Mitt tjougohundranio

Tänkte göre en sammanfattning över året som gått. Kan börja med att säga att jag har gillat det här året! Har hunnit med att göra en hel del:
  • Det nya året 2009 firades på stäketskolan. Jag och tjejerna arrangerade allt och riktigt grymt bra blev det!!

  • I januari lämnade jag och familjen Sverige för att semestra i Florida i 2 veckor vilket var underbart.

  • I mitten av februari åkte jag och Camilla till Island i 4 dagar (projektarbete) arbetet blev sådär, haha men fick i alla fall prova på att bada i varma källor!

  • I mars fick jag mitt extra jobb på KappAhl vilket räddade hela min vår!

  • Studentskivor varvades med "vanliga" utgångar, inte en enda lugn helg hela halvåret.



  • Efter mycket, myycket plugg och skoltrött som ingen annan tog jag äntligen studenten!

  • Sommarn var äntligen här, jobbade dock väldigt mycket!

  • En mini-roadtrip till Gävle över en helg oxå. Om jag ska beskriva den helgen med ett ord så är ordet brutal, hahah kul vare.'

  • Utlands resa i augusti till Magaluf duff duff med underbara tjejer!




  • Hejdå sommar och hej höst. Jag bestämde mig för att tacka nej till att plugga vidare (fastighetsmäklare) och fortsatte jobba extra på KappAhl eftersom jag vill jobba och resa osv först.

  • Jag åkte och hälsade på Helene som var au-pair i London. Stannade ca en veckan men den kändes mer som en helg. Hann göra sånt som man ska göra i London; sightseeing, shopping, utgång osv. Men framför allt fick jag spendera lite tid med min bästa vän♥

  • Vi sålde huset, likväl mitt barndomshem ute i Ängsjö.

  • Familjen köpte en 3a i Kallhäll och jag fick flytta hemifrån!! (Till en 1a oxå i Kallhäll).

  • Senaste tiden har rullat på. Jobbat en del och börjar få ordning mer och mer i lilla lyan.

  • Året avslutas med en tema glamour-fest på en herrgård ute på Ekerö och så får vi hälsa ett nytt år och också ett nytt decennium välkommet!!


För att sammanfatta allt så har det varit ett riktigt bra år!! Inte konstigt att det har känts som att det gått så fort när man haft så jävla kul! Hoppas verkligen att 2010 blir minst lika bra!
.
GOTT NYTT ÅR! ♥

Miljonbingo!

Kom nyss hem från mamma och pappa, spelade bingo för första gången på mer än 10 år skulle jag tro. Riktigt kul var det!! Satt som på nålar när jag nästan vann 3 miljoner, en bil, home-makover och ett hus vid havet;) En liten prick ifrån! Så nära har jag nog aldrig varit på att vinna, heheee.
.

.
Imorgon är det nyår! Ska till Kista på förmiddagen och luncha med Johanna x2. Ska även köpa strumpbyxor och lösögonfransar hade jag tänkt.
.
Vi hörs igen imorgon då jag skriver lite kort om året som varit. Gott nytt och God forstätting! ♥

Jag har sagt det för, och jag säger det igen.

Varför ska jag envisas med att inte gå och lägga mig? Att vara vaken några minuter till bara? Även fast jag är så trött så att ögonen nästan går i kors och jag vet att jag ska upp tidigt imorgon så sitter jag ändå här och drar mig för att sova. Sova som är så himlans skönt! Kommer vara sur på mig själv imorgon för att jag inte gick och la mig tidigare så jag kunde fått sova längre. Samma visa varje gång! Men varför? Vad är det jag väntar ska hända den timme jag håller mig vaken istället för att sova? Ingenting spännande eller intressant alls väntar mig denna timme, det vet jag ju egentligen. Så vad i all sin dar gör jag uppe?!
.
Det är någonting jag undrar.

tillbaks.

Jag var inte direkt ensam om att vara på ikea... Gick knappt ta sig fram. Skippade att köpa byrån idag, kom på att jag inte skulle kunna få med mig den till bilen eller ens få in den i bilen, jag är ganska klen. Får åka tillbaks en annan gång, när det inte är lika mycket folk. Men glad för mina andra grejer är jag! Nu måste jag ner och flytta på bilen så jag inte får en till bot!!
.

ikeaiikeaikea

Pappa var precis förbi och lämnade Leo, ska vara hundvakt idag igen :) Eller en stund idag för jag ska också iväg snart till ikea. Är taggad på att köpa nya grejer!!!! Helst skulle jag vilja köpa allt på samma gång med det är ekonomiskt omöjligt. Detta är vad jag tänkt köpa idag:

Somehow i want more

Tänk att man aldrig kan gå och lägga sig i tid. Godnatt ♥

Söndag

Sitter hos mamma och pappa nu, fast ingen är hemma.. Pappa jobbar, mamma är ute med hunden och lillebror är på  kryssning. Idag har jag inte gjort mer än att jobba. Dagen idag började inte så bra. Ställde bilen på besöksparkeringen utaför mig utan att betala, eller jag hade inga småpengar annars brukar jag faktiskt alltid betala! Självklart fick jag en p-bot. Wiie jag som har så mkt pengar. not. Aja, får skylla mig själv!! Sen på vägen till jobbet var jag såhär:  _  nära på att krocka. Bromsade men bilen vägrade stanna utan den halkade fram sakta med säkert. Panik. Inte så att jag skulle dött om det hade smällt men ändå jag blev rädd!!

Imorgon är jag ledig. Tänkte ta och åka till IKEA och spendera resten av lönen på möbler och dylikt. Ha en bra kvälle :) ♥


Herregud.

Jag fattar absolut ingenting... Nu ska jag koka pasta och trycka i mig det i mängder sen ska jag fortsätta kolla på simpson-maraton på tv6.
.
Adjö.


God Jul!

Hoppas att alla har haft en underbar jul för det har jag, den vad supermysig! Fått massa fina julklappar som jag kan visa bilder på sen.. Nu ska jag snart iväg och handla min efterlängtade mat. Sedan ska jag och familjen upp till farmor och byta julklappar och äta middag! Sen blir det utgång!!! Blir nog Riddarn ikväll, vet inte riktigt vilka som är på än men just nu är det Jessica och jag som ska dit. Johanna var mer sugen på stan och Isabelle velar lite mellan Enköping och här. Hoppas här!!!
.
Nu måste jag rulla iväg så jag hinner med allt :)

Lilla julafton och nyårsplaner.

Kom hem från Helene för inte så länge sen. Har haft lilla julafton med tjejerna. Drack glögg och julmust och proppade i mig julgodis i mängder som Helene gjort/bakat. Bytte julklappar och spelade sedan Rappakalja. Jag fick Helenes julklapp som bestod av ett hula-hula halsband och en liten kikare som hon fått från donken... men den var bara på skoj som jag vågade hoppas lite på också, haha. I det andra paketet låg det ett presentkort från Åhléns och ett par trosor! Tack så mycket igen! ♥
.
Imorgon jobbar jag och då ska vi vara finklädda. Vet inte riktigt hur finklädd man ska vara? Men jag kör nog på en blå klänning som jag köpte istan idag som egentligen var tänkt till nyår innan jag hittade en annan klänning som jag ville ha istället. Nyår firas på en herrgård på Ekerö med Johanna Björk, Johanna Nyqwist, Sandra och Sanne + 100 än så länge okända personer. Temat är glamour och jag tror det kan bli jävligt kul faktiskt :) Hoppas på det!
.
Här har vi nyårs-dressen!
.
Ska snart krypa ner i sängen och sova så jag orkar med morgondagen. Och i övermorgon är det jul! Herregud vad tiden går fort...
.
Natti ♥

Halloj

.
Nu sitter jag i mitt kök och väntar på att klockan ska bli 13.40 så jag kan börja gå mot stationen. Ska äta nåt innan jag går också. Vet inte vad riktigt. Tomt i kylskåp och skafferi för tillfället. Tror det får nog bli en sillmacka eller nåt! Måste iväg och handla nån dag. Och så måste jag boka tvätt tid också för det är lika tomt i byrå och garderob. Börjar sakta med säkert lära mig att man inte kan skjuta upp saker hur länge som helst...
.
See YA! ♥

%!#¤&

Jag blir arg när saker och ting inte funkar som det ska. Nu är det självklart internet/modemet som inte fungerar riktigt... och jag kan inte göra nåt åt saken för jag kan inte. Stackars pappa får nog hjälpa mig sen när han har tid. Alltid ska det vara nåt.
.
Aja. I lördags firade vi som sagt Jessica som fyllde 19 i söndags! Hon bjöd på middag och efterätt, supergott var det!!! Sedan drog vi till Riddarn. Drack ingenting typ så var i princip nykter, på Riddarn ska man vara full. Men det var kul ändå! Glömde såklart min present till Jessica, trots att jag la den i en påse i hallen för att jag inte skulle glömma den ;/. Hon får den idag istället hos Helene, ska ha lilla julafton med tjejerna, ska bli jättemysigt♥
.
Jessica, Isabelle, Helene och jag på Riddarn :)
.

Jessica, Helene och Isabelle <3
.
Igår var jag ledig så passade på att julstäda hela lägenheten. Nästan så det glänser lite nu. Fint blev det! :)
.
Idag ska jag till stan med Johanna. Ska strosa runt i ett vitt Stockholm. Helt underbart med mer snö. Äntligen blir det en vit jul!!!! peppar peppar.
.
Hörs ikväll om internet funkar ♥

Whatcha say

Herregud jag har nog aldrig haft så här tråkigt. Någonsin... ;/
.
En låt som är bra

Heeelg = jobb

Fy helvete vad det är kallt!!! Men det är skönt kallt ändå på nåt konstigt sätt tycker jag. Ikväll blir det bara lugnt. På lördag blir det lite lugnt. Ska fira Jessica som fyller 19 då så ska festa lite lagom om jag kan. Jobbar i helgen så jag kan inte släppa loss helt och hållet. På söndag kanske det blir bio + mat med jobbet. Mer än så har jag inte planerat för helgen..

Jag vill ha jul

Beyonce - Ave Maria

en onsdag

Nu är jag hemma och inne i lägenheten. Stod utanför porten ett tag och frös pga att jag glömt nyckeln. Tur att farmor bor i samma port och kunde gå ner och öppna åt mig trots att hon var klädd i tofflor, morgonrock och hade papiljotter i håret :)
.
Dagen idag har varit låång. Jobbat 9 timmar, hem till mamma och pappa, äta kolla bonde söker fru (jag vill oxå vara kär!!!!!) och sen paradise hotel (hata rami!!!!). Nu sitter jag här och väntar på nästa program som jag också är helt lost i, Nip/Tuck. Sjukt bra serie!! Se den, kl 00.00 på 8an.
.
Imorgon blir det jobb igen, 8 timmar. Julstök och stressen har kommit igång lite grann men jag gillar det. Det får tiden att gå mycket mycket fortare faktiskt. Hörrs

Julstämning

Har ju inte kommenterat snön ute kom jag på. Jag älskar det. Skönt med lite riktig vinter! Hoppas den ligger kvar ett tag också. Har inte haft nån julstämning alls, ändå är det julafton om 9 dagar!! Har inget julpynt uppe i lägenheten heller, kanske är därför. Men utanför fönstret ser det lite mer juligt ut.
.
Dom som säger att dom inte gillar snön vet inte vad dom pratar om.. se så mysigt det ser ut, som ett julkort :)


ÄNTLIGEN

Nu har jag skaffa internet. Ett telefonsamtal krävdes, inget mer. Varför gjorde jag inte detta tidigare undrar jag nu.. Lätt som en plätt var det ju:) Har inte bloggat på år och dagar känns det som, vet inte riktigt var jag ska börja nånstans. Har både hänt mycket och lite. Har fått mer ordning i lägenheten men det är fortfarande saker kvar att fixa. Har jobbat en del och häromdagen var jag, Isabelle och Helene ute och red islandshäst med Jessica. Det var hur kul som helst! Kolla själv:

.
Mer än så har jag väl inte gjort. Mp när kate var där, träffat Helene en dag och kollat på idolfinalen med Isabelle. Har vant mig med mitt nya liv med eget boende också. Det var skitjobbigt de första dagarna. Aldrig känt mig så ensam som jag gjorde då. Nu är det skönt. Känner mig som hemma här:) Ska lägga upp lite bilder sen på lägenheten så ni också får se hur den ser ut sen.
.
Resten av familjen har också flyttat nu. 20 min promenad bort. Känns bra att ha dem lite närmre. Men det är kaos där nu, kartonger överallt och på morgnarna är det snickare osv där och sätter in köket. Så Leo får bo hos mig ett tag nu.
.
Nu ska jag betala räkningar -usch. Och efter det kolla på TV. Ha en bra kvälll ♥

RSS 2.0