationella-tal som skulle vara där. Men jag åkte dit iaf för att kolla på dom som skulle hålla tal. Kände att jag behövde få en uppfattning om hur man kan lägga upp sitt tal. Har ju aldrig skrivit nåt sånt förut :/ Usch kommer bli hur svårt som helst. Vill ju att det ska bli bra denna gång! Talet ska ha nånting med engagemang och påverkan att göra. Tänkte börja skriva på talet nu, men jag har ingen aning om vad jag vill ta upp? Känns som om det inte finns någonting som engagerar mig just nu.. får klura ett tag helt enkelt. Bara jag blir klar tills på måndag så.


:)


mmmm :)


Redovisningen idag gick jättebra! Var inte ett dugg nervös konstigt nog. Annars brukar redovisa vara det värsta jag vet. Nu var det nästan kul, haha. Dagen har gått ganska fort idag. Har bara haft 2 lektioner så. Åkte hem på min megalånga håltimme och tog en promenad men Leo i vårvädret :) Efter skolan åkte jag och Johanna till stan. Hon skulle fota nåt skyltföster till en uppgift som hon har i nåt ämne. Tog en fika inne i Gallerian oxå. Världens godaste morotstårta åt vi. Muuums. Vi skilldes åt på centralen sen för jag skulle vänta på mamma. Somnade faktiskt och sov riktigt djupt.. fatta först inte att jag var på tåget när mamma väckte mig sen när vi skulle av, haha.


Morotstårtan<3

Nu ikväll har jag ingenting att plugga, ingenting!!! Ååh så underbart. Tänkte kolla på Andra avenyn snart eftersom jag missade det igår.

Idag fyller Alex 19 år oxå, sååå GRATTIS igen! :)

Haade!

Äntligen


Blev precis klar med mitt mäsoku arbete. Har suttit några timmar faktiskt. Så nu är jag redo att redovisa imorgon! Måste bara öva lite till så att jag inte får hjärnsläpp helt och hållet imorgon. Hela redovisningen ska egentligen vara på en kvart. Men tror min blir max 10 minuter. Der går inte få ihop mer saker att säga, då blir den bara dålig. Aja hoppas det går bra nu iaf. Att redovisa är ju inte direkt något favorit moment..

Godnatt&sovgott! :)

Studiedag


Har fått väldigt mycket gjort idag, klockan är bara halv 3 så! Mamma väckte mig vid sju så jag kunde skjutsa henne till bussen. Gick och la mig sen igen men kunde inte somna om så satt och pluggade lite grann innan jag gick upp igen. Skulle vara i Kallhäll vid 11 och knacka på hos Kraftkällan eftersom dom aldrig svarar i telefonen där (arbete i religion). Snäll som jag är skjutsade jag tillbaks Henkan till Alex innan jag åkte hem. Sedan tog jag en rask promenad med vovven på en timme ungefär. Kom hem vid halv 1 och sen dess har jag STORstädat mitt rum. Känner mig hur duktig som helst, haha inge fusk på städningen denna gång. Har till och med vattnat blommorna ;) Helt inne i min städning så har jag glömt att äta lunch så tänkte göra det nu. Börjar bli smått hungrig..

Sen måste jag göra klart mäsoku, har en stor redovisning imorrn, helt själv, så vill ju vara förberedd!


En del av mitt rum och en ful "blomma" haha stackarn.

Män som hatar kvinnor


Kom hem för inte så länge sen. Jag och Johanna var och såg män som hatar kvinnor på bio i Kista. Asså den filmen. Jag saknar helt ord! Den var ju väldigt bra, men om jag skulle veta hur hemsk den var så skulle jag aldrig i mitt liv någonsin sett den. Både jag och Johanna blev såå tagna av denna film. Satt seriöst med hjärtat i halsgropen under nästan hela filmen.  Vi var som apatiska när vi gick därifrån. Har aldrig mått så dåligt efter av en film. Kul att man ska gå och lägga sig nu helt ensam med tankarna kvar på något så hemsk. Uschhhh. Som Johanna oxå sa, fattar inte att man inte hört starkare reaktioner på filmen? Den är verkligen en klass för sig.


Ojaa


Kom nyss hem från skolan. Hade ingen mattelektion så fick sluta tidigare :) Ikväll hade jag tänkt försöka komma iväg och träna. Kan inte skylla på att jag är sjuk och så iaf. Det var ett tag sen jag var där nu så kanske är bra om jag går dit.. Sen pratade jag och Johanna om bio oxå, får se hur det blir med det. Ingen av oss har ju sett "Män som hatar kvinnor" så tänkte kanske se den isf. Har hört att den är sevärd. Vi är ju lediga imorgon så passar ju bra att gå på kvällsbio, sjuuukt länge sen!

Idag fick jag äntligen ha seminarium om min bok, Brott och straff, som jag läste för typ 2 månader sen. Var bara jag kvar som inte haft seminarium om boken så det blev mer som ett förhör än diskussion typ. Det gick riktigt bra och jag är riktigt glad för det! Hade även redovisning i historian som gick bra den med. Kändes som det iaf. Haha, har fått ny energi för skolan nu, kanske inte är helt hopplöst ändå trots allt ;)

pusshejj

Schletet..


Det blev Magenta igår igen :) Men det var bara jag och Johanna som gick dit. Isabelle och dom gick efter och in på White ist, dom jävlarna.. haha. Sågs en snabbis utanför bara innan vi åkte hem.  För att sammanfatta gårdagens kväll så var den riktigt bra! Bra förkrök och bra drag inne på Magenta. En sak som var lite synd var att jag tappade alla mina pengar :/ hahh inte bra alls..



Idag ska jag väl inte göra så mycket mer än att plugga, har en del saker som ska vara klart i veckan som kommer. Men tror jag måste sova lite grann innan. Det sliter på en att gå ut bägge dagarna, huahua.

SeeYa! :)

Utgåång igen


Har precis gjort mig klar, ska åka till Isabelle nu och föra lite framför melodifestivalen. Vet inte riktigt var vi ska ikväll, men till stan igen blir det. Några ska till Royal Garden, men jag har hört att det inte ska vara så bra där.. Så får se om vi hakar på eller inte. Det blir iaf jag, Iss, Jibbe, Iss kusin och hennes kompis sen någon/några fler?


Hoppas ni får en bra kväll, fööör det tänkte jag ha! :)

Film/utgångs-kväll igår


Igår blev det ju både filmkväll + utgång som sagt. Fast det blev aldrig nåt filmtittande hos Helene. Vi satt och pratade bara och proppade i oss massor av godis, det var mysigt och gott :) Sedan bar det av mot stan. Mötte Johanna på tåget, men vi fick vänta inne i stan sen på Johanna och Isabelle som skulle ta tåget efter. Spenderade hela kvällen på Magenta. Första gången vi var där, trodde att det skulle vara lite större men det var heelt ok! Bra låt på dansgolvet iaf - keep on rising!


Jag måste börja sola..

 



Fredag den 13:e igen


Har varit lite fundersam på hur jag ska lägga upp kvällen idag. Vill gå ut men ska ju till Helene och ha filmkväll så. Men nu har jag bestämt mig och det får bli båda helt enkelt! Jag, Isabelle och Filippa ska vara hos Helene vid 20. Isabelle kan heller inte vara kvar så länge så vi tänkte gå samtidigt :) Sedan blir det jag, Johanna, Johanna och Isabelle (inte Iss) som ska ut! Får se var vi hamnar men till stan ska vi i alla fall var det tänkt.

Ikväll är det ju fredag den 13:e igen för alla som missat. Såå får se vad kvällen har att komma med. Förra gången hade jag sjuuuuuuuuukt kul iaf! haha. Får hoppas på det denna gång oxå..

Studentklänning!


Idag fick jag min studentklännig som jag beställt! Vågade knappt prova den om den inte skulle sitta bra, men tack och lov för det gör den :D Ååh den är så fin! Nu längtar jag ännu mer till studenten!!


 <3

Hellu.


Har bara haft en lektion idag. Christer som jag har i extra matte dök aldrig upp (han var sjuk) och så vet jag inte riktigt vad som hände med projektet? haha aja. Skönt att vara hemma tidigt iaf. Har inte gjort nåt vettigt alls här hemma. Städat lite och lyssnat på musik på max. Det är skönt att vara själv hemma ibland, då kan man göra lite som man vill ;) Idag har jag köpt första skivbiljetten oxå, till "monsterskivan" som är om bara 2 veckor och 6 dagar! Det börjar närma sig nu..

Har inte mycket mer att säga nu, så vi hörs!

Johan kan!




Haha, jag hade ingen aning. Vilken tur att jag inte åkte iväg och tränade då ;) Slipper jag känna mig så lat oxå! haha. Tack så mycket för omtanken Johan! :D

En onsdag


Ännu mer snö idag. Det är hur halt som helst på vägarna. Höll på att halka av vägen igen när jag skulle köra till skolan! Aja nu har jag lärt mig det iaf.. Idag har jag faktiskt varit duktig med pluggandet. Har fått två saker klara. Småsaker egentligen men ändå! Tänkte träna lite med broder min men det blev inte så. Är fortfarande förkyld så ska väl friska till mig lite mer innan jag börjar träna på allvar igen. Känns inte som att det är nån idé att träna om man ändå inte tänker ta i, då ger det ju ingen effekt. Eller jo lite kanske men i alla fall..




Nej men nu ska jag fortsätta plugga lite medan jag ändå har pluggandan uppe. Herråå

Snöyra


Orkade inte skriva nåt igår, var sjukt trött! På förmiddagen var vi iaf på forum för levande historia där dem berättade om förintelsen i Ukraina. Det var väldigt intressant faktiskt. Uffe tog lite kort som han la upp på hemsidan oxå :) hahh fulis den får ni inte se här iaf!

Men shit vad förånad jag blev i morse när jag såg ut genom fönstret, det bara vräkte ner snö (och snöar gör det fortfarande). Jag som trodde att våren var på ingång! aja. Idag hade jag tid med syo för vägledning och rådgivning. Kändes bra att prata med henne litegran. Fick lite nytt tänk på saker och ting faktiskt! Känns braa..


Segt


Herregud vilken seg dag. Har bara suttit här framför datorn och degat. Nej usch från och med imorgon får det vara slut på sånt. Får hitta andra saker att sysselsätta mig med. Blir ju så konstigt rastlös när jag bara latar mig. Vill göra nåt men kommer aldrig till skott.

Om 30 minuter börjar Wipeout iaf. Efter det blir det antingen Sanningens ögonblick/Beck? Har inte bestämt mig riktigt än..

Ha en fortsatt bra kväll :)

Ambaa


Kvällen igår var helt okej! Beccis hade fixat och gjort fint. Blev bjudna på massa olika snittar som var jättegoda och så blev det tårta oxå såklart. Sen åkte vi in till Ambassadeur och var där hela kvällen typ. Eller alla splittrades ju senare så några drog vidare och jag och Johanna åkte hem sen vid 2 typ. Var sjuuukt mycket folk i slutet av kvällen, gick knappt att komma fram. Men annars var det helt ok.


Skitful bild på mig, haha. Men Johanna blev så fin så måste nästan lägga upp den ändå. Bruuun är hon oxå!

Idag ska jag väl plugga. Måste ta tag i det där. Åh har 0 energi för det. Det går så tröööööögt. Aja, bara att sätta igång... Pusshej

Taggataggaa!


Ikväll ska vi fira Beccis som sagt. Sååå taggad. Det blir röj ikväll helt enkelt!
Nej men nu ska jag åka..! Ciao



Så det kan gå..


Kvällen igår blev ju inte riktigt som planerat.. Åkte ju till Beccis i mjukiskläder och tog med en marabou. Beccis hade bakat kladdkaka oxå - jättegod! Vi såg klart på Let´s Dance, sen så slutade tv:n att funka. Så vi tog ett glas vin och satt o snackade lite bara. Sen vid halv 11 bestämde vi oss för att gå ut, men bara till kungsängen. Fick låna kläder av Beccis så det löste sig på så vis. Vi gick och mötte några i centrum och gick och satte oss på Sportbaren. Heelt dött. Sen gick vi upp till Alexandra och var kvar där till två kanske. Haha älskar spontana saker. Det är vi verkligen experter på att göra Beccis och jag, haha.

Vi gick upp vid halv 9 idag och åt lite frukost innan vi åkte till hennes stall. Fick följa med och hjälpa till lite. Jag fick rida Fellis oxå, haha skitkul :D Liite läskigt bara, hennes hästar är så stora. Känner mig verkligen miniliten när jag står brevid dom, haha.


Sen måste jag ju säga välkommen hem till Johanna, äntligen är du hemmaaa!!
3 veckor går fan inte snabbt asså. Du får hålla dig på hemmaplan ett tag nu tycker jag :)

Ikväll blir det utgåååååååååång. Hur taggad som helst, helt galet! 5 timmar kvar.. Hihiii då jeavlar :D!!!


Vill haaaaaa


Ikväll blir det bara lugnt. Ska ju ut imorrn så måste ju vara taagggad då! Ska snart åka hem till Beccis, ska bara vänta på att hon ska komma hem från stallet :) Vi tänkte kolla på Let´s Dance och sen får vi se vad det blir? Mysigt ska det bli iaf, det var ju ett tag sen vi sågs!

Igår när jag var i jakan för att köpa en kajal så såg jag både ett par skor och en väska som jag ville ha. Ju mer jag tänker på dom ju mer känner jag att JAG MÅSTE HA DOM!


Vill ha väskan fast i svart.

Kanske köper en av dom? Fan, jag som har shopp-stopp ju :(

Hörs mer imorrn ♥

Fridaaay


Älskar fredagar. Har bara en lektion och den börjar vid halv ett så man får verkligen sova ut. Iofs vaknade jag ganska tidigt, men iaf, kul att ha möjligheten att få sova läänge :) hehe.

Efter skolan idag har jag fått i uppdrag att storhandla. Haha får se hur det går.. Skulle vilja träna lite idag oxå, men vet inte om jag är frisk nog? Man känner sig så laat och rastlös när man inte har tränat på ett tag tycker jag.

Ha en bra dag!





Dagens..


Tog denna från Helenes blogg :)

Dagens vill ha: Lördag
Dagens klädsel: Svarta jeans (Salt), vitt linne (Ginatricot), blå "yllejacka" (Mango)
Dagens smink:
Foundation, rouge, solpuder, mascara, ögonskugga
Dagens frisyr: Mittbena - uppsatt
Dagens planer: Börja på mäsoku-arbetet, ett måste!
Dagens saknad: Sömn
Dagens dummaste: Inte gjort så mycket dumt idag faktiskt!
Dagens misslyckande: Tappat bort mina svenskaböcker ;/
Dagens köp: Vit kajal, lösögonfransar åt beccis.
Dagens godis: Havrekakor?
Dagens humör: Glad sen trött

JAAAAAAAAA!


JAG FICK JOBBET PÅ KAPPAHL!!! :D Yeeees är sååå glad, haha. Trodde dom hade glömt bort mig efter att jag provjobbat där. Men nu ringde dom precis och sa att dom ville att jag skulle jobba varannan helg och lite mitt i veckan ibland (kvällar) - helt perfekt!!

Oh, vilken härlig dag


Nu är det verkligen vårkänlsa jag har! Solen värmer lite grann, snön smälter bort och fåglarna kvittrar, supermysigt :) Ska nog gå ut en sväng sen och bara njuta lite tror jag. Känner mig mycket bättre nu oxå. Är bara lite täppt i näsan och öronen. Hör knappt vad folk säger, lite jobbigt. Men halsonten är så gott som borta såå det är bra! Ingen lång sjukperiod inte, typ en dag bara, haha. Lär bli mer frisk till helgen, wiie. Peppar peppar.

Idag åkte mina naglar oxå, eller mina lösnaglar som jag gjorde i Florida. Dom hade släppt lite i kanten så jag tog bort allihopa. Usch nu blev dom ännu fulare ju. Korta och tunna, fyy.


Sommar <3


Självklart kan jag inte somna.. Har ägnat mig åt att kolla lite på gamla foton. Längtar verkligen till sommaren när jag ser bilderna. Sommarminnen är underbara! Lägger upp lite bilder från sommaren 2006 och framåt; bl a födelsedagar, Gotland och Göteborg såklart♥


På bättringsväg?


Känner mig lite bättre nu faktiskt.. Kanske är det alvedonen som hjälpt lite? Har inte lika ont i halsen och så iaf, så får se om jag orkar pallra mig iväg till skolan imorgon. Det fick bli ett minikort inlägg nu för nu vill jag gå och sova :) See ya!

Black Refuge



Junip - Black Refuge

Sjuk


Har bara varit hemma idag, jag har blivit sjuk :( Hoppas det blir bättre fram till helgen. Måste bli frisk till helgen. Vill ju inte missa att fira Beccis! Det är så segt att vara sjuk. Har bara legat i sängen hela dagen och kollat på några avsnitt av Livet enligt Rosa - så bra! Är helt kär i den serien, haha. Lär väl inte göra så mycket mer än så idag..

Beccis 18 år!


GRATTIS på din födelsedag sötnos!


Hoppas du får en toppendag!

Studentmössa!


Jag har ont i min hals! :/ Får inte bli sjuk till helgen, ska ju fira Beccis då som fyller år imorgon! Ska egentligen ha religion nu men orkade inte vara kvar i skolan. Är kanske bättre om jag är hemma så jag inte blir mer sjuk.. Tänkte faktiskt skita i hela dagen idag men jag gick iaf, dels för att jag lovat Helene och Isabelle skjuts sen så ville jag ju ha min studentmössa och tröja som jag beställt! Skulle hämta dom idag så. Vågade inte prova eller ens kolla på mössan i skolan, haha. Men när jag kom hem kunde jag inte låta bli :)

Om det inte syns så står det Evelina ¤ 2009 framtill och bak står det SP3A i strass. Mössan kanske var liite för liten.. men men då åker den inte av när man står och hoppar på flaket iaf, ååh vad jag längtar!



Det blev en ganska kort dag i skolan idag. Hade ju sovmorgon, eller började 10 istället för halv nio. Vid 10 så skulle vi vara i ekhammarskolans aula för att kolla på film. Vi fick se på en tysk film, "Die Welle" (Vågen) hette den och är en verklighetsbaserad film. Riktigt bra faktiskt! Trodde den skulle vara jättedålig, men jag blev verkligen tagen av den. Mer än så har jag inte gjort idag, åt lunch, hämtade mina grejer och åkte hem.

Tänkte göra en kopp te elr nåt nu och plugga lite. Ha det bra så länge!

Lååång dag


Kom precis hem. Stannade kvar i skolan ett tag efter matten. Varför jag gjorde det var för att jag skulle göra Isabelle sällskap på bilden som hon har fram till fem. Och varför jag valde att göra henne sällis var för att jag skulle få mina saker som hon köpt åt mig i Thailand och för att få veta vad hon fick på matteprovet som hon gjorde för några veckor sen. Haha en riktig dealer den där tjejen :). Det jag fick var en tröja och ett blått nagelack, jättefina båda två, tack så mycket!

Josse och Iss målar ett fönster inne hos fordon, finfint blev det :)

Ikväll blir ännu mera pluggande. Om jag gör klart en uppgift (om scouterna) i historian så får jag sovmorgon imorrn och det tackar jag ju inte nej till! Ska väl börja lite smått nu..

Pusshej!

Promenix


Ska egentligen ha svenska nu men den lektionen är inställd så får ett långt hål istället. Har bilen idag så åkte hem till vovven och tog en långpromenad med honom :) Var ute och gick på isen, lite blåsigt var det men Leo tycker det är så hilma kul att gå på isen, han blir hur busig som helst då. Han både snodde min vante och jagade mina skor när jag gick, haha.



Plockade upp Isabelle på vägen till skolan, asså brunare människa har jag aldrig sett! Känner mig verkligen som ett spöke bredvid henne. Usch dax att börja sola lite igen tror jag!

Nu måste jag börja röra mig tillbaka till skolan, ååh vill verkligen inte :/ MEnnmen. Hörs senare igen!

Slumdog Millionaire


Idag har jag fått ganska mycket gjort när det gäller att plugga iaf. Kan en hel del om svensk litteraturhistoria nu, känns bra!
Såg på filmen Slumdog Millionaire för inte så länge sen. Sjukt bra!! En film som ni måste se, måste!



Imorgon börjar skolan och vardagen igen då. Vill ha mera lov! Ska väl försöka sova eller nåt nu så man kommer upp i morgon. Pussogonatt.

RSS 2.0