Fyrtionio och femtí är den värd* tycker jag!



*Jag syftar på toppen som jag har på mig, om det var nån som inte hängde med i svängen :)

Hej!

Dålig uppdatering, jag vet. Men det enda jag gör om dagarna är att jobba. Och så kommer det att förbli veckan ut. En kul grej är att jag köpte en fin top för 49,5 kr på KappAhl (rea + personalrabatt). Sånt gillar jag! Bild på den kommer imorgon.

Lyssa och njut...

En vecka går fort

Nu har jag "flyttat hem" igen. Känns verkligen inte som jag bott borta i en vecka. Mer som två dagar eller nåt kanske. Har varit en supermysig vecka! Kännts som en semestervecka på nåt sett... Kommer sakna att inte bo med dig längre plutten!



Idag har jag jobbat sen hämtat min packning hos Johanna.  Och nu under kvällen har jag gjort om min blogg-design som ni ser. Vet inte vad jag ska tycka? Inge bra på sånt här!

Imorrn bliré jobb sen bio med Beccis och några fler? Får se vilka som hakar på! ♥

Gårdagen...

Firade Josse igår som fyllde år för en månad sen typ. Bjöds på middag och en cheescake som smakade himelrike. Sedan gick vi till Collage! Jättebra ställe, men det fanns ingen garderob. Men det löste sig ändå ;) Hur kvällen sedan slutade tänker jag inte tala om. Så det så! Men hade jävligt kul iaf. Tack tjejer! ♥

Bjuds på bilder idag igen!




Mega-mini utgång och blomplockning

Bloggade inget igår, förlåt att jag bröt mitt löfte, varför jag inte gjorde det var för att efter jag stängt på jobbet så plockade Johanna upp mig utanför, körde drive-in på Max, äta, dricka vin, fixa oss och gå ut = ingen tid att blogga!

Blev ganska lugnt igår däremot för en gång skull :) Var på Nype sen inge mera.

Bilder har jag såklart att bjuda på:


Bulle i ugnen?


Johannas dröm är uppfylld - Ett kärleksbarn!


Johanna leker fiskmås på plattan




Morgon-drink... nej jag skojja bara!! Den blev kvar från igår.


Godermorgon i denna lägenhet

Johanna som bestämmer rubrikerna denna vecka...

Ska snart åka iväg och Jobba igen. Ska bara vänta på att klockan ska slå tjugo i tolv och att Johanna ska bli redo att åka. Hon ska hämta sitt nya visakort och handla medan jag jobbar. Idag kommer ju lönen oxå. Den är verkligen efterlängtad!!!


Johanna fixar och donar i köket

Nattbloggning...

...känns det som i alla fall.

Har jobbat 8 timmar idag och ska jobba lika länge imorgon.  Johanna har oxå jobbat idag. En timme längre till och med.  Förstår inte hur hon orkar? Jag kanske ska jobba på lördag oxå... där försvann min ledighet! Middagen idag bestod av majskolv med smör och sallt = gott. Smaskade på lite russin och mandlar framför Remember the Titans. Mysig kväll om jag ska sammanfatta den!

Har inget intressant att komma med... hörs imorgon istället! ♥

Mys med Johanna

Just nu sitter vi på balkongen och har gjort så hela kvällen. Pratar om allt mellan himmel och jord och njuter av sommarkvällen. Kan det bli bättre?


Nu flyttar jag hemifrån

Är jag genomblöt efter att jag packat två fulla väskor. Kanske inte låter så jättejobbigt, det var bara det att hälften av det jag tänkte packa ner låg inte där det skulle, så har letat efter allting som en dåre. Då blir man varm kan jag lova. Ska flytta in hos Johannas syster i Rissne. Hon är bortrest en vecka så jag och Johanna får bo där under tiden. Ska bli kuuul! Bättre roomie kan man ju inte tänka sig.  Johanna ringde nyss. Hon ska bara äta middag... sen packa... och duscha också... tålamod...

Tar med datan så jag lovar att blogga varje dag! T o m kameran har jag packat ner :)


Läs och avundas...

...här.  ← Klicka där!


Jag svarar med ett mycket glädjefyllt leende!!

Ni har väl grattat?

Grattis Johannor på eder namnsdag





Trött som ett djur

Nästan så att det inte gick att gå upp imorse för att jag var så trött. Och trött är jag fortfarande. Har inte varit det minsta pigg under hela dagen faktiskt.. Lite depp oxå. Vill bara lägga mig under täcket och dö en smula. Hatar när det är nåt som gnager en.





Helgen i Gävle

Helgen har gått gaalet fort, just kanske för att den var gaaaalet kul! Men det som händer i Gävle stannar i Gävle... Därför tänker jag inte berätta vad som hände där ;). Men kan säga i alla fall att denna helg var bland de sjukaste jag varit med om!! Skrattar typ för mig själv när jag tänker på allt som hände. 

Jag låter vissa bilder få tala för sig själv






Tack för en grym helg tjejor! ♥


Mini road-trip

Har packat det mesta nu tills imorgon. Ska åka till Gävle och partaja med Johanna x2 och Alexandra. Är borta hela helgen och det kommer bli sjuuuukt kul! Johanna ringde för ett tag sedan och berättade om planerna. Låter hur bra som helst ju!!! Dom kommer och hämtar på dirren efter jobbet. Slutar så sent så hinner inte hem emellan.

Ska ta och knyta mig nu. Sov ynka 3 timmar i natt/i morse eller hur man nu vill se det. Måste vara pigg om jag ska köra och sen hålla igång hela natten lång!

Hörs på söndag kväll!! Pusshej ♥

En dag på söder

Lunchen idag åt jag i sällskap med mamma vid Slussen. Nystekt strömming blev det. Hur gott som helst! Efter lunchen strosade vi runt lite grann på söder. Trivs hur bra som helst där! Har sagt det förr, men jag älskar söder! Gick upp till Fjällgatan med utsikt över vackra Stockholm och satte oss på ett litet fik och delade på en rabarberpaj med vaniljkräm. Mums! Jättemysig dag ♥





Shiet

Blev väldigt mycket av det goda igår... Usch usch får inte göra så här mot mig själv. Jag förstör ju mig!!!!!!!

Krök hos Jonas
Leka gris med upp uppblåst vin-påse
Vända i kassan på Village
Taxi med trevlig man från Gambia
Ego
Övertyga vakt på White
?
Äckligt foto
?
Promenera till tåg?
Gråta lite
Gråta lite till
Bålsta
Kissnödig
Utskällning av tåg-värd
Kallhäll
Buss
Mamma hämtar mig
Leverpastej-mackor
Däcka

Mer än så kan jag inte berätta om kvällen, även om jag skulle vilja. Skulle inte göra nåt om denna kväll skulle falla i glömskan. Låt den göra det. Skulle bli enklast så.

Nu ska jag snart åka iväg och luncha med mamma. Lite vatten innan skulle nog göra susen.

Hela livet blev en helg.



.

Somna 02 vakna 07. Vad är det för fel på mig? Alltid så, somna sent sen måste jag upp tidigt. Inge bra alls. Ligger långt efter med mina sovtimmar nu.

Har däremot fått massa extra tid nu på morgonen när jag klev upp så tidigt. Ska åka till jobbet om ca 40 minuter. Blir en lååång dag idag. Och idag ser det ut att bli en sån dag som man vill vara ledig på. Aja, har kvällen att se fram emot iaf! Ska ner och göra ordning min lunchlåda nu när jag ändå har tid till det.

Hörs ikv!

Imorgon är det onsdag

och det betyder utgång!

Ska hem och fixa iordning mig efter jobbet och sen hem till Jonas och föra lite innan jag och Johanna åker in och tar över stan. Blir antingen Village eller om vi förar länge och sen går till White? Får se hur vi resonerar imorgon...



Blir alltid en lyckad kväll när du är med! Och jag vill tacka dig för det. ♥

Så vare!

Kom nyss hem från jobbet. Handlade lite grann på hemvägen också. Dagen har gått fort idag, aaasskönt! Imorgon blir det jobb igen men 2 timmar längre. Har inget vettigt att komma med egenligen så är väl lika bra att jag håller tyst, hahh :)

Puss.

hahah

Kollar på The Cougar, en amerikansk realityserie (äldre kvinna dejtar yngre män)... Hur som helst så drog en ung man nyss en raggningsreplik på henne som kanske inte gick helt hem, haha

Han: Can I give you an australian kiss?
Hon: ?
Han: Its like a french kiss... but down under ;)

Vem säger sånt? haha herregud.

En måndag

Har farit runt mycket idag. Hittade till Vällingby C där Helene jobbar och tro det eller ej så hittade jag därifrån också, utan att köra galna omvägar! Hade jättetrevligt på lunchen med Helene. Blev donken eftersom vi båda kände att pengarna har börjat sina en aning. Satt där en timme innan Helene var tvungen att skynda tillbaka. Kändes mer som en halvtimme... Tider går fort när man har kul! Kikade in i en heminredningsbutik innan jag åkte hem. Så mycket fint!! Ska nog börja samla lite till mitt framtida boende. Men det får bli i höst när jag inte har lika mycket utgifter.

Åkte som sagt hem till farmor lite senare. Kom nyss hem därifrån. Mycket gott bjöds det på så är mätt som en plätt! Tittade lite på foton också från när jag, pappa och farmor var liten! Skjutsade henne till min farbror också (hon är kattvakt där). Första gången hon åkte med mig i bilen faktiskt. Var nästan mer nervös då än när jag skulle göra upp, haha vet inte varför?

Har varit en skön ledig dag och imorrn blir det jobb igen! Dagarna rullar på...

Ska ner och umgås lite med Tvn nu. Ha det bra!

Let it be

Nu är jag själv hemma. Det är skönt att vara för sig själv ibland. Händer inte så ofta. Egen tid är viktigt! Men själv hela dagen ska jag inte vara i alla fall. Ska luncha med Helene är det planerat, får se när hon ringer.... Sen ska jag över till farmor och farfar en sväng. Eller bara farmor blir det nu eftersom farfar har åkt till Finland.

Tror det är dax att kliva upp ur sängen nu och äta lite frukost!

Lina hjärta Lene

Sitter nere i soffan nu för en gångs skull. Har precis kollat på Onskan på 4an. Den är så hemsk!  Pratar lite med Helene på msn också. Hon är så bra! Kommer sakna henne jättejättemycket när hon åker till London!!! Usch den dagen kommer jag att hata.

Sötnöt!

Nu är det läggdax för mig. Upp och jobba imorgon men blir en kortis dag. Jobbar mellan 12-17. Får se om jag hinner blogg nåt på morgonen innan jag börjar jobba. Annars skriver jag senare helt enkelt. Gonatt ♥

Latmask

Har fortfarande inte ätit min pizza än, har inte orkat gå ner, lat man äääär! Men nu måste jag gå ner för jag tänkte kolla på den bästa gjorda film någonsin - Skönheten och Odjuret. Sitter som klistrad varje gång jag ser den, så braaaabrabra.



Riddar Jakob

MP igår!

Hade riktigt kul faktist, inte lika kul idag dock... herregud så man kan må!  Förade hos Jonas innan vi drog vidare till riddarn. Riktigt kul där med!!! Nu ska jag ner och äta pizza som är kvar från igår. Precis vad jag behöver, gott ska det i alla fall bli.


 

Jag tycker inte om när metrologerna har fel

Aja, hoppas det blir lite finare till kvällen iaf. Ska hem till Helene och äta och ha 5-kamp osv. Kommer lite folk dit oxå. Ska bli kul kul!

En lista.

Onödigt tidsförtriv, varsågoda och läs om ni vill:

1. Hur gammal är du om fem år?
23, ska fylla 24
2. Vem var den sista du träffade? Förutom min familj, Johanna.
3. Hur lång är du? 160 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Baksmällan
5. Vem ringde du senast? Bästa Johanna
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? hemlis ;)
7. Vad är dagens planer? Idag ska jag sova, sen vakna, och sen sola förhoppningsvis.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad det gäller.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta och sambos
10. När såg du senast din mamma? Nån timme sen kanske?
11. Vilken ögonfärg har du? Mörkblå
12. När vaknade du idag? Första gången 09:00, andra gången 09:15 osv...tom 10:00
13. Har du någon gång hittat en katt? Det har hänt
14. Vilken är din favoritplats? Hmm.. vet inte? Trivs ganska bra här just nu.
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, så långt kan jag inte tänka. haha
17. Vad skrämde dig som barn? Svarta hål, rymden överhuvud taget.. hahh och döden.
18. Vem fick dig att skratta senast? Johanna tror jag?
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Tydligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar ♥
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 ½ typ.
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Har hänt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Det beror lite på hur kallt det är
26. Är du social? Ibland
27. Vilken är din favoritglass? Hm, vet inte!?
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spendera dom! eller spara...
29. Tycker du om kinamat? Jorå de e ok.
30. Tycker du om kaffe? Latte är gott
31. Vad dricker du till frukost? Varierar från dag till dag
32. Sover du på någon särskild sida? Nja det vet jag inte
33. Kan du spela poker? Nej det kan jag nog inte säga att jag gör
34. Tycker du om att mysa? Väldigt mycket
35. Är du en beroendemänniska? Finns vissa saker jag inte kan leva utan
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nix, all alone
37. Vill du ha barn? 3 st.
38. Kan du några andra språk än svenska? Knackig engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, tack och lov.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool tror jag
41. Vad spenderar du helst pengar på? Saker som är kul
42. Äger du dyra smycken? Dyrt är relativt
43. Har du någon gång testat narkotika? Usch nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Glass
45. Vem är den roligaste människan du känner?  Känner många roliga människor
46. Välj ett ärr på din kropp? Gbg-ärret. haha minnen.
47. Vad har du för ringsignal? Toutch me
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? En klänning
49. Flirtar du mycket? Ibland
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma i trappuppgången
51. Kan du byta olja på bilen? Jorå det tror jag nog!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Jenny S, sen har jag börjat på några men de gills inte.
54. Läser du dagstidningen? Rubrikerna ibland... haha.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Titt som tätt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 107,5
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min signatur
59. När var du i kyrkan senast? På Island tror jag (februari)

Blixtar och dunder

Har jobbat hela dagen så har inte märkt av vädret utomhus förutom att det varit tomt i butiken. Folket verkar tydligen inte vara på nåt vidare shoppinghumör dagar som denna... Just därför har dagen gått extremt långsamt. Imorgon ska det iaf bli fint, precis lagom till min ledighet! Steeeka är det enda på min "att göra" lista imorgon, skönt!



Det mullrar lite i bakgrunden fortfarande och ibland lyses himlen upp. Det är lite småmysigt när det åskar ute ändå, men bara på avstånd såklart :)

bio

Kom hem från Kista för en stund sedan. Har varit på bio med Johanna och Fredrik x2. Såg "baksmällan". Se den.  Haha den var riktigt rolig!! Nu ska jag sova. Upp och jobba imorgon! Börjar iofs vid 12 men hade tänkt att gå upp i skaplig tid ändå eftersom jag sov så länge idag... Måste få in en normal och regelbunden dygnsrytm. Sliter så väldans när jag slarvar med sömnen ju. Inte... bra... alls...
Natti!

(bilden har ingenting med ovanstående text att göra) Vill däremot ha tillbaka solen!

Repeat. Repeat. Repeat.

COLDPLAY FT JAY-Z - LOST.




det är dom små sakerna som gör det, ibland.



hihi :)

Huvudvärk.

Har inte uppdaterat på ett tag. Har inte haft mycket att berätta. Har typ bara jobbat och när jag inte har jobbat har jag solat eller kollat på TV/suttit vid datorn.. haha.

Igår var jag, Johanna, Beccis och Sandra ute. Var planerat att gå till Berns men vi skulle ta sällskap med några in och dom var så sega så vi gick till Viktoria istället. Var kvar där ett tag sen gick Sandra och Beccis till Berns och jag och Johanna drog till White lite senare med två bekanta :). Kvällen var bra! Blev lite sent dock så är ganska så trött nu..
Farmor och farfar ska komma på fika snart så ska väl kliva upp ur sängen och försöka skaka bort bakiskänslan ett tag..

Kanske tar en sväng förbi Johannas jobb sen och kolla på en cykel. Inventerade där häromdagen och fick presentkort på 500:-. Passar ju bra, för jag har ändå planerat att köpa mig en cykel ett tag nu. Får nog bli till nästa löning dårååå :)



herregud!!!!!!!!!!!!!!!!!

...det är så jääääävla VARMT!!!!! Och det finns inget att göra åt saken, det som är det värsta! Kläderna klippar fast på kroppen. Känner för en kall dusch. Tror jag ska ta en sån nu. 

Johanna, Jag och Jossi från i lördags när vi fira Danne!



RSS 2.0