Sköna sommar

Har suttit ute och njutit av solen ett tag. Slutade tidigt idag, hade bara diskution och betygsprat. Dagen i skolan va inte så kul. Eller den förstördes i slutet av dagen...Fick inte de betyg jag hoppades på i samhäll så jag blev lite putt. Hur som helst så skiter jag i det. En vecka kvar till studenten nu! Ikväll ska jag, Johanna, Sarvin och Mimmi åkta till stan och äta en god middag nånstans. Får se om de kommer med nån mer eller om det blir vi fyra. Det kommer bli myys!

Ska ut och sola lite till nu, Trevlig helg på er! ♥

Tog några kort imorse:



/Evelina



När det äntligen är över

Nu har jag inga mer prov, sååå skönt! Däremot har jag 2 inlämningar och en diskution imorgon, men dom känns inte lika viktiga som proven jag gjorde idag. Så får se hur det går..

Idag efter skolan åkte jag och Johanna till stan och träffade Thengill för att hämta våra kontrakt. Vi ska nämligen sälja studentnallar man hänger runt halsen på utspringen på olika gymnasieskolor runtom i Stockholm! Det är bara provition.. så nu jävlar gäller det att vi säljer!



Vi pratade om att kanske gå ut och käka  på stan imorgon och sen gå på Opera eller nåt, vore kul!! Får se vilka som hakar på :) Jobbet ringde idag också och frågade om jag kunde jobba i helgen så jag tackade ja. Ska ändå ta det lugnt nu helgen innan studenthelgen!

SeeYAa ♥

Gissa rubriken?

Förlåt om jag tjatar om allt pluggande som jag sysslar med. Men det är tyvärr det enda mitt liv består av just nu. Har inte så mycket annat att komma med... Ni får stå ut helt enkelt! Slutade halv två idag men satt kvar till halv 5 tillsammans med Fille som hjälpte mig med matten! Tack så jättejättemycket igen! Nu kan jag precis allt om logaritmer och exponentialfunktioner, nästan allt iaf! Kom nyss hem från Beccis oxå som lärt mig lite om polynomfunktioner och rationella funktioner. Ska lägga mig och och plugga lite mer på svenskan. Har ju både stort svenska prov och matten imorrn. Uschh, hoppas det går bra iaf!

En liten stämmningshöjare tycker jag skulle passa ganska bra nu:

hahaha, Isabelle föreslog denna glada stämningshöjare.. men jag vet inte jag om jag blir så mycket gladare av den, haha. Däremot fick jag ett bättre förslag:



fortsättning följer..haha.

Stress

Idag har jag pluggat hela dagen. Har gjort klart litteratur sammanfattningen. Så nu ska jag bara repetera allt tills jag lärt mig allt. Så har jag försökt mig på matten men det går inte bra!! Fille ska hjälpa mig imorgon efter skolan, vilket jag är så tacksam för! Jag måste få G i matten, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!! Imorgon har vi religionredovisning oxå, vi får sätta oss och göra den imorgon på håltimmen innan lektionen börjar. Herregud vad dålig planering! Men men, nu får det bli såhär..

Så har jag blivit sjuk också. Har ont i halsen och huvudet :/.


Har suttit på verandan och pluggat så jag i alla fall kunnat titta på det fina vädret. Försökte sitta ute och plugga men datorn blev galet varm + att jag såg ingenting på skärmen typ. Får hoppas att det kommer fler soldagar helt enkelt!

Ha de braa ♥

Hur ska jag hinna?!

Har så mycket på min att göra lista nu när det gäller prov och inlämningar och sånt. Snart orkar jag inte mer!
  • Redovisning av svenskaboken
  • Svenska litteraturprov (sammanfattningen jag gjort blir på drygt 10 sidor)
  • Kompeltering av matte (polynomfunktioner, rationella funktioner, exponentialfunktioner och exponentialekvationer, logaritmer och  sist men definitivt inte minst derivata av exponentialfunktioner...)
  • Religionredovisning
  • Historiainlämmning
  • Religioninlämning
Och allt detta ska jag göra klart denna vecka!!

Så här är det när det gäller dom flesta ämnen för mig:
Om jag inte pluggar utan bara gör det får jag VG - och om jag verkligen går in för det och pluggar så får jag VG+. På pappret blir det ändå bara VG sen så det gör ju ingen skillnad egentligen, så varför lägga ner så mycket energi på att göra bra? Om det ändå blir samma betyg i slutändan? Därför måste jag proritera nu. Matte måste jag nästan plugga allra mest på. Måste få G!!! Och svenskan vill jag oxå göra bra på eftersom jag gjort bra på tidigare prov. Resten får jag bara göra, om ens det...



Är i alla fall "ledig" imorgon så då hinner jag plugga massor. Och kanske sola lite? Jooo lite ska jag sola, förhoppningsvis utan dåligt samvete för att jag inte sitter inne och pluggar. Hmm. Och så har jag fått ont i halsen! Jag får inte gå och bli sjuk inför studenten ju!!

Pániiiik isf!

Nej nu måte jag återgå till svenska litteraturens värld och lära mig lite mer om HJ Bergman och hans tragiskt - men ändå på samma gång komiskt skrivna romaner... 

puss ♥

PARRAPAPPARAPPAAAPAPAAAAAA

Idag är det bara 12 små futtiga dagar kvar till studentan! Och imorrn bara 11... jösses tiden går fortfortfort! Helene skickade över två låtar och jag blir såååååå taggad på studenten och sommaren när jag hör dom! Scatman's world och Hey boy. Så braaa!

Idag har jag inte gjort nånting. Har pluggat mer än vad jag brukar iaf och det är ju bra. Här är en bild från igår. Sarvin har några fler så kan lägga upp dom när jag fått dom!

Jag och Johanna @ White room. Johanna valde den fulaste bilden av dom alla (på mig menar jag). Inte snäääälllt!

Långhelgen

I Fredags jobbade jag som sagt på dagen och åkte till Filippa senare på kvällen. Jag hade riktigt kul där! Supergod middag och så fick vi rabarberpaj till efterrätt ♥. Det var jag och Helene som var där och några tjejer från Filippas klass som var jättetrevliga! Spelade med andra ord på kvällen sen och ni kan ju gissa vem som vann ;) Jaa, jag mitt lag såklart!

I Lördags, alltså igår, var jag och mamma på Skansen. Mamma hade fått fribiljetter så hon frågade om jag ville med :). Synd att vädret var lite sådär men det sprack upp lite senare på eftermiddagen och slutade regna iaf. EMD spelade på Soliden och så gick vi runt lite gran och kollade på alla söta små djuren! Sammanfattningsvis var dagen supermysig! På kvällen sen åkte jag, Johanna och Josse till Sarvin och förade innan vi drog vidare till Beccis skiva. Var inte kvar där länge alls utan jag, Johanna, Sarvin och Mimmi drog vidare till White. Men den lilla stund jag var på skivan hade jag kul iaf! På White hade jag aaaaskul! Var hemma vid halv 7, haha hatar kommunaltrafiken.. Herreguud vad jag kommer va trött sen. Aja.

Lite bilder från Skansen:


Bilder från kvällen kommer senare. Idag ska jag plugga. Har en heeel del jag måste göra. Sista veckan nu innan allt ska vara klart, precis allt ska vara klart!!!! Ojjjjoj jag är så stressad. Uschh lika bra att jag sätter igång då...

Pousshei ♥

Hörs imorrrrnn

Nu ska jag till Skansen med mamma, sen ska jag på Beccis skiva ikväll. Ska ta massor med bilder, eller iaf försöka. Herråååå

Fullt upp....

Kom precis hem från jobbet nu. Dagen gick fort idag faktiskt! Skönt att variera lite mellan att stå i kassan och att jobba ute i butiken. Ska åka hem till Filippa nu. Det är några där redan bla Helene och några från Filippas klass. Blir chillkväll där, ska spela de där roliga spelet som vi spelade igår! Hörs senare ikväll när jag kommer hem! ♥


Födelsedagskalas

Kom hem från Helene för inte så länge sen. Det blev en lyckad kväll tycker jag! Vi bjöds på grillat med squash och sen tre olika efterrätter! Så kan ju säga att jag är vääääldigt mätt just nu. Sen spelade vi ett askul spel, med andra ord tror jag att det hette? Haha, man går verkligen in för att spela det spelet! 

Det jag och Johanna gjorde i Jakan tidigare idag var o köpa en present till Helene ;) hihi. Hon fick en Thomas Sabo berlock, en fyrklöver!

Imorrn ska jag jobba, men denna gång ska jag jobba i hela 7 timmar. Men ska inte bara så i kassan utan ska få jobba lite ute i butiken oxå. Har inte fått göra det än så de ska bli kul att få prova på nåt nytt! Ska fixa iordning mig inför kvällen nu och krypa ner i sängen! Sov gott ♥

Bilder från kvällen:

Kalas hos Helene!

Ska snart åka iväg på födelsedagsfirande hos Helene som fyller 19 år om lite mer än en vecka. Det blir middag och så där, ska bli riktigt mysigt! Lägger upp lite bilder senare ikväll om det inte blir för sent :)

Hej så länge!

Hed Kandi @ Ambassadeur

USch idag mår jag inte så bra. Blev nog aningen för mycket igår kanske.. Men jag hade kul i alla fall och det är väl det som räknas! Jag, Johanna, Julia och Mikkis åkte först till Nivå och satt där och förade ett tag. Sedan trog vi vidare till Ambassadeur. Musiken var skitdålig igår tycker jag, dom brukar ha myyycket bättre än så. Vi får skylla det på Hed Kandi!! buu. Julia ska jobba idag så hon och Mikkis tog sista tåget hem. Men jag och Johanna gick vidare till White, helt okej där också! Vet inte när jag kom hem, men det var typ lika ljust ute då som det är nu så det måste vart ganska tidigt på morgonen.



Johanna, Mikkis och jag

Han inte blogga mer igår än det jag gjorde. Hade bara en lektion så slutade eftet ett nångång. Men dröjde kvrar i skolan till två typ för jag skulle prata med Ingela om hur det gick på matte nationella.. och det gick åthelvete. Jag får kompletera upp i alla fall. Jag vet att jag kan om jag väl pluggar. Så jag får helt enkelt ta och börja plugga!! Efter skolan åkte vi direkt till mäklaren och var där en timme typ. Hon var jättetrevlig och berättade lite om hur hon gled in på mäklaryrket osv. När vi kom hem sen så var det bara till att börja fixa sig inför kvällen. Mötet igår drog ut på tiden litegran så fick småskynda lite med iordningfixandet. 



Nu ska jag iväg till jakan C med Johanna, vad jag tänker göra där säger jag inte ;) hihii. Eller det kan ni få veta imorrn om ni vill! Pusshej♥

Jag hjärta Sommar

Oh, vilken härlig dag! Börjar 12 idag men har varit vaken sen åtta. Så har kunnat tagit det riiiiktigt lugnt nu på morgonen. Det gillar jag! Var nyss ute på promenad med Leo. Tog med mig kameran faktiskt! Ingen höjdarkamera kanske om man jämför med många andra, men lyckades ta några fina bilder iaf:


Ojjjoj

Fick spratt nu och har städat hela rummet. Jag är verkligen bra på att stöka till det med kläder överallt osv. Håller fint max en vecka innan det ser ut som vanligt igen. Aja, ska försöööka hålla det snyggt och städat fram till studenten iaf! Ska bara damsuga, damma och byta lakan nu, sen får det vara klart!

Sååå här bor jag:




om ni undra asså.. haha :)

Imorgon har jag bara en lektion, asskönt!! Men ska sitta kvar och plugga lite hade jag tänkt. Sen på eftermiddagen ska jag och pappa träffa mäklaren och fixa lite grejer. Vet inte om jag nämnt det tidigare? men vi ska lägga ut vårt hus till försäljning. Det blir ett fast pris och om vi inte får det vi vill ha så skiter vi i det typ, haha, eller väntar med att sälja låter kanske bättre.

Vi hörs!

I´m putting my foot down

Blööö, jag saknar disciplin och självkontroll totalt. Framförallt när det gäller att plugga, städa, min ekonomi, mina matvanor, träning och min sömn. Typ det som är viktigast här i livet; hälsa och framtid. Det är typ två veckor kvar tills jag tar studenten och inte alls långt kvar till sommaren. Vad hände med mitt beach 09 mål? Nej nu får det vara slut med den hära osunda livsstilen som jag börjat med. Från och med nu ska jag vara duktig, vad det nu innebär... Kan ju alltid börja med att gå och lägga mig!! Och så ska jag plugga i skolan imorgon eftersom jag tydligen inte får nåt gjort hemma.

Kanske kan inskaffa mig en sån här kristallsten "Onyx kan användas till att läka sorg, stärka självkontroll och stimulera klokt beslutsfattande. Den ska ge både lycka, framgång och tur."



Låter som en sten för mig, den kostar ju bara 20 :- också.. hahh. Nej nu ska jag sova. Nattinatt ♥

On The Beach - Sonic Palms (rmx)

Jag vill ha onsdaaaag, för då blir det röj på Ambassadeur!!!



Äntligen måndag!

.. Skönt att veckan är kort iaf!




Alla dessa cravings.....

Hatar när man får ett sånt där starkt sug efter något. Förut var det äpplen, haha. Men nu är det O´boy som jag bara måste ha. Hela tiden. Det är skitjobbigt ärligt talat. Det är som en törst man inte kan släcka! Och oboy är ju inte världens nyttigaste heller.. Åhh jag som hade tänkt att komma i form inför Magaluf. Får sätta igång med hårdträningen om jag ska fortsätta såhära! Jisses ;/


Såååå jävla gott!


En helg

Det var riktigt trevligt igår hos mormor och morfar! Åt en god middag och efter det var det tårtkalas. Haha, fyra tårtor på nio personer.. det är ganska mycket! Kollade på melodifestivalen på kvällen också. Synd att Sverige fick så dåligt med poäng! Men Norige förtjänade att vinna tycker jag. Dom va asbra ju :).

Skulle egenligen jobbat idag men dom ringde igår och sa att det inte behövdes eftersom det var så lite folk. Det gjorde mig inte så jättemycket faktiskt, skönt att vara lite ledig ibland oxå. Hade tänkt att plugga och träna idag med det blev  inte riktigt så. Vi har tömt ut hytten (gäststugan typ) som varit proppad med allt möjligt skit som vi tänkt slänga/sälja/spara/ge bort osv. Har rensat ut bland mina grejer hela dagen typ. Det var ganska jobbigt men ändå kul. Det väckte en massa minnen när man drog fram gamla gossedjur och baribiedockor m m. De mesta åkte i soporna/UF. Man kan inte spara allt även om det skulle vara kul. Även om man inte har grejerna kvar så har man ju minnet av dem och det är väl huvudsaken. Ska försöka plugga lite ikväll iaf så slipper man göra allt sen. Är en del saker som jag har kvar faktiskt ;/

Lite bilder från igår:





Mormor och morfar i lokaltidningen!



Guldbröllop i Örebro

Ska snart sätta oss i bilen och åka hem till min mormor och morfar i Örebro. De firar som sagt guldbröllop, alltså att de varit gifta i 50 år. Kommer väl komma hem framåt midnatt om inte senare än så. Så därför kommer jag inte kunna blogga mer i dag! Vi får helt enkelt höras imorgon istället! Pusshej.

Thank God I´ts Friday!


Äntligen helg! Som jag längtat! Hade nationella i matte idag. Ska inte prata så mycket mer om matte nu, känns som den har fått för stor del av mitt liv de närmaste dagarna. Men kan iaf säga att jag hoppas på G men chansen är nog ganska liten skulle jag tro..

Efter matten åkte jag in till stan för att köpa ett par skor. Isabelle kom också in till stan efter att hon gjort klart en grej i skolan. Denna gång hittade jag faktiskt två par skor som var riktigt fina! Hade verkligen beslutsgånges men jag bestämde mig tillslut och det fick bli skorna från Bianco. Dom är skiiiitfina. Däremot är dom inte vita som studentskor kanske ska vara, utan dessa är läderfärjade (ljusbruna). Men allt passar väl bra till vit klänning så det ska nog inte vara några problem. Dom andra som jag prova var oxå skiiit fina, vita, skor från dna. Men jag tänkte så här; att vita skor använder man typ aldrig, eller det gör inte jag iaf. Dom bruna skorna kan man ju använda ett tag efter studenten oxå och dom är sååå fina så dom lär ju passa till nästan allt! :)


Vill ha båååda två egentligen, men man kan ju inte få allt här i livet!

Isabelle köpte också ett par skor på hm och jag ett par leggins/jeans från gina. Trötta som vi blev ganska snabbt gick vi till Kungsträdgården och köpte oss varsin glass och satt i solen och lyssna på musik. Supermysigt!

Ikväll får jag hittar på, får se lite vad som händer och dyker upp..

Trevlig helg på er!

Seg i kolan


Det har varit en låååång dag idag. Jag, Isabelle och Johanna åkte tidigare till skolan igen för att plugga lite mer matte. Sedan var det vårshow en timme typ. Men jag och Isabelle han inte se klart hela för vi skulle ha extra matte med Christer en timme. Blev en massa matteplugg idag oxå alltså. Skulle egentligen vilja sätta mig och plugga ännu lite till nu men självklart har jag glömt böckerna i skolan.. blir så trött på mig själv ibland och på mitt fiskminne som jag har. Men men. På eftermiddagen redovisade jag projektet för 1orna och 2orna, eller berättade typ bara vad vi hade för idé och vad som gick snett med den och vad dom ska tänka på typ. Sedan bar det av till jobbet. Dom hade vip-dag idag = 25 % på hela köpet = massor med folk. Kom hem för en timme sen ungefär. Är ganska slut just nu. Har vekligen fått använda hjärnan till max idag.. haha. Eller har varit koncentrerad i något en längre tid kanske låter lite bättre?


ooohj! vilken kvalité på bilden va.. ;/

Imorgon är det då nationella i matte som sagt. Ska åka in till skolan vid 8 för att plugga ytterligare en halvtimme till innan provet börjar. Det är i 4 timmar och ska försöka sitta hela tiden faktiskt så jag kan gå igenom provet jättenoga så jag inte hoppar över nåt som jag egentligen kan. Efter provet så har jag slutat för dagen. Tänkte åka in till stan sen och köpa ett par skor till studenten. Har inte gjort det än och måste gööra det nu innan alla tar slut!

Helgen som kommer blir en lugn helg igen. På lördag ska jag hälsa på mormor och morfar i örebro. De ska fira guldbröllop den dagen (vilket innebär att de varit gifta i 50 år). Och på söndag ska jag jobba igen. Är väl bra att jag tar de lugnt i helgen. Både för levern och plånboken!



Nu har jag mobil igen! <3


Äntligen! Nu har jag fått tillbaka min kära mobil!! Förstår inte hur jag kunnat klara mig utan den så länge? Hursomhelst så har jag samma nummer och allt som jag hade från början så det är inga konstigheter ;). Haha däremot har nån tagit mitt minne.. Aja, tack för att du lämnade in själva mobilen iaf! Haha lite pinsamt med alla filmer och sånt bara! hmm.

Mattepluggardag


Har egentligen akrivitetsdag idag = ledig, men har ändå varit i skolan och pluggat matte. Har nationella prov på fredag. Isabelle och Johanna va oxå med och Fille fick hjälpa oss massor. Tack så mycket för hjälpen! :) Kan väl lite mer nu än jag kunde när jag gick dit. Men vet inte om det räcker? Suuuck. Måste klara provet!! Måste få G i matte C eftersom dom kräver det om man ska gå fastighetsmäklarprogramet sen.

Snart kommer jag få tillbaka min mobiiiiiiil! ♥ Mamma hämtade den idag så nu ligger den i trykt förvar i hennes ficka! Har verkligen saknat den!!!



pusshej

Jag HATAR sl!!!!!!!!! lkjASHFPOIAH


Pissig daaaaaaaaag och den är fortfarande pissig!!! Fått nån jävla pollen reaktion så det rinner konstant ur mitt ena öga och de är ju inte direkt smärtfritt heller för det svider satan. Och dagen idag har bara varit allmänt jobbig. Det enda lilla ljussken som jag såg så mycket fram emot var att jag skulle få hämta ut min mobil från hittegods. Men ni kan ju själva gissa om jag fick den? Nej, dom sa att den inte ens kommit in och även fast den skulle gjort det så skulle inte jag få hämta ut den eftersom den står på pappa och inte på mig. Inte ens om jag ringer till pappa och han godkänner då? Frågar jag. Men icke. Och trevlig var han ju inte heller. Kul att man står där och blir dumförklarad samtidigt som jag redan känner mig allmänt blödig. Får bita mig i läppen för att inte brista ut i gråt. Känner mig astönting. Fattar inte varför, en skitsak egentligen, men jag hade verkligen sett fram emot att få tillbaka min mobil och så får jag inte det. Sånna situationen klara jag inte av, när man förväntat sig nåt och så blir det inte så.
 Iaf så kommer jag hem och berättar vad som hände när jag var i stan för pappa. Pappa ringer till hittegods. Jaaa vi har fått in mobilen. Ja självklart kan din fru få hämta ut den hos oss om du vill. Asssåååå åååååååååh. Så jävla jobbigt att man aldrig kan klara av nåt själv. Även fast jag försöker så neeeeej det går inte!!!! Blir så jävla sur. Vet inte var jag ska tag vägen nästan. Varför kunde jag inte bara på hämta ut den ?!!! JÄVLA APOR.

Aja, skitsamma finns inget jag kan göra åt saken eftersom jag ändå inte kan klara av nåt själv tydligen. Så mamma skulle försöka hämta ut den idag. Dom stänger redan vid 19 så förmodligen blir det väl inte så att jag får min mobil idag. Kanske imorgon. Jag orkar inte vara mobillös längre! Ge mig den bara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det enda som har fått mig på bättre tankar är sjuka inlägg från frodiga kvinnor (se nedan). Annars kan denna dag ta sig rejält. uchhhhhh.

Frodiga Kvinnor..


En ny blogg ni nästan bara måste följa faktiskt.. haha här kommer den:

http://frodigakvinnor.blogg.se

Tre sjuka och... frodiga kvinnor som lättar på hjärtat!

Upphittad mobil & Magaaluuuf


Ååh, jag är så lycklig! Min mobil som jag tappade förra helgen på nattbussen har blivit upphittad :D Det finns trots allt snälla människor ute i världen. Superskönt att slippa inskaffa sig alla nummer och sånt igen. Detta gjorde min daaag! Så imorgon eftermiddag har jag mobil igen, med samma nummer som jag brukar ha!

Redovinsengen idag om min släkting gick bra - trotts att jag glömde alla papper hemma. Men jag kunde det mesta utantill ändå :)

Och idag är det också exakt 3 månader tills vi åker till Magaluuuuf! Åker den 11 augusti och är där en vecka. Skulle egentligen åkt 4 stycken men Beccis har fått jobberbjudande i USA i tre månader så hon kan inte komma med :/ Sååå om de är nån som vill ta hennes plats så säg till!! För en vecka i Magaluf med mig och Johanna x2 kommer bli gaaaaaaaaalet helt enkelt!


Släktforskning..


Gick ännu bättre att jobba idag faktiskt! Mycket lugnare än gårdagen. Efter jobbet åkte jag och Oskar till farmor och farfar och åt en god middag och fick fika på det. Jag har en uppgift i historian att jag ska "släktforska". Ska berätta om en släkting så valde att berätta om farmors mamma, Elsa Katarina Arctaedius. Så har suttit och intervjuat henne och har fått reda på massor. Verkligen skillnad mellan hur man levde då och hur man lever nu! Annars har jag inte gjort mycket mer idag :)


Elsa Katarina Arctaedius, min gammelfarmor. (19 år)


Jenny S


Det gick bra att jobba idag, som vanligt. Men har varit trött och dagen har gått ovanligt långsamt känns det som. Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Har kollat på Robinson och läst massor. Fick låna en bok igår av Helene som hon sa skulle vara jättebra. Jenny S heter den, av Denise Rudberg. Läste första kapitlet igår kväll efter jag kom hem från Helene och redan då var jag fast! Boken är sjukt bra, går inte att lägga undan den. Sprang till och med upp i reklamerna när jag kollade på Robinson för att läsa lite, haha.

Jag tycker att det är så mysigt att läsa. Jag gör det typ aldrig längre, känns inte som om man har tid. Men i sommar hade jag tänkt beta av ett par böcker. Inget går upp mot att läsa en bra bok, som man brukar säga. Ska ner och göra mig en kopp te nu och sen fortsätta läsa! hihi.

Klicka på bilden.. :)

I don’t wanna work today


Spel-kvällen med Helene igår var riktigt mysig! Spelade Spingo, drack lakriste och åt chirre :) Ska snart åka iväg och jobba. Varför får man alltid en sån grov ångest innan man ska iväg och jobba? Vet att jag egenligen inte ska klaga för jag jobbar bara fyra timmar, men ändå. Vill inte!! När man väl kommer dit och ska jobba så är det ju okej. Men skulle mycket hellre vara hemma. Herregud, hur ska jag klara av att jobba sen?! Måste verkligen skaffa mig ett jobb som jag jag trivs med. Annars vet jag inte hur jag ska ta mig igenom de närmaste 40 åren.. haha :/ När jag kommer hem sen måste jag sätta mig och plugga. Har en del saker jag måste göra. Stress&press.


See u later

En dag på stan med mamma


Jag älskar söder! Asså det första jag ska göra när jag skaffat mig jobb och sånt är att flytta dit! Mamma jobbar på söder så jag åkte dit och lunchade med henne idag. Köpte bulgur & räksallad på hemköp och gick och satte oss på en bänk vid Monteliusgången med utsikt över alla båtar och kajer och över ett fint Stockholm. Atmosfären är verkligen annorluda på söder än i övriga Stockholm. Gamla söderkåkar, branta kullerstensbackar, lummiga trädgårdar osv osv.. Love it ♥ Ska flytta dit inom max ett decennium i alla fall! Efter lunchen åkte jag och klippte mig. Blev inte riktigt en page men nästan. Blev liite kortare än vad jag hade innan bara. Det blev typ samma som förra gången jag klippte mig. Men nästa gång blir det riktig page, det lovar jag!

Före...


och efter!

Ursäka mitt fake-smile på sista bilden, men jag kan verkligen inte hålla ett leende på foto, skitsvårt! Haha, det syns typ ingen skillnad alls på fotona! Men det synns mycket mer i verkligheten vill jag lova :) Här kommer några bilder från lunchen oxå:






-

Ikväll ska jag hem till Helene också. Tänkte kanske kolla på nån film och spela spel! hihi. Tycker det är askul att spela spel faktiskt. Och det var riktigt länge sen jag gjorde det. Det är ingen som vill göra det med mig förutom Helene, haha. Tur att jag har dig vännen! Ni får ha en trevlig helg så hörs vi mer imorgon :)

Min helg börjar nu! :)


Äntligen är projektarbetet över. Det har varit som en tung sten jag släpat omkring på hela året och som bara blivit tyngre ju längre tid det har gått. Men nu är den borta! Redovisningen gick helt okej faktiskt. Nu är det bara redovisningen för sam 1orna och 2orna kvar, men då ska vi bara berätta om vår projektidé och lite annat så då behöver man inte förbereda sig så mycket.

Jag är ledig imorgon, har bara en lektion och den har vi fått kompledigt för så min helg har redan börjat! Idag blir det inget pluggande för min del. De senaste tre dagarna har jag lagt ner sååå mycket tid till att plugga på projektet så måste ta lite paus från själva pluggandet nu. Men till helgen måste jag däremot plugga. Måste fixa matten och historian. Suck.

Imorgon har jag tid för klippning! Tror jag ska våga mig på att klippa page? Är så feg när det gäller att klippa nya frisyrer, blir så himlans nervös innan, haha. Men mitt hår är såå slitet nu och sist jag klippde det lite kortare blev det ganska bra. Så får väl se imorgon eftermiddag hur jag set ut i håret.. läskiiiiiiiigt!!! Efter klippningen ska jag träffa Helene, det ska bli kul! Resten av helgen ska jag jobba. Så det blir en utgångsfri helg för mig :)

Så alla vet så har jag ingen mobil nu. Min reservmobil har ett inaktivt SIM-kort sen idag.. så är mobillös för tillfället! :/

Helt slut i huvudet


Skivan igår var kul, blev lite mycket kanske.. Jag vet att Johanna tog en massa kort så ska bara vänta på att jag får dom av henne så lägger jag upp några sen:) Pappa hämtade mig precis utanför skivan så det var skönt! Skjutsade hem Jonas också och släppte av Erik i kallhäll. Idag skippade jag skolan. Istället  har jag suttit i 8 timmar och bara pluggatpluggatpluggat, pluggat projekt med Camilla. Är helt slut i huvudet nu. Kändes som om jag skulle svimma flera gånger under dagen och så har jag haft en sån magont också :/

Det är ju projektredovisning imorgon och äntligen har vi fått ihop vårt arbete. Blev en uppsats på 12 sidor, så ska vi göra en PowerPoint presentation också. Ska bli så skönt när morgondagen är över! Kommer kännas som om en stor sten lyfts från mina axlar.

Ska krypa ner i sängen nu och titta på andra avenyn, tycker att jag förtjänar det faktiskt :)

Puss och gonatt på er!

HP - skiva ikväll!


Bilder och sånt kommer imorrn! PUSSS

Det tar aldrig sluuuut.


Läste precis ut boken Det femte barnet av Doris Lessing. Jag har nog aldrig någonsin läst en så dålig bok i hela mitt liv. Läs inte den!! Ska läsa en bok i svenskan, därför jag läste den. Har inte gjort så mycket mer idag förutom att läsa faktiskt. Lånade boken idag och läste ut den idag oxå. Har jag en sak till att bocka av från listan. Har så mycket nu jag måste göra juste nu:
  • Svenska litteratur prov (kvar från förut)
  • PM i mäsoku (oxå kvar från förut)
  • Religion redovisning som jag inte fått göra än
  • Religion redivisning om kraftkällan
  • Projekt - ska vara klart att redovisas & lämnas in på torstag(!!!)
  • Historia, släktforska
  • Matte nationellaprov
Och på allt detta så måste vi ta hand om några finnar som kommer till skolan och hälsar på. Jag finner ingen tid till att göra allt detta?! Får skita i finnarna imorgon. Istället ska jag och Camilla plugga projekt. Bara jag får G i det så blir jag överlycklig. Om man inte får godkänt i projekt så får man ju inte söka till högskola = katastrof!!!

Åååh, kämpig tid just nu. Har inge ork kvar? Fattar inte hur jag orkade göra allt förut? Min ambition är som bortblåst... :(

Aja nåt kul är iaf att det är skiva imorgon! Det är HPs skiva på metro? eller nåt. Jag och Johanna ka till hennes farmor först och äta middag och föra lite, sen ska vi vidare till Nivå och möta upp resten innan vi går till skrivan. Jag är taggaaad!!!

Guetta - When Love Takes Over


Ska snart ut på morgonpromenad med hunden i det fina vädret ;( Det är det som är så himla jobbigt med hund. Visst, det är mysigt ibland men just att man måste gå upp så mycket tidigare på mornarna för att ta en promenad i tråkväder. Då blir det inte lika kul längre! Ajaaa ska inte beklaga mig mer. Hörs mer i eftermidda ♥


Ambassadeur & en tappad mobil


Det var helt ok igår faktiskt. Lite ändrade planer men iaf. Jag, Isabelle och Emilie gick ner till Viktor istället där lite folk satt och kröka. Haha juste, det första jag gör när jag kommer dit är att ramla ner i hans pool, haha pinsamt. Var iaf där nån timme bara innan vi skulle gå vidare. Gick först till Eagle - jag sätter aldrig min fot på det stället igen. Så sjukt tråligt var det där. Så jag, Isabelle, Richard och Jonas åkte vidare till stan istället, till Ambassadeur. Helt ok där! Blev två stopp på donken på vägen hem, haha. Har nog aldrig fyllekäkat så mycket i mitt liv.. En pomfritt + cheesburgare + en till pomfritt (fick extra mycket pomfritt i den, herregud så mycket pomfritt jag fick) + en äppelpaj på det. Aldrig mer. Får ta en springtur senare för att dämpa ångesten. Aja, på nattbussen iaf så tappade jag min mobiiiil. Hade den i handen för jag tänkte att jag skulle känna om det ringde. Men så somnade jag och när jag gick av kom jag på att jag inte hade kvar mobilen. Uschusch. Har ialla fall ringt och spärrat den nu. Åhhh nu är inte rätta tillfället att köpa en mobil heller, har egentligen inte rååååd. fanfanfan.


hjdakjhasflkjhsdkjfhksjdfhks

HELVETEEE JAG HAR  TAPPAR MIN MOBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! åååh jag orkar vetkliten inre, alla nummer och allt.  jävla fit******A aaaaaaaaaaaaaaaaaa så äre nån som har tagit den oxå. den är avstängt. cpcpcpcpcpcpcpppp!!!!!!!!!!!!!!

Underbara väder <3


Det gick bra att jobba idag. Jobbade fyra timmar istället för tre. Det var sånt tryck på kassan så dom undrade ifall jag kunnde jobba en timme till. Lika bra att passa på att jobba medan man ändå är där och kan jobba. När jag kom hem var farmor och farfar här och hälsade på. Satt ute i solen och fikade lite, mysigt! Visade min studentklänning för dom oxå. Farfar tyckte jag såg ut som en ängel, hihi. Ikväll ska jag och Isabelle till Amandra och dricka lite. Stannar nog där skulle jag tro. Blir ingen utgång iaf. Ska ut en sväng med vovven nu innan jag börjar fixa min inför kvällen. Hej så länge!


Rubrik...?


Kvällen igår var riktigt lyckad! Jag och Johanna åkte hem till Elin först men var inte kvar där länge alls. Mötte upp Isabelle på stationen och åkte till Villan och satt där ett litet tag innan vi gick in på Riddarn. Det var riktigt mycket folk där! Blev en massa dans oxå :) På vägen hem var det nån som drog igång brandsläckaren på bussen som vi hade väntat på i en halvtimme. Så alla var tvugna att gå av. Fick vänta yttligare en halvtimme på nästa nattbuss. Skitjobbit. Var hur kallt som helst ute oxå ju. Hur som helst så kom jag hem tillslut iaf.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Somnade ute i solen och sov i flera timmar. Älskar när man somnar i solen, man sover alltid så skönt då. Ikväll har jag varit med Johanna. Vi kollade på film och på Sex and the city och åt morötter med dip, mums. Kom hem därifrån för inte så länge sen. Det var mysigt, men var så trötttt. Johanna va oxå ganska trött, hon somnade till och med, haha.

Imorrn ska jag jobba, men bara i tre timmar. Passar ganska bra att jobba så kort för jag e så sjukt trött efter denna vecka och jag har massor jag måste plugga. Måste sätta igång imorgon!!! Inga undantag.. På kvällen kanske jag och Isabelle ska till Amanda och dricka lite, men är inte helt 100 än :)

Sov gott och dröm sött!

RSS 2.0