Det går bra nu

Nu har jag inte bara en nyckel, utan en hel liten påse med nycklar! Mycket att hålla reda på... Imorgon flyttar jag in!! Jobbar imorgon också mellan 12-17 så ska flytta in innan jag börjar och det betyder ingen sovmorgon. Efter jobbet ska jag till mitt fd. hem och äta, sen ska jag till mitt nya hem och göra mig iordning inför kvällens bravader!
.
Halloween ska firas ordentlig på Riddar jakob och ni ska dit!! Det är ju bara halloween en gång om året så ni får inte missa detta nu ;) Hinner nog inte blogga nåt mer förens på söndag (!!) Har mycket att fixa och så nu. Men vi ses ju imorgon på Riddarn! Nattttiii ♥
.


Pilutta dig!

Om 45 minuter får jag nyckeln!!!! :D

Free falling

Har flyttpackat sen jag kom hem från jobbet. Fan va det känns sjukt.. Är glad men samtidigt biter jag mig i läppen för att inte börja gråta. Mycket blandade känslor.
Nu ska jag gå och lägga mig, får se om jag lyckas somna. ♥

Jadu.........................

En minut över åtta ringer mobilen. Jag ska jobba imorgon ändå. Några timmar. Mellan 12-18. Jag som skulle flyttpacka jö! Ska skjutsa mamma till 07.35 bussen så efter det kan jag börja packa. Har nån timme på mig innan jag ska iväg och träna innan jobbet. Det gäller att ta vara på småtimmarna! Kan ju fortsätta packa lite efter jobbet om jag inte är för trött.
.
Det här har ingenting med saken att göra, men jag funderar på att kanske byta blogg-adress till någonting enklare än mitt efternamn... Vet inte vad jag ska byta till bara. Svårt de där.
.

Gaaaaaaaaalet!!

Idag har jag fått mycket gjort. Städat och dammsugit mitt rum och bilen, skaffat betalservis på mitt konto, varit på möte, var förbi Kista en sväng också och köpte ett par skor + tröja + linne + örhängen!
.
Mötet jag var på handlade om Riddar Jakob på lördag. Jag ska jobba där då, och ni ska dit. Alla ska dit!!!! Det är ju halloween och det ska självklart firas!
.
En annan kul grej är att imorgon ska jag flyttpacka. På fredag får jag nyckeln till lägenheten och i helgen flyttar jag in. H.E.R.R.E.G.U.D. Känns nästan som att det inte är på riktigt. Känns som om jag kommer vakna när som helst och ba fan va verklig dröm... wierd!

Jag är inte bitter.

Sköt upp mötet till imorgon då jag är ledig istället.. så ni får ha tålamod så berättar jag imorrn vad det är som gäller. Nu är jag trött som en trött gnu precis som alla andra människor i det här landet är. Finns det ens kvar några pigga människor egentligen? Länge sen man såg nån... Jag är lite besviken också. Såg en superfin soffa på blocket som jag skulle köpa. Men en jävel hann före mig. Så nu är jag både trött och sur. Aja, livet går vidare med eller utan soffa. Skit oxå.

Tränatränaträna

Ska strax åka iväg till gymmet och träna i ca 1 timme innan jag börjar jobba. Efter jobbet blir det mini-möte ang. Esset. Berättar mer om det ikväll när jag kommer hem... Hörs då ♥

Absoluta favoriter.

Jag älskar att titta på TV. Speciellt nu under hösten då alla bra TV-serier drar igång igen. Några som jag följer plikttroget är:
.
Andra avenyn, sitter som klistrad..
.
Arga snickaren, man blir förundrad varje gång + en rolig byggnadsansvarig!
.
Bonde söker fru, mer originella människor får man leta efter, haha underbart.
.
Ensam mamma söker, jag vill oxå vara kär!!!
.
Fråga Olle - dokumentären, mycket underhållande vill jag säga.
.
Lyxfällan, herregud så tragiskt ibland. Solskens historier vissa avsnitt :)
.
Om ni inte kollar på nån av ovanstående så gör det!! Nu blev det bara svenska program men just nu kommer jag inte på nån utländsk serie som jag följer? Men men hur som helst, dessa är mina favoriter. Dom finns uppe på internet på playtv. Bara att börja kolla, och var inte så fördomsfulla och säg att dom är dåliga för det är dom icke!
.
TACK FÖR IDAG, SLUT FÖR IDAG ♥

Black is back

Det blev inget träningspass ikväll ändå.. Hade bara bokat reservplats så får väl skylla oss själva lite grann. Imorgon blir det jobb, men ska pallra mig iväg till gymmet innan det hade jag tänkt. Har precis målat mina naglar lite fräckt svarta sådär. Och nu ska jag ta en ibumetin för min huvudvärk som inte vill släppa. Ska försöka underhålla mig på nått vis nu fram till kl 01 då jag ska hämta lillebror min som är ute och slirar.
.

Spinningpass med Iss bokat!

.
Då ska jag ha mina nyinköpta running pants istället för mina amatör mjukisbyxor! Mjukisbyxor + svettig är ingen bra kombo har jag lärt mig de senaste spinningpassen. Äckelpäckel äre. Nu är det bara skor och lite linnen kvar att skaffa. Sen är jag fit for fight. Eller nästan i alla fall..

Hakuna matata-stället nummer ett!

.
Sol. Värme. Bad. Shoppning. Glada människor. Problemfritt.
Vill tillbaks, ska tillbaks!!

Till Johanna

Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig eller uttrycka mig. Vill att det ska låta bra. Det finns få ord som beskriver hur bra jag tycker om dig. Förlåt om jag är tjurig och oresonlig ibland. Men ur något ont kommer det något gott..  Du är en jättefin vän, ville bara
säga det! :) ♥

Draft: Okt. 25, 2009

Kvällen igår var kul! Jag, Josse, Johanna, Beccis och Sandra var som sagt först hos en kompis till Johannas kompis och förade ett bra tag. Framåt halv 2 tiden började vi röra oss ner mot White room. Väääldigt mycket folk. Det är ju löningshelg så det kanske inte var så konstigt. Träffade även Camilla som jag inte sett på evigheter! :) Hemma hos Johanna igen alldeles för sent, eller tidig morgon rättare sagt. Men kom på att det blev vintertid idag så fick en timmes extra sömn. Det behövdes! Men det var tungt att jobba idag ändå trotts den extra sovtimmen. Jag är inte avis på Johanna som gått på zorbing idag (man sitter fast i en plastboll och rullas ner för en backe). Det måste ha varit en upplevelse...
.
Nu är jag så trött så jag vet inte vad. Tur att jag är ledig imorgon, då ska det sovas!!

Planer för lögardag*

*synonym till lördag som fått sitt namn efter den fornsvenska traditionen att bada; löga sig.
Nu har ni lärt er nått nytt och jag med! ;)
.
Imorgon/idag är en dag att se fram emot. Först jobba 5 timmar timmar, sen hem till Johanna äta middag fixa sig och sen utgång. Huvudstaden är stället. Vart exakt vi hamnar under kvällen vet jag inte. Förkröket är också inne i stan, nån våning ovanför White så det är ju nära och bra!! :) Jobbar egentligen på söndag så får bli ganska lugnt ändå. Men jag jobbar ju varje helg så nån helgdag får jag bita ihop och vara lite trött!
.
Nej men det kanske är dax att sova, upp tidigt imorrn! Sovgott kära läsare ♥


Aaaaaaaaj

Helvetes jävla skit vad jag har träningsvärk i benen och rumpan från igår. Det smärtar något fruktansvärt, helt helt sjukt!! Kan knappt gå i trappor och sätta sig ner går det inte att göra utan att grimasera eller oja sig lite. Plocka kläder från golven i provrummen idag var ju en utmaning kan jag säga.. Får se hur jag känner imorgon. Träningsvärken brukar ju vara värre andra dagen :S
Asså akta er, utfall med vikter är fan farligt!!!!

 

 

Aja ska inte klaga för mycket, det har ju tagit i alla fall. Snygg rumpa och snygga ben väntar mig nu...!


Ooh

Precis hemkommen från bio i Kista med Mr. X ;);) haha. Nu ska jag kolla på Mammas pojkar och sedan sova. Det är en dag imorgon oxå, en arbetsdag till och med!
.
Natti ♥

Love is in the hair

Jag ska spara ut mitt hår nu. Vill ha det lite längre. Är lite trött på mitt halvkorta hår. Ibland känner man för att bara sätta upp håret i en bulle mitt på huvudet. Men nu går ju inte det eftersom det är för kort.. Mitt hår är också extremt känsligt så nu har jag lagt både hårfönen och plattången på hyllan. Eller plattången kommer fram om jag ska gå ut och i andra liknande situationer då man vill vara lite fin. Men annars ligger dom där båda två och samlar damm! Jag har så jääävla tunna hårstrån så de räcker om man drar lite grann i hårtopparna så går dom av. Så klyver dom sig hela tiden och jaaa jag tycker inte om mitt hår helt enkelt. Så nu tänkte jag vara lite snäll mot det och låta det vila ett bra tag. Innan jag inskaffade mig plattång så var det friskt och fint. Sen blev jag beroende av platt hår och sen dess har det bara blivit värre.
.

Sen en tid tillbaka och fram tills nu: (tänk bort poserna tack)
.
1. Innan mitt plattångmissbruk.  2. Lugg hade jag också ett tag.
.
.
3. Slitet x1000. Lite längre iaf.       4. Och sen lite kortare som jag har nu oxå.

Vet inte riktigt vad jag trivs bäst i, lite längre eller lite kortare. Vore kul med nått nytt hur som helst.
.
Hörs ♥

wooooh

Fick hem min lönespecifikation idag. Asså min lön. Bra jobbat Evelina!!!! :D
.
Det som är så grymt bra oxå är att jag inte har några räkningar alls att betala med den här lönen. Hyran till lägenheten blir till nästa lön och hyran hemma har jag betalat i förskott.
.
Såååå glad jag blev nu! :D

Sovmorgon <3

Fan va sköööönt att få sova ut! Har legat  och dragit mig i en timme nu innan jag bestämde mig för att kliva upp. Snart ska jag iväg och gymma med Isabelle. Sen får vi se vad dagen har att komma med! SeeeYa

Just hold the smile

Det blev ingen matta idag, den var slut :( Jag är också slut. Nu ska jag kolla på bonde söker fru och arga snickarn eftersom jag jobbade när det sändes. Sen ska jag lyssna på musik..

Tänker så det knakar

Låg uppe till halv 4 inatt. Sista timmen med en IKEA katalog och ett block framför mig. Kan inte släppa det här med att jag snart ska flytta!! Planerar och funderar över hur jag ska möblera på bästa sätt, vilken stil jag ska ha och så vidare. Planerar varenda liten grej in i minsta detalj. Badrummet och nu vardagsrummet har jag ganska klart för mig hur det ska se ut. Har hittat de möbler och så som jag vill ha. Köket och sovalkoven däremot är fortfarande en nöt att knäcka. Har en liten aning om hur jag vill ha det. Det är svårt men kul! Dessa tankar håller mig vaken om nätterna. Men det gör inget för jag är såå jävla taggad :D
.
Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Men innan det ska jag till IKEA och köpa en matta som jag vill ha. Som jag måste ha. Och det finns bara två kvar :O Skynda skynda för jag måste ha den!! Den ska jag ha i vardagsrummet och det kommer bli så fiiiiint :D 11 dagar kvar nu.....

Hoppas hoppas den finns kvar annars blir jag ledsen!


Vi hörs ♥

en bild

och det var allt

Tiden flyr

Usch, klockan är redan 23 :( Det är det jag hatar med att jobba "sent". Man kommer hem, äter en sen middag och kollar lite på TV. Sen är dagen slut. Hinner inte göra nåt annat än så. Skit trist är det. Men den lilla tid jag hade nu på kvällen var mysig i alla fall. Tog ett glas rött och åt god italiensk glass med familjen och löste lite korsord. Det är kul att lyxa till det lite en vardagskväll!
.
Godnatt och sovgott ♥

Brådis

Nu ska jag iväg och jobba, men innan det ska jag träna. Hörs mer ikvälll!!! ♥

Ivrig...!

Blev varken träning eller IKEA idag. Vet inte hur jag har spenderat tiden fram tills nu. Gått med Leo, kollat på TV och ätit lunch. Blir nog en sväng till gymmet imorgon istället innan jobbet. Från och med nu blir det ändring på mina mindre bra vanor!! Ska skaffa mig lite mer disciplin till att få saker gjorda och träna och äta rätt osv. Hur det ska gå till vet jag inte. Det återstår att se. Jag vet bara att jag börjar NU. Nu jävlar.
.
Om 1 vecka och 6 dagar får jag tillträde till lägenheten. 13 dagar. Jag vill ha den NUNUNUUU. Tålamod är det svåraste här i livet brukar pappa säga ibland. Nu förstår jag verkligen vad han menar med det!
.

.
.
Pusshej ♥

Så jävla läskigt!

Asså kolla på klippet. Håret reser sig verkligen i nacken!!! Vet inte vad jag ska tro men rädd blev jag i alla fall.. hahh.
.

.

Annars har dagen varit bra. Jobbat som vanligt så är ganska trött nu. Men i morgon är jag ledig! Då ska jag sova ut. Sen får jag se vad jag hittar på. Har lust att ta en sväng till IKEA och få lite inspiration. Träna kanske man ska göra också. Älskar att vara ledig på vardagar, inte lika mycket folk överallt och det känns inte som att man måste göra nåt som det annars kan kännas när man är ledig på en helg bara för att det är en helg..

.

Ikväll kommer ensam mamma söker och det gör mig glad. Jag tycker om när det går nåt bra på TV om kvällarna!

.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan = ingenting. Underbart!


Hon briljerar än en gång


Städarn

Nej men man kanske ska börja städa lite då. Inga ursäkter var det ju. Fasiken så kul man kan ha på en lördagskväll!! Slå det om du kan .)
.
.
När jag är klar belönas jag med ett avsnitt av andra avenyn och sömn. Mycket nöjd är jag då!

Inte lätt när det är svårt

Är lite taggad på kryssning den 28e. Saken är den att jag jobbar det datumet. Kanske kan byta dag? Fast jag behöver iofs pengarna.... Men kryssning skulle vara kul, många som ska åka. Vet inte huuuur jag vill göra. Svårt äre!



Arbetsmyra

Nu ska jag iväg och jobba igen. Sen ska jag träffa förra ägaren till lägenheten. Och efter det ska jag hem och S.T.Ä.D.A. inga ursäkter denna gång!!!
.
Ha en bra dag ♥

Sju dagar kvar

Jag längtar till min lön. Och tills jag är lite ledig.
Då ska det handlas och fixas!
.

Glader

Lång dag idag. Började kl 8 med personalmöte och jobbade fram till 17. Imorgon börjar jag samma tid men jobbar fram till 15 istället :). Imorgon ska jag se till att få lite saker gjorda också. Kommer på saker jag måste göra, men glömmer det sen och kommer på det lagom till kvällen och det är för sent att fixat. Men efter jobbet imorgon ska jag fixa det.
.
♥ Skaffa hemförsäkring
♥ Fixa så att jag kan betala räkningar från mitt konto
♥ Skaffa ett ytterligare konto
♥ Så var det nånting mer... kommer inte på det bara. Jävla fiskminne.
.
Nu ska jag gå in på IKEAs hemsida och titta på heminrednings prylar. Åh så kul det ska bli!!!! Känns som om jag inte kommer komma i säng i tid. Aja, vila gör man i graven!
.
Godnatt och sov gott!

Black and gold


Lägenheten <3

Får tillträde till den 1 november, men ska flytta in lite möbler och så tidigare om det är okej för den tidigare ägaren. Imorgon eller de närmaste dagarna ska jag skaffa mig en hemförsäkring, vet inte vilken som är bäst bara. Får kolla upp det :)
Här kommer den:
Tänk att jag ska bo här helt själv!!!!!! OOhhh det känns overkligt. Badrummet och köket kanske inte är tipp top men det gör inte mig nånting alls. Sånt får man ta med tiden. Fan va kul det ska bliiiiiiii!!!

Nu ska jag titta på Bonde söker fru! ♥

I heart London

Nu är jag hemma efter en lång lång dag och efter en vecka som gått hur fort som helst. Hade det riktigt bra där borta i London, och det var verkligen kul att träffa Helene igen. Har saknat henne massor!! Saknar henne redan nu igen. Veckan gick för fort. Alldeles för fort..
.
Det vi han med under veckans tid var bland annat att shoppa, se London, gå på bio, filmkväll, äta ute och beställa hem mat, spela kort och gå ut en liten vända på krogen.
.
Fick med mig en hel det fint:
.
♥ 15 trosor
♥ 4 Bh:s
♥ 1 tröja
♥ 1 kjol
♥ 1 party-topp
♥ 1 par strumpbyxor
♥ 1 par leggins
♥ 1 väska
♥ 1 plånbok
♥ 1 halsduk
♥ 1 armband
♥ 1 halsband
♥ 2 nagellack
♥ 1 tvålpump
♥ 2 gästhandukar
♥ 1 badrumsmatta
.
Sen fick jag en jättefin födelsedagspresent av Helene, 4 vinglas och 4 snapsglas. Tyckte om dom jättemycket så köpte med mig ytterligare 2 snapsglas hem. Vinglasen var slut tyvärr. Shoppingen i London var suverän måste jag säga, fanns jättemycket fint för riktigt bra priser. Det tycker jag om!
.
På lördagen var vi på Westfields (Europas största shopping center) i hela 7 timmar. Askoolt ställe! Det var där jag hittade mina heminrednings artiklar. Jag är kär i tvålpumpen. Den är såå fin. Resans bästa köp skulle jag nog våga påstå. Kan lägga upp en bild på den sen.. Så fin är den! hahh
.
Efter dagen på Westfields åkte vi hem, åt glass och fixade iordning oss för utgång. Åkte till ett ställe på andra sidan stan Koko, men där var biljetterna slutsålda.. Så vi strosade upp längs gatan och pratade med en pub-vakt som föreslog nåt annat ställe. Men på vägen dit blev vi indragna på en annan nattklubb istället, Electric Ballroom, av rena slumpen. Tack till killen som fixade in oss förbi kön!! Det tycker jag om! Bra musik och billig dricka kan ju inte bli nått annat än kul! Var hemma igen strax efter 3 :)
.
.
Har mycket mer att berätta om London-resan egentligen. Men nu får det bli såhär att ni bara får veta hälften! Imorgon är det jobb igen, 10:00-18:15. Har en känsla att jag kommer vara trött då. Kanske bäst om jag går och lägger mig i så fall om jag känner så.
.

.
.
MISSA INTE nästa inlägg då jag lägger upp bilder på lägenheten min, lova det ;)

GB

Medans barnen ligger och sover har vi passat på att baka bullar! Nu ska dom bara in i ugnen sen är dom klara. Gott ska det bli!!

Har mycket jag vill skriva egentligen men finner inte tiden till att göra det just nu... Men det ska skrivas hur som helst. Så ni ska få veta vad som tar över mina tankar just nu och vad som händer i mitt liv..

Nu ska vi förbereda lite innan vi ska ta med barnen till "rhyme time".

Hoppas ni har det lika bra som mig! Puss hej ♥


London baby

Andra dagen jag är här nu, tiden flyger verkligen fram! Igår var vi på Primark på Oxford street . Billigt billigt!! Köpte hem en hel del, och mer lär det säkerligen bli. På kvällen åt vi på Pizza Hut och gick på bio. Fame såg vi, den var bra! Dagarna rullar verkligen på, mycket att stå i. Tvillingarna är jättesöta, när dom inte gråter. Är verkligen imponerad att Helene får vardagen att gå ihop här, en eloge till dig!! :) Just nu står hon och stryker lakan medans vi samtidigt bakar brokollimuffins till barnen.

Ikväll ska vi vara barnvakt. Ska titta på film och äta onyttigheter. Och sova. Ser fram emot kvällen!

Skrivs kanske mer sen. Hade ♥


Tillbaks 13/10

Nu åker jag till London. Huuh resfeber!!! Gillar ej att flyga. Kanske bloggar lite där, får se. Ha det bra här hemma så hörs vi :) ♥

Lycka

Imorgon åker jag till London i 6 dagar till världens bästa vän, sen när jag kommer hem flyttar jag hemifrån!!! Herregud. Har inte fattat det själv än tror jag! haha. Så om allt går som det ska så är den min imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Godnatt ♥

Lina hjärta Lene

I övermorgon åker jag till London! Imorgon kan jag alltså säga att imorgon åker jaaaaag!! För er som missat detta så ska jag åka och hälsa på min bästa vän Helene som är au-pair i London och ska vara det fram till midsommar. Har saknat henne såååå otroligt mycket men om om två dagar så är jag där ♥. Har mycket att stå i innan jag ska åka. Idag efter jobbet var jag förbi Helenes hus och plockade upp lite saker som hon ville ha med. Fick lite hjälp att förstå hur man skulle göra vid online incheckningen av Helenes mamma så nu har jag checkat in!! Tänkte boka buss till Skavsta också men man kan köpa biljetter på plats också så jag gör det istället. Växla pengar kan jag göra i Skavsta.
.
Imorgon efter jobbet ska jag handla med lite saker till Helene och köpa nånting till familjen som tack för att jag får bo där. Sen måste jag packa också... Har som sagt lite att göra meeeeeeeeeeeen gud så kul det ska bli!!!!!!!!
.
Love you♥

Laaalala


Så det kan gå

Blev Grodan igår igen. Rockkväll på Mp kändes inte rätt helt enkelt. Gillar stället mycket. Lite konstig "lokal" eller vad man ska kalla det men musiken är bra så bra så!!
.
.
Idag har jag jobbat. Mycket folk idag oxå. Efter jobbet åkte jag och Fellis till Kista och kollade på the ugly truth. Den var kul :). Nu är jag hemma igen efter en låååång dag. Morgon dagen lär inte kännas kortare heller. usch uscah. Men snart så är jag i London! Längtar så in i bomben!!
.
Nu ska jag kolla på ensam mamma söker på tv3 play. Älskar det programmet!
.
Natte ♥

?

Liten utgång på MP/Chill hos Johanna. Än så länge vet jag inte! Får se hur det blir :)



Froggy

Kom nyss hem från Grodan Sergel, dragit ställe! Sista kvällen vi går ut tillsammans med Beccis innan hon åker till Portugal :( uuuuuuuuuuuch vad jag kommer sakna henne!! Blev däremot en nykter utgång för mig. Jobbar imorgon och tog bilen till station så drack endast en droppe (smakade på drinken). Dagen har gått fort ändå, sprang 3 km i morse, jobbat 8 timmar sen utgång. Dagen/kvällen har oxå varit lite speciell då folk ropat lite mer udda ord för att få min uppmärksamhet, exempelvis; "Ursäkta damen..", "Jävla hora" samt "Kossa". Men men. Flög förbi tågdörrarna på sista tågen hem innan dom hann stängas. Tur det annars hade mitt löp från Hötorget till Centralen i högklackat varit förgäves + att jag hade blivit sur och grinig och mer trött imorgon.
.
Nu måste jag sova. Ska som sagt jobba imorgon. Har en känsla att det kommer vara kaos på jobbet... och med det vill jag säga Godnattt ♥



En trött Eve

Ska sova nu så man orkar med morgondagen oxå! Natti ♥

Back to work.

Tre dagars ledighet var inte så dumt. Jag har London att se fram emot nu i alla fall, åker om mindre än en vecka!!
.
Hinner inte skriva mer nu. Ska gå ut och frysa lite med Leo på en promenad och göra ordning min lunch-låda.
.
Ps. Torr schampoo är verkligen en räddare i nöden. Tack för att du finns!


RSS 2.0