yheas



Dagarna har rullat på här. Har inte gjort så jättemkt. Oskar har klippt sig och slingat håret, jag har fixat naglarna. Så spelade vi minigolf en dag oxå. Jag och oskar var på en "fun spot" häromdagen. Åkte nån grej när man skjuts upp 390 fot i luften (vene hur mkt meter det är?), den var riktigt rolig faktiskt!

Just nu är det regnit och ganska kallt så har inte kunnat sola nått.. men har gjort lite andra saker ist. Igår var vi på wonder works och sedan på en dinnershow på kvällen, pappa blev uppdragen på scenen.. haha stackarn.






$$$



Idag har vi vart i tampa på honey moon island. Tog färjan ut till en ö, och till en viiiit och fin strand :) varit där hela dagen och solat. Badade i havet oxå faktiskt även fast det var lite kallt, men uppfriskande var det. Var nyss och gymmade med oskar nere i "gymmet", inte så stort men det funkar.

Har även köpt min första lott! Power ball - 30 miljoner dollar. Så får verkligen hoppas att man vinner då ! hihiii.


                                                                     Ett krabb-bo!



pusspuss.

(:



Nu har det iaf varit varmt och soligt i några dagar, har redan hunnit bränna mig. Att man aldrig lär sig! Har inte gjort så mkt sen sist jag skrev, solat, badat och sånt bara. Var ännu på ett shoppingcenter här i orlando, han bara vara inne i 2 butiker då den sista butiken jag var inne i (forever 21) gick inte slita sig från.. ville ha ALLT. asfina saker där!

Aja, ska lägga mig och läsa lite nu hade jag tänkt.


..pok!

Florida



Är äntligen i florida. Flygresan gick jättebra, sov mestadels av tiden faktiskt, jag brukar inte kunna somna på plan annars. Fick lite pluggande gjort också på planet så det känns bra.

Det är inte så varmt nu. Det är nått lågtryck som kommer ner från norr så det är typ bara 12 grader just nu :/ så har inte solat eller badat nått än.. Men dom säger att det ska vända nu till helgen och bli varmt igen så får hoppas att dom har rätt! Istället har vi shoppat en del. Stannade en natt i ft. lauderdale innan vi åkte vidare till orlando, där finns ett jättestort shoppingcenter (sawgrass mill) där vi spenderade 7 timmar till o bara shoppa. Hittade en hel del fint faktiskt. Även idag har vi varit och shoppat, denna gång bara 4 timmar.. haha. Hittade ännu lite till som jag ville ha. Måste ju passa på att köpa lite medan man är här, det är mycket billigare än i sverige.

Har precis varit och ätit nu, tänkte gymma lite med oskar men blev så mätt och trött efter maten så vi struntade i det. Tänkte gymma lite efter frukosten imorgon istället. Ska fixa iordning mig och krypa ner i sängen. Klockan är bara kvart i nio här, har inte riktigt vänt på dygnet än..

  


Haade ! puss

imooooorrn !



Imorrn åker jag iväg till florida då och blir borta två veckor. Pappa ska ta med sig datorn så kanske skriver nått blogginlägg då och då. Tycker verkligen inte om att flyga, börjar få lite ont i magen nu när jag tänker på det. Men annars ska det bli hur kul som helst, ska bli skönt att komma iväg från skolan och vardagen ett tag. Men jag kommer att sakna mina tjejer såklart ! :/

Ha det bäst! <3

Slitet



Igår kunde varit lite bättre.. haha. Man ska aldrig ha för höga förväntningar för då blir det ju bara precis tvärtom. Kom hem kvart över sju och sovit fram till fyra typ. Usch hela dagen har bara försvunnit nu, jag som tänkte träna, sola och plugga idag! Plugga måste jag göra vilket som men det bli så mycket jobbigare om man varit ute kvällen innan. Vill bara krypa ner i soffan med massa filtar och kolla på film, men nej det får vänta.

Kollade lite på gamla foton förut och hittade några fina :)


           Mamma & jag                                   Pappa, oskar och jag


Utgång!



Har precis fixat mig och käkat lite. Jag och jessica ska in till stan sen och möta upp johanna (eller Jibbe som hon heter nu förtiden) som varit på middag med sin farmor m.fl. Tänke börja på nivå, får se vart vi tar vägen sen. Det blir nog bara vi tre ikv, dom andra bangade.. inte bra!!!

Ha en asbra kväll, för det tänkte jag ha :)





chillkväll



Veckan har gått hur långsamt som helst men nu äntligen är det fredag och helg! Hade inga lektioner idag, vår lärare var hemma med sjukt barn. Men jag och camilla åkte till skolan ändå för att jobba lite med projektet. Har legat efter med loggboksskrivandet  med ca ett halvår.. haha men nu har vi kommit ikapp iaf. Har oxå bokat resan till island nu! Vi åker den 16 feb och kommer hem den 19, ska bli sjukt kul faktiskt ! :)

Ikväll blir det lugnt. Ska till isabelle sen och kolla på let´s dance och sen kanske OC elr nått. Johanna och filippa ska också komma tror jag, det ska bli mysigt. Ha en trevlig kväll ! PUSS




ta nått bara



Hejsan.
Har varit och tränat med iss, beccis och josse. Gick asbra faktiskt, så imorrn lär jag ha ordentlig träningsvärk ! Annars måste det vara nått fel, haha. Sorry josse för missförståndet om hämtningen oxå.. ska inte hända igen ;)

Efter projektet i skolan åkte jag till stan och mötte upp mamma. Skulle leta efter en ny bikini nu tills vi åker men det fanns typ ingenting någonstans.. köpte tillslut en bikini från H&M, den enda som dom hade kvar faktiskt. Lite fel tid att leta efter bikinis nu kanske. Men dom lär ju säkert ha massor där borta oxå.


Sjukt bra film och sjukt bra låt
 
Har ni inte sett Green Street Hooligans så måste ni kolla på den.

kwdlfjposdihfp



Asså ååh sämsta start på dagen nångonsin!!! Allt är bara jobbigt och ska krångla på morgonen, sen så kommer jag till skolan och ska göra svenskaprovet som jag verkligen pluggat till och så är det inte ens dom ord som hon sa att vi skulle kunna. Kunde inte göra första två sidorna på provet pga detta... uschhh

Aja, är hemma nu iaf. Har håltimme fram till två, så kan passa på att åka hem lite. Har projekt sista lektionen och idag så ska jag och camilla boka resan till island. Tänkte ändra inriktining på vår projekt oxå. Lite i sista sekund kanske men det tog lite mer tid än vad vi trodde. Istället för att göra en guidebok som det var tänk från början så tänkte vi göra nånting med hur lågkonjukturen påverkat island. Så det blir nog bra ! Hoppas vår handledare går med på det bara :)


/evelina

 











onsdag



Ingen träniskvärk idag konstigt nog. Är lite stel i nacken och axlarna bara, haha. Trodde att jag inte skulle kunna gå idag men.. Ska träna imorrn igen, då jävlar ska jag ha träningsvärk! Måste ju känna att det ger effekt :)

Ganska slapp dag i skolan. Åkte hem till iss efter lunch och tog en power nap, riktigt skönt! Sånt borde man göra varje dag tycker jag. Handlade lite på hemvägen och skjutsade hem isabelle oxå.
Sitter och pluggar lite svenska nu. Religionen ska vara inlämnad idag och så har jag svenska prov imorron (ordkunskap). Ska lära mig 120 ord, uppkomst, med vilka ord de är besläktade och vad dem betyder, det tar sin lilla tid att lära sig dom ;/  Religionen får nog bli lite försenad.. ingen chans att jag kommer hinna göra klart den ikväll.

5 dagar kvar !

friskis & svettis



Men tja!

Har precis duschat, kom hem från gymmet för inte så länge sen. Jag och iss var och tränade på nyöppnade friskis vid bolinder. Riktigt bra och fräscht ! Är helt slut i kroppen, haha fy vad man är otränad just nu. Men ändring ska det bli på det! Kommer hänga där en del nu framöver.. Beach 09 säger jag bara :)





Ska försöka fortsätta med religionen nu. Ibland förstår jag verkligen inte hur vissa lärare tänker..



Johanna 19 år!



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Johannas födelsedag! :)



GRATTIS SKRUTT ! ♥


7 dagar kvar



Det  har varit en helt ok dag idag ändå. Blev lite trött precis innan matten, men sista halvtimmen så lutade vi oss tillbaka, bokstavligen, för att chilla lite om jag ska citera iss ;) Måste bara kommentera vår lunch idag oxå. Idag fick vi raggmunk som vanligt men denna gången serverade dom den grå-grön, haha. Inte så aptitligt kanske.. menmen måste ju äta nått iaf. Tog bilen hem från kallhäll sen, skönt att slippa åka buss faktiskt. Täffade bror min i kallhäll så han slapp oxå ta bussen hem :)


Idag är det bara en vecka kvar tills vi åker till Florida, ska bli sååååååå skönt ! Har redan börjat småpacka lite, haha. Behöver verkligen en liten paus från skolan nu. Precis haft lov men ändå, hahh.

Ska återvända till pluggandet nu!
PUSS


sovdax 22:00



Ska snart stänga av datorn och försöka sova lite, en överenskommelse som jag och iss har. Får se hur länge det håller.. Man kan bara göra sitt bästa!

Ser verkligen inte fram emot måndag eller resten av veckan för den delen. Känns som jag har noll koll på vad vi håller på med och om vi snart ska ha prov? Har snart svenska prov denna vecka tror jag. Måste ta reda på det.  USCH. Det är sista terminen nu, det är nu man ska satsa allt men jag har ingen som helst ork eller lust. Aja, jag och iss fick jättemycket gjort på religionen idag iaf. Det känns bra!

Men nu ska jag sova, ska bli riktigt skönt. 
        GONATT !

:)



Lite tjat från Isabelle och nu har jag också blogg!  Måste erkänna att jag var verkligen emot bloggning från början, fattade inte vitsen med det hela. Men efter att jag vart en trogen läsare till mina vänners bloggar så blev jag lite sugen på att prova själv. Menar varför inte? Ett av dom nyårslöften jag har är att våga prova nya saker, kan lika gärna prova blogg ett tag då :)

Måste få lite hjälp med bloggdesignen oxå. Får sätta mig nåndag med Iss elr nån. Så snart ska jag nog vara lika kunnig som dom flesta bloggare. Så ni får hålla ut så länge :)

/ew

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0