Uttråkad..!


Uschh vad tråkigt man kan ha... har typ degat hela dagen bara, börjar bli liite rastlös nu. Aja, imorgon kommer Helene hem från Italien. Vet inte när, men hem kommer hon iaf! :)

Mmmh, finns väl inte så mycket mer att göra nu förutom att gå och lägga sig, så tror att jag ska göra det. Kanske är bra att vända tillbaka dygnet lite oxå.

God Natt och Sov Gott ♥

For you

You always want what's hard to get, and when you get it,
You want something else, whatever that may be


Suck


Träningen gick riktigt bra! Orkade knappt köra hem, haha. Oskar har blivit sjuk så åkte ner själv och tränade,  var typ bara jag där. Inte så många som tränar tidigt på dagen. Nu måste jag plugga. Usch, varför ger man uppgifter över ett lov så man måste plugga på lovet? Om man måste plugga över lovet tycker jag att man inte kan kalla det för lov. Typ studievecka elr nåt ist! Lov är det iaf inte.


Aja, dax att sätta igång :/




F&E


Idag har Felicia varit här. Verkligen länge sen vi träffades utanför skolan! Gjorde inte nåt speciellt, tog en promenad och snackade bara. Haha vet inte hur många gånger jag har halkat idag, sjukt halt överallt! Men det var skönt att vara ute och få lite frisk luft iaf :)


Skitsnygg Fellis! - Stolt fotograf :)

Lilla Leo ville inte lämna oss ifred heller, han var väldigt envis och ville mycket hellre leka. Haha, stackars liten.



Imorrn ska jag träna med Oskar igen, fick en massa bra träningstips av Fellis så tänkte prova på några imorgon. Efter träningen måste jag sätta igång och plugga, inga ursäkter denna gång..

Lyxfällan?


Hjälp, gick just igenom mina utgifter från idag och tre månader tillbaka. Asså herregud. Allvarligt, det blir shopp-stopp från och med NU. Måste verkligen lära mig att spara. Har ju både studentskivor och resa i sommar som jag måste kunna betala. Skäms på mig!! ;/







Lill-lördag


Inte gjort mycket alls idag. Jag och Oskar var och tränade på eftermiddagen. Gick sådär måste jag säga, orkade inte köra på så hårt. Kanske börjar bli sjuk? :/ Inte varit sjuk på mer än ett år tror jag, så det är väl dax snart igen. Jag och Emilie pratade om att gå ut ikväll men det blev inte så. Istället blev det en mysig hemmakväll med glass och choklad :).

Nu är det 4 dagar kvar tills Helene kommer hem,
5 dagar kvar tills Isabelle är hemma
och 10 dagar kvar tills Johanna är tbks.

Saknar er som bara den! Kom hem nuuuu. ♥

Gee mig


Jag vill ha en till semla! ;/



Fettisdagen


Kom nyss hem typ efter att ha provjobbat på KappAhl. Det gick bra tror jag. Fick lära mig hur kassan funkade, hur butiken var uppbyggd i olika zoner och vilka erbjudanden och rabatter som gäller m m. Ganska mycket information på 3 timmar bara, men kassan lyckades jag lära mig ganska bra iaf. Nu är det bara en till som ska provjobba så ska dom höra av sig efter det, 50/50 står det nu. Åhhh måste få jobbet!!

Idag är det fettisdagen eller fettisdagen? Vilket som så får man och ska man äta semlor idag! Mamma skulle köpa med sig några efter mötet hon är på.
Hoppas dom är goda :)

Måndag


Sorry för dålig update, har haft annat för mig ;). Idag ska jag väl försöka plugga lite så jag inte gör allt sista dagen, brukar ju bli så annars. Senare ska jag iväg och träna med Beccis. Ska bli skönt att få röra på sig, ett tag sen faktiskt. inte bra! Börjar bli lite nervös inför imorrn oxå.. måste få jobbet. måste

Kul med lite snö nu ju! Hoppas den ligger kvar ett tag, tycker inte om slask. Men men. Skrivs ikväll igen :) Pusspuss


Lördag


Ännu en lugn dag. Har inte gjort mycket alls, kollat på tv och löst lite korsord.. haha. Sitter och väntar på maten nu, kycklingwook blir det :) Har inte så mycket mer att berätta så det får bli ett kort inlägg idag!

Pusshej.

Glad som ett barn!


Käkade nyss en god middag och tog ett halvt glas rött till, mer än så fick jag inte ner. Måste lära mig att dricka rödvin så det är bara att pina i sig tills det smakar bra, haha. Dagen idag har varit lite småseg. Jag har varit rastlös men ändå inte orkat göra nånting, ingen bra kombination.

För en halvtimme sen ungefär ringde chefen från KappAhl och frågade om jag kunde komma och provjobba på tisdag :D Gissa om detta gjorde min dag! Måste göra bra ifrån mig då, så att dom vill anställa mig.. *håller tummarna* haha.



Ska ner och kolla på Let´s dance nu med familjen och äta bananmuffins som mamma bakat- muuums. Efter det blir det Andra avenyn maraton, ligger efter några avsnitt! Ha en bra kväll :)

Get it out


Känner mig så segsegseg idag så blir hemma. Har ändå bara en lektion. Får se om jag orkar gå på UF-mässan senare idag oxå.. skulle vilja men får se. Skönt med sportlovet som kommer nu. Ska försöka få nåt vettigt gjort i veckan såsom storstäda tex, sånt som man inte riktigt har tid med på vardagarna. Nånting som är jobbit med att bo på "landet" är att vattnet inte funkar hemma just nu och jag har ingen aning om hur man får igång det igen? Får klara mig utan det tills pappa kommer hem vid 8.. haha:/

Gathania - Get It Out: +++++





Home sweet home


Äntligen hemma igen! Enorm hemlängtan efter första dagen typ. Blev trött på vädret, svavelvatten och illaluktande affärer. Är sjukt trött nu. Transfern till flyget gick ju så tidigt på morgonen så ingen av oss vågade gå och lägga oss på kvällen ifall att vi skulle råka försova oss och inte komma därifrån..mardröm!. Istället låg vi och kollade film hela natten lång. På planet hem kunde jag iaf sova litegrann. Men usch vad jag kände mig ofräsch och sliten till min arbetsintervju :/. Han knappt lämna av väskorna hos farmor innan jag var tvungen att skynda dit. Aja, hoppas att det gick bra iaf! Hon sa att hon skulle prata med några fler och skulle höra av sig i början av nästa vecka. Kommer gå omkring med en stor klump i magen hela helgen nu. Vill verkligen ha ett jobb!!!

Island:
   
 
Men tycker att jag är lite orättvis mot Island ändå. Kan ju inte bara ta upp de dåliga sakerna ju! Det som var bra var iaf:
  • Blå lagunen - hur koolt som helst!
  • Frukosten på hotellet
  • Sushin på Sushi barinn i Reykjavik



Om ni åker dit nångång så ska ni nog inte åka denna årstid.. och glöm inte ta av er smycken innan ni badar/duschar i svavelvattnet, mitt halsband blev helt förstört.
-

Imorgon hade jag tänkt att åka till UF-mässan. Om ni oxå ska dit tycker jag att ni ska smaka på American Cookies gjorda av Simplify - superduper goda!  I helgen blir det lugnt. Mina parynissar är ju inte hemma så passar väl bra att vila levern lite då + att min plonka blir glad :)

Puss och kram

Mmmhm


Orkade inte skriva nåt igår. Vi har helt sjukt trötta båda två. Gick och la oss på eftermiddan och sov ett par timmar men det hjälpte inte så mycket. Försov oss idag oxå.. tänkte gå upp vid sju för att äta frukost osv men vaknade kvart över nio ist. Det är väldigt regnit och blåsigt här. Nu har det iaf slutat regna, istället är det snöyra. Kanske är det vädret som gör att man känner sig halvt som en zombie.

oooh nu hände det en asbra sak! :D Jag ska på jobbintervju imorrn när jag kommer hem, äntligen! Hoppas att den går bra bara. Behöver verkligen detta nu!

Ska snart iväg till en sushi-restaurang och äta lite gott :) Innan det ska vi plugga. Måste sätta fart nu..  Imorgon får vi inte försova oss! Busstransfern till flygplatsen går vid 04:55 så ska vi äta frulle innan det oxå.

Jajamen så är det. Syns snart igen.

Blå lagunen


Just nu ligger jag på hotellrummet och är helt död. Har varit en intensiv dag. Flygresan hit gick jättebra, somnade ett litet tag oxå. Från flygplatsen sen tog vi buss till blå lagunen, ett ställe där man kan bada i varma källor! Askoooolt var det! Lägger in lite bilder när jag kommer hem, glömde sladden till datorn.. illa. När vi skulle till hotellet sen så visste vi inte riktigt vilket hotell det var. Det stod två stycken uppskrivna på vårat papper. Såklart att vi hoppar av vid fel. Men som tur var så låg det hotellet som vi skulle bo på ganksa nära, så de var bara att promenera dit. Till middag blev det en rolig macka, såg väldigt skum ut men smaka helt ok.

Nu är camilla klar i badrummet så nu är det min tur :) ska sova sen, galet trött! Skriver nog imorrn igen.


Island imorrn!


Imorgon åker jag och Camilla till Island då. Har inte fattat det riktigt än tror jag. Har inte ens börjat packa lite. Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig eller vad jag ska packa i? Lär ju vara ganska kallt där nu så får ta med mig massa tjocktröjor och sånt kanske. Jag får heller inte glömma bikinin! Tänkte passa på att bada i varma källor när vi ändå är där. Orkar inte packa egentligen.. känns som om jag packade upp nyss ju! Och imorgon kommer det verkligen kännas som om jag glömt allt. Pass, pengar och flygbiljetter är väl det viktigaste. Men men, kul ska det bli!!

Planet går vid halv 2 imorrn typ, sen så kommer vi hem på torsdag nångång :) Lite nervös inför flygresan! Fattar inte, har blivit så flygrädd på sista tiden. Hade hellre åkt båt dit tror jag.. haha. Ska hem till Camilla nu efter jag ätit och fixa det sista. Får se om jag kan blogga nått där borta, annars får ni ha det så bra! Pusshej ♥


Myspys


Dagen idag har varit riktigt mysig även fast min hälsa inte var på topp. Jag och Helene satt på donken i 3 timmar och bara tog det lugnt och pratade om allt mellan himel och jord. Så skönt att umgås med dig Helene, du gör mig alltid på bättre humör :) Tycker vi borde ha en uppesittarkväll nångång framöver och bara spela spel för du är den enda som delar det intresset med mig, haha. Tack så mycket för chokladen oxå, jättegulligt av dig! hihi :D

Väl hemma igen så var det middag på g: räkor, mums! Mamma hade gjort hjärtformade brownies oxå, jättefina och goda vad dom. Så om jag ska sammanfatta dagen så har det varit en riktigt mysig alla hjärtans dag trots min tråkiga relationsstatus..

Nu tänkte jag titta på Rosa - the movie och äta choklad hjärtan :) Sov gott !




Alla hjärtans-dag


Känner klara och tydliga spår idag från igår kan jag säga, hehh. Men det var det värt för kvällen var hur bra som helst! Hade sjukt kul hela kvällen. Vi började på villan och passade på att dricka lite på "happy hour" och gick sedan till mp, eller riddar jakob som den egentligen heter. Blev en väldigt massa dans oxå :). Var kvar till stängning och tog taxi hem till isabelle. Skönt att slippa nattbuss + lång och tråkig promenad hem från den.

Min mobilkamera är inge vidare så blir ganska tråkiga bilder.. Men så såg jag ut igår iaf :) Bredvid är Isabelles och min påhittade drink. Gin + mjölk + kanel. Haha, prova inte denna hemma.. uschusch.

Idag är det ju alla hjärtans-dag oxå! Ska träffa helene vid halv 3 på donken. Jättelänge sen vi sågs! Båda åker ju iväg snart så detta blir sista gången vi kan ses på två veckor :/. Efter det ska jag hem och krypa ner i soffan med massa filtar och kolla på en film och tycka lite synd om mig själv. Dels för hur jag mår som jag iofs förtjänar och dels för att isabelle och johanna lämnar mig idag. Båda ska åka till thailand. Isabelle blir borta i 2 veckor och johanna 3. Inte snällt alls!

Aja. !

Ha en glad alla hjärtans dag <3

Fredag den 13:e


Guud vilken träningsvärk jag har nu då. Har ont i hela kroppen. Måste nog vila lite några dagar nu.. haha.  Just nu ligger jag i sängen med datorn på magen och väntar in kvällen. Tiden kan verkligen gå sakta ibland! Dagen har varit ganska stressig fram tills nu. Har sjukt mycket att göra i skolan. Jag och camilla åker till island på måndag och vi har en heeel del att förbereda! ojoj. Men det ska väl ordna upp sig till slut tror jag. Är astaggad på att åka faktiskt !

Ikväll blir det utgång som sagt. Astaggad på det med, haha. Blir nog många som ska med ut skulle jag tro :) Får se vad kvällen har att komma med, det är ju trots allt fredag den 13e. Men nu ska ner och äta nåt, är lite hungrig.

!

Evelina..


Det har varit en ganska lång och intensiv dag i skolan idag. Brukar ju ha långt hål mellan min första lektion och projektet som börjar på eftermiddagen, men nu har jag extra matte där istället. Fast den timmen är verkligen bra, äntligen börjar saker klarna för mig på bara en gång. Jag visste väl att det inte var mig det var fel på.. haha. Tänk att jag tyckte matte var kul förut! Men det var innan vi fick ingela i matte. Asså herregud säger jag bara. Aja, men nu tror jag att det kommer ordna sig iaf. Från och med nu har jag en timmes extra mattelektion i veckan. Det är bara jag och en till där, så det är skönt. Tycker verkligen att det är viktigt att en mattelärare ska vara bra på att förklara och lära ut eftersom det är ett så pass viktigt ämne ändå.

Efter skolan åkte jag och isabelle till gymmet och tränade. Det gick väldigt bra faktiskt, trots min träningsvärk från igår :) Blir helt paff när isabelle tränar, vilken kämparglöd hon har! haha. Du får dela med dig lite av den till mig tycker jag!

Imorrn är det fredag, ska bli sååååååå skönt! Veckan har gått fort, beror kanske på att vi var lediga i onsdags. På lördag är det alla ♥s dag oxå.. Ska träffa helene på dagen då iaf, ska bli kul! Sjukt länge sen! Sen på kvällen blir det väl bara hemma-mys med familjen. Johanna och isabelle åker ju till thailand på lördag. Inte okej ;/. Så ska "fira av dom" imorrn på MP. Det var ett tag sen man var där! 

Vill påminna alla som har glömt, att det är min namnsdag idag ;) hihi.

Jobbhunting



Dagen har gått i racerfart! Började dagen med att träna med johanna, gick helt okej. Åkte hem sen och åt lite lunch och så. Åkte sedan till barkarby och mötte upp johanna där. Gick runt i lite affärer och lämnade cv. Jag behöver verkligen ett jobb och det NU!!!! Helt desperat nu asså :/ Hoppas att nån hör av sig iaf, hoppashoppashoppas! Aja, fortsatte hem till johanna sen och bokade resa till magaluf! Det är fortfarande preliminärt men annars åker vi 21 augusti - 28 :) Galet ska det bli!

pussarochkramar

hahaha humor!




Up in the blue



Det har varit en helt ok dag i skolan faktiskt. Läxförhöret gick riktigt bra, även fast jag läste dom sista sidorna på tåget till skolan. Hade nog lite tur att  jag fick frågor som jag kunde tror jag. Imorrn är det aktivitets-/studiedag så vi är alltså lediga! Jag och johanna tänkte träna och plugga lite. Så ska vi oxå lämna runt mitt CV som jag satt och skrev igår. Desperat efter ett jobb just nu, har inte jobbat sen i sommras så.. ;/ Men det ska nog ordna sig hoppas jag!

Suttit och lyssnat på denna låt om och om igen, får inte nog av den! Den Är Så Braaaa

 

Tröttmössa



Klockan är bara nio typ och är hur trött som helst. Kan knappt hålla upp ögonen ju. Tänkte faktiskt ta och krypa ner snart. Men innan jag gör det måste jag göra klart historian, har läxförhör/-prov imorrn eller vad man kan kalla det.  Det går väldigt sakta att plugga. Kan vara för att jag gör massa annat under tiden.. hahh. Måste träna upp min koncentrationsförmåga!


Det har varit en riktigt fin kväll faktiskt, tog ett kort från fönstret i mitt rum förut :). Hörs mer imorrn!

ååååååååååååååååååh ARG!!!



Asså folk har så jävla mycket åsikter och påståeden och ska yttra sig om saker och val som rör mig, och endast mig. Vad fan spelar det för roll för er vad jag gör?! Orkar inte inte hålla på att försvara mig själv hela jävla tiden. Låt mig vara bara!!!!!!! Försöker ignorera och inte ta åt mig, men det måste ju samlas någonstan.. och nu orkar jag inte mer. Jag orkar inte med alla dryga människor, fattar inte vad ni vill egentligen.. Ska bli så jävla skönt att sluta, bara träffa männsikor som jag verkligen tycker om. Självklart vet jag att jag kommer stöta på människor som är precis som ni men det är inga jag behöver leva med eller som kommer att finnas i min vardag. Väx upp och sluta lägg er i.. Vad är det ni vinner på det?!

Grym kväll!



Det blev riktigt lyckat igår faktiskt. Jag och johanna gick till ambassadeur, asbra drag! Men vi gick hem lite tidigare för johanna skulle upp halvtidigt och jobba idag så.



-

Tänkte plugga lite nuu, ha det prah!

utgång :)



Sitter hemma hos johanna och förar lite just nu. Det blir nog bara vi två ikväll. Astaggad är jag, men utan förväntningar ;) Ska försöka ta lite foton som jag kan lägga upp sen. Ska till in till huvudstaden ikväll iaf men får se var vi hamnar. Puss.

chill



Kom hem från johanna för en stund sedan. Skulle kolla på lets dance men det fick gå lite i bakgrunden för vi satt mest och kollade resor. Har inte bokat nånting än, tänkte ringa och så först. Men det är nog bra om vi bokar så snart som möjligt. Kommer inte finnas nått kvar annars! Det blev en hel del godis ikväll oxå. Är fortfarande proppmätt. Känns som om jag kommer vara det ett par dagar framöver just nu, hahh.

Blev inget projekt pluggande idag. Camilla var sjuk så ska ta det på söndag ist. Pluggade ingenting alls idag faktiskt om jag ska vara ärlig.. Får ta det imorrn eller på söndag. Aja, ibland måste man faktiskt få göra ingenting oxå.

Sov gott och dröm sött! :)

fredag!



Jag är ledig idag
så min helg har redan börjat! Men måste plugga lite iaf, ska snart åka till camilla och jobba med projektet. Vi åker ju till island snart så har en del förberedelser att göra fram tills dess.

Var nyss ute och gick med leo, hunden alltså. Är alltid lite motigt i början men när man väl kommer ut är det riktigt skönt. Det är så mysigt att gå i skogen när det har snöat tycker jag. Snön lyser ju upp lite tillskillnad från grått o tråkigt slask.



Ska väl inte göra så mycket mer idag förutom att plugga. Ikväll ska jag till johanna. Vi ska leta och förhoppnigsvis boka resa till magaluf! Sen blir det let´s dance + godis/poppisar/chirre eller glass kanske?

Ska fixa lite lunch till mig själv nu. Typ tomt i kylskåpet, men det ska nog finnas nått att äta iaf :).

Pusshej

håltimme



Me, Myself and I


Har haft två och en halv timmes håltimme nu, ska snart åka tillbaka till skolan igen. Har projekt sista lektionen och efter det blir det raka vägen till friskis. Var ett tag sen jag tränade så ser fram emot att få svettas lite, hehee :).

klurklur



Har haft sån ångest när det gäller livet efter studenten och vad man ska göra efter den. Har inte sett framemot studentskivor så som de flesta andra gjort och självaste studenten har jag inte ens viljat tänka på.. Har inte haft någon som helst aning om vad jag vill göra efter. Plugga vidare direkt (men vad isf???) eller om man skulle ta ett år och resa och sånt som oxå skulle vara kul. Jag och isabelle satt i morse och snackade lite om hur man skulle kunna lösa den ekonomiska biten och kom med lite olika förslag, bland annat starta eget flygbolag som oxå är ett casino - as smart! elr varför inte ta den snabba vägen och gifta in sig hos cashen.. haha. Får ha nått av dem som plan B istället om inte annat ;)

Åkte hem på håltimmen och sov. Riktigt skönt och behövligt, haha visste inte vem eller vart jag var i morse, tog 10 minuter för mig att sluta yra. Var obehaglit som fan, annars brukar det ju bara pågå nån sekund. Jag behöver verkligen min sömn..

Har varit hos johanna hela kvällen typ. Var tänkt att vi skulle plugga men jag fick inte så jättemkt gjort, lite svårt att plugga när ögonen går i kors när man försöker läsa. Pratade oxå om framtiden och så, och nu äntligen har det nog klarnat lite för mig vad jag ska göra. Eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill bli eller eller arbeta med så är det nog bra att jag tar och funderar på det medan jag jobbar/reser och gör det som bara faller mig in. Känns ju onödigt att bara plugga vadsomhelst bara för att lixom. Bättre om jag lägger energin på att göra nått kul istället medan jag är ung. När jag har färdigutbildat mig sen så lär jag ju gå raka vägen ut i arbetslivet (förhoppningsvis). Sen finns det ju ingen tid att resa på, förutom de 5 veckor man får semestra på om året, men lite längre än så hade jag tänkt vara borta :)

Såååå hit med studentskivorna nu! Och den dagen jag tar studenten är oxå varmt välkommen ! :D

 
  

nattugglaaaa



Jag kan inte somna! Fattar inte varför, borde vara jättetrött ju.. Gick upp ganska tidigt i måndags morse, jag sov ingenting på planet, eller ingen längre stund iaf. Skummt. Jobbigt med tidsomställning, alltid jobbigare att ställa om sig när man ska hem. Har redovisning imorrn också tror jag så skulle vara bra om jag var lite pigg till den, men vi får se. Kommer säkert inte komma upp ur sängen, om jag nu nånsin lyckas somna ;/

Typ 4 timmar kvar då tills ja måste upp och börja fixa mig. Aja, kanske är bäst att stänga av datorn nu ändå. Får lösa korsord elr nått ist :)

Ha en fortsatt trevlig sömn !


hemma igen



Jaaha då  var man hemma igen då. Flygresan gick väl ok, försening på försening på försening bara, har väldigt svårt för sånt.. men kom hem tillslut iaf.

Åkte en snabbis till skolan oxå, skulle prata med uffe, min mentor, men hade helt glömt att han inte skulle vara där. Fick träffa tjejorna iaf! <3 hihi

Just nu håller jag på att packa upp allting, så jävla tråkigt, usch! Sen så måste jag sätta igång o plugga. Har en del saker o göra, med det ska nog gå bra hoppas jag :)

puss så länge !

Byebye Florida



Jag är så bränd, solade lite för hårt igår.. hahh. Har oxå fått lite fräknar, har aldrig hänt förut. haha

Igår kväll var vi ute och käkade. När vi skulle betala funkade inte pappas kort, det var "declined". Hade kontanter med oss iaf så vi kunde betala för oss. Åkte sedan till en ATM för att ta ut pengar men samma sak där. Hemma på hotellet igen ringde vi till spärrtjänst för att höra vad som var felet. Kortet hade tydligen blivit skimmat och någon/några hade försökt ta ut massa pengar från libanon ;/ . Som tur var lyckades dom inte med det och kortet är spärrat nu iaf. Tur i oturen så har vi i alla fall kontanter så vi klarar oss idag och imorrn.  Tråkigt att sånt ska behöva hända..

Imorgon åker vi hem igen då. Dom här två veckorna har gått läskigt fort. Känns trist att åka härifrån, kändes lite som att komma hem när vi åkte hit. Måste ta tag i allt när jag kommer hem. Vill och orkar inte, men jag måste. Har lärt mig nu att man inte kan ignorera eller skjuta upp saker. Det blir bara dubbelt så jobbigt då, om inte mer.

Aja, det positiva med att komma hem är iaf att få träffa alla igen, och vovven lilla oxå såklart. Har verkligen saknat er! Något som ska bli riiiktigt skönt är att få sova i min egna säng, ska bli underbart! Har nog lite hemlängtan trots allt ändå :)

SEE YA!

RSS 2.0